Коментари - SAP търси програмисти с аутизъм | IT.dir.bg
назад

SAP търси програмисти с аутизъм

Германският софтуерен концерн SAP планира през идните години да наеме стотици аутисти като програмисти и служители за тестване на софтуерни продукти.

Обратно в новината

Коментари - SAP търси програмисти с аутизъм | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това в SAP нищо не е. В нашите футболни отбори от 50г приемат само куци, сакати и откровено тъпи. И резултати има....

Да ви пази господ от шеф Аутист. Живее си в някакъв собствен свят и иска да подчини подчинените си във неговата виртуална вселена. Всяко ваше вдишване и издишване трябва да бъде собразено с неговите разбирания. В противен случай вие сте срещу него. Да ви пази господ.

Че къде пише че ги назначават на ръководни длъжности!!!!

Те нямат началнически амбиции като тебе ;-)

данъкоплатец, изключително тъпо, необосновано и деградирало изказване!

Не разбирам. Така или иначе нивото на програмистите се определя от техните резултати. Какво значение има дали имат синдром на Аспергер, аутизъм или на стандартни хора?

val55

Гледайте филма с Брус Уилис и детето аутист, което искат да убият, и ще Ви стане ясно, защо...... Дано сте го гледали, ако ли не, гледайте го, и няма да съжалявате. Вашите изводи вероятно ще са съвсем други. Сега издирват под дърво и камък деца, които в пъти превъзхождате сегашното поколение и те се казват..... Все пак трябва да имате желание да научите нещо повече от бозите, които ни заливат. Всичко добро!

А ти май страдаш от "лека" форма на кретенизъм, щом живееш в холивудски сапунен балон.

Глупости на търкалета, теорията на кодирането казва, че за някои шифри няма "пряк път", ами си трябва изчислителна мощ. Звучи романтично и красиво някой да има супер компютър в главата си ама ... реалността е друга. А това на SAP 100% е някаква евро глупост и нищо чудно след време да има квоти. Едно ще ви кажа много трудно се работи с някой влязъл с квота или с връзки , тези хора просто лежат на чужда гръб. Не искам да кажа нищо лошо за аутистите просто квотите водят до това.

Далаверата за SAP е че се надяват да им плащат минимум и аутистите трябва да са доволни че въобще имат работа. Трябва да има роби на тръстиката :)

Да, очевидно това е типична евро (немска) манипулация с цел печалба за сметка на работещите. Не бих кандидатствал за тази компания, дори да бях аутист :)