Коментари - iPhone е най-скъп, Samsung с най-голям ръст | IT.dir.bg
назад

iPhone е най-скъп, Samsung с най-голям ръст

Apple е лидер по показателя средна цена на смартфон. Най-висок ръст обаче бележи Samsung, по данни Strategy Analytics.

Обратно в новината

Коментари - iPhone е най-скъп, Samsung с най-голям ръст | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър ден, аз съм вашата леля ! Открихме топлата вода и Америка едновременно. Никому неизвестни и анонимни журналя ви пускат очевидни злободневни темички само за да гледат как си чешите езиците.Успех!

Аз пък бих предпочел ДИЗАЙНЕРСКИ ДРЕХИ, а не ДИЗАЙНЕРСКА ЕЛЕКТРОНИКА :):), второто го подбирам само по цена за единица свършена работа !

браво пич, така те искам. Те и моите парцалки ги шият индийките от долнокачествени материи за по 2$ на ден, но като им сложа една малка емблемка PdB (Пешо Дизайнера България) се избиват да ги купуват ахмаците.

Изплозвам xperia tipo, като единственото предимство на айфонът спрямо tipoto е по-големият дисплей. Разликата в парите е 400 %.

Уточнение, спрямо айфон 4, но всеобщото мнение е, че айфон 5 е по-дървен от 4 в буквалният смисъл на думата.

Абсолютно.. то ако "ипхонето" го направят с по-малък дисплей ще кажат че използват свръх ИНТЕГРИРАНИ технологии и разликата Т. Кук ще направи разликата в цената 500%

Non sense, apple продават точно 2,3 модела така наречени флагшип устройства. Те не ти предлагат малко по-бавни у-ва но на 2 пъти по-ниска цена. В крайна сметка обаче по продажби води самсунг а печалбата им съвпада с тази на гнилата ябълка дето само заблудени зомбита предпочитат.

Аз гледах онзи ден последните устройства на двата конкурента. Дисплей: Full HD срещу 1136 x 640 Време в готовност: 300+ срещу 200+ часа. Време за разговор: 17 срещу 8. Цената е приблизително същата, но чисто технологично едното си я заслужава. А другото с визия и алуминий по скъп от злато.

Колко логично - затова Самсунг върви нагоре, а айфон надолу ! Цените на Самсунг са по-ниски и затова се купува повече от айфон, който не предлага нищо повече, че дори и по-малко от Самсунга, но е с по-добра външна изработка и привлича повече комплексари, склонни да дадат повече пари за по-малко функционалност ! Ако айфон пусне телефон с характеристиките на Самсунг, но с високото качество на изработка - няма да има конкурент, както и ако Самсунг направи алуминиев капак - почти няма да има клиенти на айфон ! Колко ли се плаща на разни агенцийки за подобни очевадни контстатации ?

Хайде бе, User, започнах да се притеснявам за теб. С учудване забелязах че коментираш само външния вид и нито дума за бъгавата iOS???

Прав ли е човека прав е, самсунг и андроид като цяло отдавна надминаха apple по продажби И ФУНКЦИОНАЛНОСТ. И не само това андроид е със всичките условности е OPEN SOURCE което дава много свобода на потребителите и производителите !!!

Защо сравняват IOS и Адроид?

Ами защото няма с какво друго, а и защото концепцията е гепена от IOS.

Да бе, ний доматите с КОЛЦИТЕ не ги ядем... Я се загледай какво ново има на екрана IOS, иконите от 80-те, формата на устройсвтото от 70-те (само гледай стар трек). Те просто успяха да уловят първи нишата която се отвори с напредъка на ARM в правенето на икономични но бързи RISC чипове.

3евзек

Хм? Не са ли и двете базирани на някакъв ала Unix?

Кое е гепено от IOS? Я се връщай в първи клас, че си срам за образователната система

всеки иска да продава скъпо, ама не на всеки зарзавата му става;)

да бе, пак се почна :)

Аре, налазвайте статията :)!

Няма! :)))

И какво има да се коментират фактите? Apple са скъпи, Samsung държат по-ниска средна цена заради широката гама от телефони, които предлагат.

Саааааамо АйФон.....

Ай...сиктир!