Коментари - 11 години затвор за публикация в Twitter | IT.dir.bg
назад

11 години затвор за публикация в Twitter

Кувейтски съд осъди жена на 11 години затвор за публикуване на съобщения в социалната мрежа Twitter, чието съдържание обиждало емира.

Обратно в новината

Коментари - 11 години затвор за публикация в Twitter | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предлагам това да се приеме като практика и в БГ! Няма да останат свободни роби, да бачкат за системата! А в затворът все пак ще ни хранят и поят, ХА, ХА!

"злоупотреба с мобилен телефон" Направо ме разбиха.

Може да има нещо общо с вибриращата функция ;))))

някои хора, като седнат пред компютъра и си мислят,че никой не ги вижда какво пишат. НООО! ГОЛЕМИЯ БРАТ ВИЖДА ВСИЧКО! какви са наказанияте - зависи от законите на съответната държава... Интересно ми е ЗАЩО се изтъкват лошите 9според нас) закони на държавата, а за добрите почти нищо не се споменава в нашите медии? Кой и да е юрист ще каже,че всеки закон си има добра и лоша страна.... Кому изнася показването на такава "'новина" от нашите медии?

Тъпи гаджали

Момче, прецака се жестоко. Гледай да не забравиш, че си писал обидни коментари към кувейтския емир и да вземеш да се излъжеш да отидеш на екскурзия в Кувейт, че 11 годинки не ти мърдат!!!

Правете си сметка като говорите,че сме страна от 3ият свят,че сме най-зле,че нямаме права и т.н.!Просто сме комплексари и се сравняваме с най-развитите,защото сме заедно с тях,но това не ни прави пещерняци!Просто сме най-бедни от НАЙ-БОГАТИТЕ!Поздрави

Не сме заедно с най-развитите, по смъртност и по много други класации сме заедно с най-бедните африкански държави! Ама какъв смислен коментар да се очаква от тебе - ти си оня дето защитаваше наркотрафиканта Боевски.

Димитър

Защитавам принципността и имам нетърпимост към неправдата.Много по-добре сме от мнооого страни,НО българина хейтва и мрънка.Пример-ти!поздрави

Това третото "злоупотреба с мобилен телефон" направо ме разби. Еквивалент по български: 3 г. затвор за злоупотреба с бутилка ракия :)

Само тъй!Я, бързо бурка и у къщи да ражда!

ако живеем охолно като тях, и ние ще съдим бунтовниците така.

Ей толкоз да паднеш да искаш да си продадеш свободата и да няма кой да ти я купи.