Коментари - САЩ обявяват война на виртуалните валути | IT.dir.bg
назад

САЩ обявяват война на виртуалните валути

Американските власти са обявили война на световните виртуални валути, които според Вашингтон дават възможност за отклоняване от плащане на данъци, пише в. "Файненшъл таймс".

Обратно в новината

Коментари - САЩ обявяват война на виртуалните валути | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някои да знае , когато работи по какви критерии моу определят работата???защо му плащат толкова заплата???компутара е един работник!!!с бицоин мининга му се плаща това за което е работил.на всеки според труда. няма измама. това е заплахата!!!парите не минават от банките, да ги дават на други с лихва и да печелят от нас!!!заплаха е за банките!!!няма оцад спекулации на борсата с петрол, злато и т.н. всеки се заплаща според труда моу- а това е стар комунистически девиз. но тои е добар за обикновенните хора, богатите не ги устроива!!!по надолу някои пише че не се обработват нивите!!!такава е даргавната политика, да внасяме отван, с толкова чугди супермаркети, кои ще купува тяхната продукця!!!а ако иска моге да си копае нивата, и през това време в дома си да има един ,,миниор,, да работи за него!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

когато нещо е заплаха за уса ,има нещо,,силно,, в него. каква виртуална валута???американскят долар е ,,наи виртуалната,, валута. правят пари от ваздух. бицоин е бадещето. отколкото до данаците!!!някои да знае каде и за кого отиват??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не само данъците ... НО, Къде отиват парите от външният дълг на страните длъжници!!! Те плащат на кого - на СВЕТОВНАТА БАНКА ... която е всъщност часта компания. Така ли ... или греша!

Да ги махнат . Все трябва да плаща данъци. Замислете се какво става с тези виртуални валути. Ти дето си на заплата си плащаш данъка, а бизнеса за милиони не плаща ... Честно ли е ?

От Виетнам, САЩ не са губили война. Е, тази ще я загубят.

Нито в Ирак нито в Афганистан са спечелили войните. Само потрошиха трилиони и пожертваха живота на доста американци. А тази война с виртуалните валути няма нищо общо с другите.

Кризата не се развива поради наличие на някоя валута, а поради негоден за нея начин на държавно управление.

Ех.. как всички са въодушевени да копат виртуалните си ниви ...а реалните пустеят, май алчността човешка ще ни доведе до всичките бели!!

По-друго си е плащанията да се извършват с електронни долари, които нямат златно покритие. Впрочем те и хартиено нямат!

САЩ видя заплаха за паричната система, защото Bitcoin набира скорост

Американосите искат само те да печатат парички и да си гледат кефа :) Който не слушка го "демократизират"...

големо шъбе са тя уси,но ше бадат наказани !!!!

Най-опасната "виртуална" валута е американският долар US$

Поредната новинарска ЛЪЖА! каква "пълна анонимност"?!?! Нали зад тези пари има регистрации и банкови сметки през които стават преводите? А банковата система (световната), се управлява знаем от кого (там квадратната миля или нещо такова)... колкото то плащане на данъщи и паричен поток - един счетоводител (и най-простия и некадърен), ще каже че НЯМА НИЩО ОБЩО!

Личи си, че ги разбираш нещата ... :-))))) Твоят пост е поредния пример за това как човек може да бъде "претеглен" много бързо в опитите си да изпъкне като много умен .. :-)

Прав си, ако си направя онлайн магазин и реша да приемам Bitcoin като разплащателно средство нали в края на краищата за приетите биткойни аз плащам на доставчиците във валута, защото те не приемат bitcoin! Какво ги интересува какво приемам? Може да искам в натура да ми се плаща... нали магазина е регистриран като фирма и в края на краищата не може да не се плати данък! Няма как да се заобиколи системата. Тук им бодат в очите обикновените потребители според мен, които са решили да си предоставят ресурса на компютъра за да потвърждават валутата, тъй нареченото миниране, на което се държи цялата система понеже е P2P, но за което самите потребители заплащат ток, поради, което е и решено да получават съответна такса за минирането! В края на краищата като си платят тока легализират това, което са изкарали!

Както се видя в аферата с подслушването, САЩ третира всички чужденци като престъпници. Така че единствения начин да се реагира е да се шкартират американските фирми за каквото и да е от интернет. Както twenti и facebook.

На който не му харесва да го ду.ха!

ЕЙ ДУХЛЬО .....ТАМ Е РАБОТАТА ЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА И ФИРМИ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ЗЕЛЕНИТЕ ФИНИКИИСКИ ЗНАЦИ ..... И НЕ Е ДАЛЕЧЕ ДЕНЯТ В КОЙТО ТАКИВА КАТО ТЕБ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАТ ОСНОВНО С ДУХАНЕ ИЛИ РОВЕНЕ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК.

Че те чужденците са си престъпници. Всеки гледа да гепи нещо и да духне.