Коментари - Internet Explorer 11 излиза и за Windows 7 | IT.dir.bg
назад

Internet Explorer 11 излиза и за Windows 7

Новият браузър на Microsoft - Internet Explorer 11 дебютира в Windows 8.1, a според последната информация, потвърдена от софтуерния гигант, ще излезе версия и за Windows 7.

Обратно в новината

Коментари - Internet Explorer 11 излиза и за Windows 7 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Германското правителство препоръчва на гражданите си да използват файърфох или хром

за мен това е най-голямата глупост която ЕС направи, IE си беше част от Windows от както се помня, а сега излезоха някви които изкопираха всичко само и само да вземат и те дял от баницата. това е все едно да кажат на бмв или мерцедес че трябва да предлагат колите с няколко различни скоростни кутии за да може клиента да си избере от коя фирма иска, или пък да може да си слагаш двигател от фият или шкода или нисан в техните коли ....

И 5000 таба да имаш на Firefox, на всичките се чете заглавието и се вижда иконата. Пробвайте обаче на Хром или ИЕ, след десетия таб всичко се слива. Firefox използва един процес и много нишки, което позволява да се споделя определена памет, съответно допринася за по-малко използване на памет. Пробвайте с Хром да си пуснете 100 таб и ще видите резултата, както и с ИЕ. Освен това Firefox е доста по-напред в материала и не следи потребителите си или пък да ги кара да използват някакви си Майкрософтски стандарти. Търсете в Гугъл - "unreal engine html5". Пробвайте да го отворите с Firefox, разходете се, движете се, пуснете го на цял екран. После пробвайте да го пуснете с ИЕ или Хром, няма да работи.

Ако пренебрегнеш някои недостатъци на Опера, ще видиш мнго, много хубост и удобство. Особено в портабъл варианта.

sega sam na maxthon cloud

А знаете ли че китайският Maxthon си е чиста проба и Интернет Експлорер :)

Не съм гледал пазарните дялове скоро но за мен класацията е: 1. Chrome 2. IE 10. 3. Opera 4. Fire Fox - преди 2 години беше супер сега е много зле блокира има проблеми с паметта. 5. IE9. 6. Safari - много зле.. 7. Всички останали..

Opera и IE10 пред Firefox. Ок, разбираш ги нещата. Да не говорим за тоя лийк от преди няколко дена, където няколко хиляди души получиха malware с Opera ъпдейта си. А Firefox отдавна няма проблеми с паметта.

Отварям повече от 30 таба Fire Fox e забил още на 15-тия. А за Версията на Fire Fox под Android нямам думи Opera го бие 50 пъти. IE 10 се държи в пъти по добре от FireFox... Но не съм ползвал версияа която излезе преди седмица на Firefox може би ще е по добра... Истината е една към момента най добре се държи Chrome

chrome е най-голямото недоразумение измежду всички браузери, съществували в историята.

Съгласен съм с класацията на "Бла" въпреки, че не съм ползвал Safari. И dsa можеш ли да ми кажеш защо chrome е такова "табу" за теб? Сигурно си от онези "хейтващи лисици", които щом firefox ги кефи значи chrome за тях е някакъв злодей. :)

Няма нужда от хейт. Хром и файърфокс отдавна са на тримесечен цикъл. Колкото повече нови версии, толкова по-скоро ще отпадне поддръжката за старите IE7 и IE8, което е положителен сигнал.

Новите версии си ги е имало винаги, просто не са се рекламирали толкова много и са били под формата на поредния ъпдейт. А що се отнася до 7, 8 и 9, то няма как да стане точно така, защото използването им е свързано най-вече с windows xp и vista. В момента Firefox превъзхожда всички останали.

Да, най вече по количество използвана памет :)

Не е точно така. Чиновниците от администрацията държат кръгова отбрана когато дойде въпрос за смяна на софтуера , ял съм им попарата.Работех за един швед, който имаше уеб базирана система за счетоводство и той ми каза "За моите служители ще е голям шок да сменим ИЕ8 с ИЕ9", и аргумента че така ще спести пари от разработка не важеше.

защо изкараха 11 версия нали 10 версия беше най-сигурната в света.

С моите гадателски способности мога да ти кажа, че 12 ще е още по-сигурна и надежна! Ще си спасява и от лошите терористи даже!

някой от вас, двамата лемури, да е ползвал InPrivate?

Да си чувал за html 5 и кой браузър го подържа най-добре......провери също в нетЯ на кой браузър са му открити най-малко бъгове и дупки в сигурността. Само те насочвам.

Чували сме за HTML5, не си единствен. И жестоко се лъжеш, ако мислиш, че IE10 е най-напред с имплементацията. Ама много жестоко.