Коментари - Зукърбърг участва в гей парад | IT.dir.bg
назад

Зукърбърг участва в гей парад

Основателят на Facebook и главен акционер в компанията Марк Зукърбърг взе участие в гей парада в Сан Франциско.

Обратно в новината

Коментари - Зукърбърг участва в гей парад | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изводите ми се базират на изказаните от теб мнения, а именно, че хомосексуалните са по някакъв начин опасни за човечеството, както и, че плащат на хората да им правят деца, навеждат на мисълта, че ти не си съвсем способна на критично мислене, следователно е твърде вероятно да не си особено интелигентна.

Ей неграмотници ....Пише се Цукерберк !!!А не Зукърбърк

Ама теб няма да те пребият в парка заради начина по който изглеждаш, докато на гей, транссексуален, негър такива неща се случват постоянно... Заради това е този зов за подкрепа - срещу хомофобията. Като гледам повечето коментари тук са точно хомофобски, така че определено има нужда от промяна на мисленето. Този парад иска да покаже и друго, че тези хора не се срамуват от това което са, въпреки че голяма част от обществото не ги харесва. Теб ако не те харесва някой какво ще направиш - ще се опиташ да му се харесваш, или ще бъдеш какъвто си?

Като се има предвид, че цукерберг е еврейче, а и фейсбук, и гугъл шпионират потребителите си в полза на службите и корпорациите, участието на тези компании в гей-парад си е съвсем закономерно, даже задължително!

А следващия им знак за подкрепа ще бъде сигурно да спрат ограниченията пред педофилията? Последно четох, че тя е доста свързана с хомосексуализма. Изроди!

Само че педофилията не е тясно обвързана с хомосексуалността. В интерес на истината повечето педофили са хетеросексуални. В един от американските щати се опитаха да прокарат закон, който определя педофилията като сексуална ориентация, и съответно да забранят дискриминацията на доказани педофили при избор на работа и т.н., а също и да не бъдат насилване да търсят специализирана помощ, тъй като нали знаете, че сексуалната ориентация не се приема за психично отклонение. Надявам се законът да не е минал, но като знам в какво либерало-марксистко сметище се превърна Америка последните години, нищо чудно и да е минало.

В кой щат е имало такъв опит и кои поименно са тези, които са опитали подобно нещо? Редно е, когато намекваш за нещо да го подкрепиш с факти. Ако аз ти кажа: "Някъде четох, че учени от Магаданския Научноизследователен Институт са открили малки зелени човечета на Марс", ти ще ми повярваш ли?

Ти пък къде ги четеш тия работи? Сигурно откъдето Бойко Борисов е прочел "Винету"? Едно време така нашите баби и дядовци са чели, че от мастурбацията се ослепявало.

Oy vey!

Защо никой не подкрепи с едно парадче мен и още 6 999 999 000 души с хетеросексуална ориентация? Чувствам се дискриминирана, онеправдана и отритната от обществото. Не, не! Това вече не се търпи, така да се погазват правата ни!

Тези хора са дискриминирани всеки ден от живота им, така че няма от какво да се оплакваш Димитрова. Да ти подвиква някой на улицата само защото не изглеждаш като него, не е много ОК. Човек, който не го е усетил няма как да разбере колко трудно е да се живее така. Не съм с хомо наклонности, но имам проблем с телосложението си и съм чувал разни келеши да ме коментират, еми никак не ми е приятно, а си представям ако бях и с по-различно поведение какво щеше да последва.

Там е работата, че никой не ги закача, но те с наглото си поведение привличат внимание и провокират околните. И общо взето тази паплач има далеч повече права от нормалните хора.

Чакай бе, къде скочи и веднага ме заклейми за обратен? Не съм обратен, но проявявам разбиране и толерантност. Нямам нищо против размножаването, просто констатирам, колко жалко е, когато ниско интелигентни хора правят и възпитават деца.

С това "прекрасно" име Цукърбърг и тази визия си е само за парада този човек!

Zuckerberg - Цукерберг - захарна планина Еврейско име с немски произход.

Самият Зукърбърг също е хетеросексуален - миналата година той сключи брак с приятелката си Присила Чан, която е от китайски произход. ================ Това, че има брак с жена твърдо доказателство ли е, че не е гей? Или би-сексуален, което за мене пак си е гей? Дир.бг?

Поредното малко гафче на медията ;) Но да не издребняваме толкова.

Това ли са най-важните проблеми на обществото? Не ви ли се струва, че с това се цели именно отклоняване на хората от много по съществени проблеми. Смешен плач за "права".

Ама кой изобщо казва, че това е проблем? :)

Ще се проведе гй парад, ще се избере 15 % от персонала, на случаен принцип, да участва в него. Присъствието е препоръчително!.. Дали няма да иде служителя изтеглен от"лотарията"....

Като му паднат още малко акциите и фирки по парадите ще почне да прави само и само да залъже някоя общност да си вкара парите в тази скалъпена компания. Тия евреи за пари на всичко са готови ...

Нормално да е там, акциите са по ниски от тревата и трябва реклама. Пък по темата за обратните - какво да коментирам, нямам против тях, като искат да живеят така и са щастливи, да го правят, НО да не се натрапват. Има си прието от природата едно състояние за нормално, гейовете просто не са в това състояние. Да си живуркат против природните закони и да спрат да насилват природата. Гейовете не може да искате от природата да й е приятно с вас, защото реално вие плюете в лицето й. Вас някой ако ви заплюе в лицето, на вас приятно ли ще ви бъде с този индивид? Няма оправия, това е като пушенето.

не, не е нужно да ми светиш. единствената подкрепа, от която имам нужда е да ме оставиш на мира да си живея живота.

кои кого бил дефлорирал не можах да разбера ?!

Има три групи от човечеството, които имат пословична неприязън към истината! Оставяме ви го за домашна работа да отгатнете кои са те!...

имаш ли някакви по-конструктивни аргументи или просто си мразиш без причина

Страхотна WEB-новина!!!

нито аз коментирам сексулания си живот нито мен не ме интересува ти къде бъркаш така че ако може тихо и кротко си мрази и остави хората да упражняват законното си право на протест. ако не ти харесва че нормалните хора не подкрепят омразата и насилието това си е твой проблем. ти имаш право да изразиш мнение , а също ок?

Вярваш ли в бог и в моралните норми на човешкото общуване помогнали на човечеството да преживее хилядолетия? Не, не вярваш!!! Хората дават и пари на хора в нужда, особено ако просят пред църква - смята се, че това е добро дело! Ти смяташ ли за добро дело да дадеш пари на хора в нужда? Не не смяташ!!! Можеш ли да разбереш моралните норми на другите хора и възприятията на хората за добро и зло, за нормално и ненормално? Не не можеш!!! Без нормални хора, живеещи в семейства и отглеждащи и възпитаващи новото поколение хора човечеството няма да съществува!!! Какво ще стане ако всички хора бяха гейове - просто няма да има човечество! Ако искате да кажете нещо със своите протести - просто го кажете ясно - "Искаме унищожаване на човечеството"! Хората живеят по морални и религиозни норми просто за да могат да съществуват! Не можете да разрушите тези норми, просто защото човечеството и светът ще се разпаднат!

1. много гей двойки имат деца, много хетеро двойки нямат деца. това да си гей не значи, че няма да имаш деца и човечеството ще свърши. 2. моите представи за добро и зло не идват от религията, а от гръцките философи. 3. нормални семейства? дете на разведени родители не идва от нормално семейство или нещо друго искаш да кажеш? 4. за коя религия говориш, защото по света ги има много. някои са на изчезване, други са изчезнали , а трети имат милярди последователи като хиндуската религия. за коя по-точно говориш. 5. земята е на около 5-6 милярда години а пък християнството е има няма религия от 5ти- 6ти век. тоест света е съществувал без християнство милярди години и не се е разпаднал. ще съществува още толкова и след християнството.

Парадокса е че вследствие на "борбата им за толерантност" се разпада семейството в християнските държави а негово място идват мюсюлманите със закона на Шериата където хомосексуалните се убиват с камъни.

Отврат -светът се изчанчи отвсякъде :-(

И аз бях там.

супер

Бе боклук! Загубихте представа какво е това нормален човек! Я се погледнете на какво приличате - отпадък, презрян от всички. Така ли ви харесва да живеете?

Сиси, гейовете ги мразя но лизбийките ги обичам.Я дай да уредим нещо да и погледам като се лижете!

Кво праят 5000 човека във фейсбук, по цял ден, те изяждат по 100 прасета на ден.

Работят?!!

когато си подложен на постоянен тормоз, защото някой не харесва това което си ти и както си създаден от природата тогава и ти ще излезеш, за да защитиш правото си на живот.

Ако не парадираха със сексуалността си никой нямаше да ги закача и щяха да си живеят без проблеми. Показността не е добродетел.

парадиране ли е да държиш ръката на любимия си човек, когато вървиш по улицата ? това ти го правиш всеки ден и не си подложен на подигравки и нападения ! аз съм!

Случва се без да е имало каквото и да е парадиране, някоя хетеро любопина сврака да се поинтересува що аджеба още не си женен/омъжена след 30 и що никой не те кара вкъщи с колата от работа. Да следи, да ти се рови из нещата и да проучи най-накрая. И после да го раздуха. И тогаз ти да видиш - се почва ЧУДОТО. Подчертавам: случва се, не е просто развиване на теории. На някои места има реален фейс контрол и отсвирване, ако не си "като другите".

страхотно! дано това се случи някой ден и в българия. ню йорк прайд беше страхотно празненство. имаше милиони хора. в парада участваха кмета на ню йорк, майкъл блумбърг, сенатори, най-големите корпорации в америка и техните служители, църкви, неправителствени организации и т.н. шествието продължи 5 часа и беше последвано от многобройни партита.

Пепи, България се пише с главна буква !!!

оплачи се на дир.бг. при танслитерация всички букви стават малки

След парада колко дни те боля гъзо?

хич не я я разбирам тази идея-фикс и жив интерес на хетеро хората към гей секса. ако толкова се интересуваш боли ли или не пък пробвай да ти мине мерака

Обратните са си и избиратели, и клиенти. Що да не ги уважат?

Едва ли кмета на Ню Йорк ще дойде на гей парад в София.

Путин наскоро въведе закон забраняващ пропагандата на хомосексуализма в Русия. Такъв закон трябва да има и в България. Не става въпрос за репресии срещу обратните - това е просто в тяхна защита, защото опитат ли гей-парад в Русия, ще има много гейове пребити и изпотрошени и много работа за полицията да ги охранява... Всъщност ти Sisi сега се занимаваш с пропаганда на хомосексуализма май? Защо ти е нужно това? Смяташ ли, че е законно в повечето страни и въобще смислено да пропагандираш обратна сексуална ориентация, която не е присъща на мнозинството от хората?

Явно най-големите педали са гугъл :)

Следвани от Facebook и техният CIO :) Абе нямат си те един Путин да им забрани със закон пропагандата на хомосексуализма... Че то демокрацията е демокрация, но няма само китайците да правят работници...