Коментари - Космически кораб ще бъде потопен в Тихия океан | IT.dir.bg
назад

Космически кораб ще бъде потопен в Тихия океан

Космическият товарен кораб "Прогрес М-23М" ще се откачи от МКС на 22 юли и ще бъде потопен в Тихия океан на 1 август.

Обратно в новината

Коментари - Космически кораб ще бъде потопен в Тихия океан | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хмм правилния термин не трявба ли да е приводнен или нещо такова?

пусни го тука в Гиздова мала, с децата цела година скраб ке режеме.

Подобен на " Прогрес " ,но с ядрени заряди ,може да се приземи и в САЩ.

Наведнъж ще унищожи целия континент с Аляска и Хаваите и всички бази из цял свят на американците??? И да речем, че стане и унищожим милиони квадратни км планета за стотици години напред. Я най-добре да унищожим всичко и да се приключва. С такива титани на мисълта като разни аджеби, просто няма смисъл.

тихият океан не е кошче за боклуци мисля имаи съм прав

Китовете и кашалотите пикаят и се*ат в в него, ти за един кораб проблеми правиш.

65-та, Арканзас - взрив на ракета на НАСА затрива 53 човека. Американците дават по-малко жертви, щото все пак си имат най-големия нацистки ракетен инженер, дошъл направо от нацистка Германия с всичките си разработки, модели, ракети и т.н. Дето разни хора си мислят, че нацистите били съдени и осъдени на процеса в Нюрнберг. Хора като Фон Браун дето са избили хиляди хора във Великобритания, в крайна сметка станаха почетни американски граждани, създадоха НАСА, ракетите Атлас 5, които изстреляха мисиите Аполо. Да не забравяме и голямата помощ в медицинските изследвания (след тестове върху затворници в лагерите), които спестиха на САЩ (и СССР) десетилетия опити. Руснаците изостанаха тогава, защото успяха да вземат по-малко нацистки учени и трябваше да откриват сами повечето неща.

Сфера

за жонглиране в цирка.

..защо не рециклирате,ами замърсявате безогледно? Защото ви мързи! И вие и САЩ и Китай и т.н. рязко трябва да повишите отговорността си за опазване на планетата, а не само да се ,,дуете,, колко сте велики!

След влизане в атмосферата с космическа скорост и без топлинна защита, от "Прогрес" не остава кой-знае колко.

ама "господин" краварят е много начетен сигур е чил в Пиндосия...

Всичко излизало в космоса е радиоактивно (малко или много). А ако си мислиш, че радиоактивните елементи се разпадат при изгаряне........безнадеждно е в тази държава

Защото не са си отгледали достатъчно цигани.

youtube Rocket Launch Failures Compilation

а през 681 ако знаеш какво стана... не си добре - също като онези, които сравняват соцболница от 90-те и клиника от 2014

А сравнение с 86 г. може нали? Или просто тъпо се изказваш...?

искаш да си дада,но в момента все още си на пиацата

Те океаните щото са кофи за боклук...После що никой не установява контакт с нас..направо се чудя как с тази простотия оцеляваме

Има дори изоставени ядрени реактори. Примерно този от Аполо 13 е приводнен. Останалите мисии са оставяли реакторите на луната, ама тия нали не успяха да кацнат и реактора потъна в падината Тонга, в южния пасифик.

Това е ново. Официално, никой не е изстрелвал ядрен реактор в космоса, заради голямата маса, която се получава. Имало е идея да се сглобява такъв в космоса, но все още не е осъществена. А казваш американците си джиткали до луната с ядрени реактори? Брех тия майстори! Защо ли минаха после на совалки, а и от тях се отказаха...

то и американците имаха совалка, но защо ли прекратиха полетите й, и до 2020 г. ще използват руски ракети?

Щото един полет на совалката неофициално струваше 1 милиард долара. Първоначално е планирана за евтин транспорт до ниска орбита, а реално се оказва бездънна яма за разходи.

Няма да се откачи!Грешна команда!Напълниха океана с космически боклук!

Нормално да го потапят, щом е руски. Руснаците са прекалено изостанали за да построят кораб, който може да кацне.

Да де, ама руснаците поне имат космически кораби :) За разлика от американците.

Това врачки ли ти го нашепват, бе кретен? само пред дни американците изстреляха сателитът OCO-2 (Orbiting Carbon Observatory-2 - "Орбитална въглеродна обсерватория-2") Вероятно тъпак като тебе мисли че са го изтреляли с прашка.

Ами тя руската совалка се приземи без пилот още през 88-ма. Американците приземиха безпилотен космически кораб през 2010-та. Но за сметка на това утрепаха 14 човека през 86-та и 2003-та.

Жалко, че все още няма коментари. А така имах нужда да се посмея.

Арлекин, щом си токова задръстен и залюпен, та другите да чакаш да ти правят веселото.... жалко за теб

А, Бимбо защо си седнал при публиката?