Коментари - Инвестиция в бъдещето на младите учени | IT.dir.bg

Коментари - Инвестиция в бъдещето на младите учени | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес е 27 януари. Как ли се е провела пресконференцията на 27, а пък статията е от вчера... Пак някой не си е написал домашното.

а младите инженери кои ще задаржи в страната ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе що нема на тая статия "Платено съобщение"? Това си пар екселанс платена публикация, която ще се отчете по проекта!

120 лева финансова помощ? Вие луди ли сте бе? Имам докторска степен от чужд университет, основната ми стипендия беше 20 000 долара, платени от фонда на професора (грък междудругото).

"Братчед, науката няма проблеми. Само с това цигу-мигу не мога да се оправя. Ако на някой научен съвет трябва да се свири, ти ще трябва да ходиш, хаха. " :-). towa e istinata.

Въпросът ми е, а кой ще обучава младите учени?

Точно тоя институт е сниман в "Двойникът", как окачват по него некакви плакати. А иначе по тия програми по "Човешки ресурси", дето са уж за докторантите, парите за тях са най-малко. Основно е за "лапалес" на "групата за управление" в която е и професорката на снимката и за кокошките от МОН, които се водят че "контролират" харченето на парите! Умрела еврогейска работа!

120 лева стипендия за докторанти? Вие шегувате ли се? Имате ли идея колко е същата стипендия в Западна и Северна Европа, Северна Америка? С тези програми единствено ще обучавате едни по-добри емигранти, нищо друго. А разликите от парите отиват в нечии джоб! Не само образованите, ами и необразованите бягат панически.