Коментари - Онлайн магазините в България са се увеличили | IT.dir.bg
назад

Онлайн магазините в България са се увеличили

За шест месеца - от февруари до юли, онлайн магазините в България са се увеличили с близо 10 процента.

Обратно в новината

Коментари - Онлайн магазините в България са се увеличили | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този онлайн магазин: https://promoclub.bg/ е пълен с топ оферти за Вашия дом, градина и т.н.

Това не трябва ли да мине при платените реклами? Не че имам нещо против "анонимната" хостинг компания, една от най-добрите на пазара. Ама измисления им онлайн магазин, споменан няколко пъти за нищо не става. Все пак ако искат да си правят реклама да си сложат точката, че е реклама.

Всеки си мисли, че се цвъква нещо и готово. Готовите неща са хубави само в началото. Тръгнат ли промени са дори проблем. Доизпипването е големит проблем. Често заради удобството на боравене, са безкрайно неоптимизирани и с тъпа структура. Magento-тото май бе купено за някой милиард от PayPal. Вярно че е много развивано, но определени неща определено не ми харесват. Чудиш се в кой момент ще даде някаква грешка тип край на паметта. Прекалили са с обектното боравене и там яко гълтат памет. Боравенето с базата е абсурдно. Мъчиш се с елементарни иначе неща. Трябва оптимизиране и на конфигурацията на MySQL. Други разни магазини пък са правени направо ученичешки. Включително например за дигитални продукти, с пускане на нещо допълнително в пътя, да имаш достъп до тях. А общо проблема е, че дори да има идеален сайт, той още не е бизнес. Разни реклами и други са важна част. Сам сайта никой няма да го знае.

Онлайн магазините в България са обречени на провал още от самото начало. Защо е така? Защото за да се развива този бизнес трябват: лесни банкови онлайн транзакции и сигурни и бързи пощи и куриери на достъпни цени. Нито едното, нито другото е налице! За капак счетоводните закони по никакъв начин не са адаптирани към новостите и трябва да се издават касови бележки за онлайн пазаруване!

1. Написал си куп глупости. Единствената пречка пред онлайн магазините в БГ е беднотията на народа. 2. Българите са свикнали с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. Не защото нямат карти или други начини да платят (paypal и т.н.), а защото ги е страх от измами. 3. Куриерите ни са перфектни. Цените им не се различават от тези на европейските, качеството на услугата също. 4. Няма нужда да издаваш касови бележки. Даже не е нужно да имаш касов апарат, ако работиш само онлайн и куриерите ти превеждат парите по сметка. Спиди и Еконт имат такава опция. Проучи малко.

И защо според теб българите ползват наложения платеж - ами защото нямат доверие в онлайн плащането! Куриерите са точни, но пък цените повлияват доста на цената на стоката, особено за по-дребните неща. Пробвай да използваш Български пощи! А за касовите бележки, прочети счетоводния закон.

..само дето да имаш он-лайн магазин не значи да продаваш.. За съжаление много хора си мислят, че дават 400-500 лева за тези готови модули и поръчват мерцедеса. Разочарованието е сериозно после.. Он-лайн магазина е само малка част от структурата, която трябва, за да предлагаш добра услуга и хората да пазаруват.

Добро утро ! Като почнете да пишете очевидните неща сте ми много смешни. Мислите си, че сте много умни и на всяка цена трябва да просветлите пътя на "глупаците". Е, имам новина за такива като теб. Не сте нищо повече от дървени философи без работа и смисъл в живота ! 99.99% от вас пишат за неща в които са пълни аматьори, но със самочувствието на полубогове. Смешни и жалки сте !

единственият коментар на дървен философ е твоя. Хората са си написали съвсем нормално мнение, а ти си тръгнал да ръсиш глупости.. "смешен и жалък си"...

Изцвъкал си се на смисленото мнение с някаква хейтърска прокиш.