Коментари - Астронавти монтират ”парко място” в космоса | IT.dir.bg
назад

Астронавти монтират ”парко място” в космоса

Двама американски астронавти излязоха на "космическа разходка”, за да монтират многофункционално място за паркирането им.

Обратно в новината

Коментари - Астронавти монтират ”парко място” в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Батей, само ми дай кординате и ше го нарежим за джилезу!

И там ли ще се стрелят с Очите?!

Чудесна нова инициатива на ЦГМ. Синя зона ли ще е или ще имаме нова категория - ултравиолетова, например.

"НАСА описва съоръжението като "метафорична порта към бъдещето, която ще позволи ново поколение от американски космически кораби първите след края на програмата с космически совалки през 2011 година, да превозват астронавти в космическата станция." Нали русофилите се притесняваха че американците си нямат космически кораб и разчитат само на руските? Ами ето, сега могат вече да спят спокойно. Скоро ще има американски кораб (или точно обратното - ще започнат вече да не могат да спят от притеснение?).

Като се пишеш "един българин", кого мислиш, че подвеждаш? Едно време България имаше космическа програма, правехме уреди за изследване на космоса, както и космически храни. Сега какво правим? Бъркаме си по дупките. Как точно пенявенето ти срещу Русия помага на България, че се пишеш българин? Първите автоматични скачвания са на Съюз 26 и Съюз 27 орбиталната станция Салют 6, през Януари 1978г. Май любимите ти кравари са поизостанали стабилно. Чудя се ако не бяха теглили мозъци от цял свят последните 200 години, включително от Западна Европа, дали сега щяха да могат и сандвичи McDonalds сами да си правят? Добре поне, че Холивуд ги прати на Луната и спретна няколко космически саги, та да изглеждат напредничави ...

"Кравари строят космически кораби", "Холивуд праща космонавти на Луната"... Ти май си живееш в някакъв собствен свят. Преди малко двама човека с бели дрехи минаха от тук и казаха че някакъв пациент е избягал от Карлуково. Да не търсят тебе?

Тъпунгер, в момента българска апаратура лети на ЕкзоМарс. И в момента има космическа програма. Даже през 2018 г. има планирано изстрелване на комуникационен сателит с ракета Фалкън 9.

Не се приетснявай. Тъкмо оня ден Пентагона изстреля нов свръхмодерен военен сателит. Вдигна го с американска ракета с руски двигател. Е, после му се счупи двигателя на горната степен, дето беше японско производсво. Същия като на японския космически телескоп за 300 милиона, дето се счупи след излизане в орбита. А ти си гледай националните успехи, не е ясно как точно те греят успехите/неуспехи на държави, на които не им пука че съществуваш.

недейте! ще долети някоя мутра от слънчака и ще стане битов инцидент

Ще събудите Луната с тези паркинги, ей!

македонците и несебърците ще дойдат с винкели ..

Нашите бабаити вече могат да ходят да се гърмят там :)))

И който не си плати таксата паркинг - хвърчи през аварийния шлюз, без скафандър.

а космически "паркинги и гаражи" , които слагат космически скоби на неправилно паркирали ще има ли?

Ем чи къ! Единствената разлика ще е, че няма да слагат, а ще махат скобите.

Дано не се появи някой с психически отклонения и сред астронавтите.