Коментари - 5G е фундаментално сгрешена технология? | IT.dir.bg
назад

5G е фундаментално сгрешена технология?

Новият стандарт за мобилни мрежи от пето поколение (5G) е фундаментално сгрешен и технологията няма да оправдае очакванията, заяви известен специалист.

Обратно в новината

Коментари - 5G е фундаментално сгрешена технология? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съвсем прав е човекът

И все пак, ако дори един от операторите предложи тази технология, колкото и да е безсмислена, зoмбитaтa ще отидат при него. По тази логика всички ще предложат 5G. Статията засяга единствено операторите, но не споменава нищо за производителите на телефони, а там конкуренцията е още по-голяма.

Това започва да прилича на "войната на мегахерците" преди няколко години. Няма производителност, но помпаме мегахерци за да изглежда "конкурентно". По някое време обаче потребителя се усеща и тогава огромната инвестиция в "5G" ще бъде, меко казано, неоправдана.

най добре си беше 1джи,домашен телефо у дома,нямаше фейсове,туитъри,социалната мрежа беше на пейката пред входа във вид на 2-3 клюкарки,ех времена,и ритахме топка на воля,а сега сме заникнали у тия телефони сака че света е вътре в тях

Все едно пък някой ви е карал! Проблемът не е в технологиите, проблемът е в хората. Просто чрез тази техника лъсна, че го има.