Коментари - Запалимият Galaxy Note7 се завръща на пазара | IT.dir.bg
назад

Запалимият Galaxy Note7 се завръща на пазара

Самозапалващият се Samsung Galaxy Note7 отново се завръща на пазара, но този път под друго име. Какво трябва да знаем за смартфона?

Обратно в новината

Коментари - Запалимият Galaxy Note7 се завръща на пазара | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно са авансирали милиони чарколяци, които трябва да сглобят в нещо и да ги продадат.

Не се гаси туй що не гасне :)

Това се нарича гореща новина.

Мъчат се от дефекта да направят ефект - че и да спечелят. Слабичко.

Някои правят телефон и фенерче в едно. Но самсунг са винаги крачка напред...телефон и запалка в едно :)

Айде стига глупости и лъжи бе!!! Нямало да ползват рециклирани части!!! Колкото епъл ти дава нов телефон след ремон(смяна) (дават си рециклаж но повечето твърдят че бил чисто нов!!!). А как нагло излъгаха, че имали робот LIAM да разбираш ли рециклирал айфони за цени метали!!!(ще повърна)!! Вижте в ютуба "Apple LIAM A.K.A. LIAMGATE" там е обяснено защо и как лъжат циганите мръсни.

Много ми допада как хората се нахъсват колко са им мощни смартфоните, а реално ползват ало-ало, имейл, калкулатор, вайбър и правят някоя и друга снимка.

Интересно е как си мислиш, че понеже ти си ограничен в използването на смартфон, значи и другите са... Моля те, не се излагай повече публично.

Тия са много упорити. За тоя боклук който е като бомба 534Евро?? Те трябва да го подаряват...

Направо ще взриви пазара.

Колко ще ми платите, за да рискувам с тази корейска врата? Оказа се заплатите на чуждите производители не винаги са така заслужени, както прехвалени!?

Аз бих си взел, ако се продава официално на наша територия. Може да сменя Note 4-ката...

сега гори без дим

Ще върви в комплект с поооо-голям от първата партида пожарогасител.

НЯМА НУЖДА ДА ПРЕВЪОРЪЖАВАМЕ АРМИЯТА. ВСЕКИ ВЗЕМА ПО ЕДИН АЙФОН ИЛИ САМСУНГ И ПРОБЛЕМЪТ Е РЕШЕН. МОБИЛНИ И ЛЕСНОЗАПАЛИМИ.

Всичко хубаво, освен цената. Кви са тия цени?! За 465 USD си взех PC с 16GB RAM, Intel I7 7500u със захранване на 12v. Сега "бръмчи" Един GNS3 с 3 Микротика, 3 хоста, един суич и един VirtualBox с Debian 9. Натоварването на процесора е около 18%. Samsunga кво може, аджеба ;)

Може да се носи в джоба ... е хайде - в раницата :) Може и да се ползва за телефон. Понякога може и барбекю да си запалиш с него ... или пък цигара, ако пушиш :))

Толкова си дал или за толкова зи продал "набраното"?

Толкова съм дал. И пропуснах да отбележа и 166 лева за ДДС :) А за GNUSMAS - толкова пари - никога, освен, ако не ми трябва нещо по-горещо ;)

Гледам на снимката го продават в комплект с детонатор.

Може да го кръстят Ала Акба 7.

За Ваше инфо, казва се: "Алах Ак Акбар!" :)

Щеше да е готино намигване, ако го бяха кръстили Galaxy Phoenix ;)

Супер е! Телефона е бомба! Иначе причината да не го предлагат в Европа и САЩ е нежеланието да поемат риск, а не свръх продажби. Стане ли този гаф там с 1-2 телефона и Самсунг приключват с бизнеса на мобилния пазар :) Ще продават само процесори, памет и батерии на Apple :)

Лично имах Ноут 7 и мога да кажа, че беше страхотен смартфон. Въпреки големия пакет от ненужни приложения хвърчеше и ми допадна още от началото. Съжалявам много, че се наложи да го върна а и стотина дефектирали бройки на фона на над 2 милиона произведени устройства си беше малко преиграно според мен. В крайна сметка май ще се окаже, че Самсунг въпреки преките загуби спечелиха имидж. А на търговския отдел им е пределно ясно, че всеки, докоснал се до този смартфон би го препоръчал(може би освен тези стотина "късметлии", на които се е запалил). И заради това не желаят да го продават на големите пазари. А лимитираната бройка ще е, защото ще използват частите от върнатите устройства, както и тези, които не са излезли в продажба. Колкото до това, че всички части щели да бъдат нови ..., е, лично се съмнявам, но това няма значение.

Инженерче, инженерчеее, да беше прочел 2-3 реда по темата вместо да философстваш? Проблемът беше намерен - при проектирането на батериите - прекалено приближени катоди, защото са се опитали да извият единия ръб на батерията. Рано или късно повечето телефони щяха да се самозапалят. Точно по тази причина първото, което самсунг направиха, е да пуснат обновление, което позволява зареждане само до 50%. Но, и това беше само временна мярка.

Инженерче

По темата съм изчел много, и нищо не са се опитвали да извият, а при монтажа, поради факта, че всички елементи са изчислени до части от милиметъра, се получава реална опасност горния десен ъгъл да се прещипе при слагане на капака. От там, което казвате - опасно сближаване на анод/катод, довеждащо до късо съединение и ... пуф. Но това от Самсунг го разбраха след три месеца изследване. Обновлението, което зареждаше батерията до 80!!! процента не даде ефект, защото нямаше нищо общо. Веднага след като батериите дадоха дефект Самсунг помолиха друг производител на батерии да започне производство. Поради ограничения технологичен срок, зададен от Самсунг и скъсеното време за тест, вторите батерии имаха проблем с изолацията и също се самозапалваха. Тогава самсунг решиха да изтеглят всички устройства. Взеха си поука и това повече няма да се случва. А който не се е докосвал до телефона, по-добре да не дава компетентно мнение за неща, които не са му ясни :).

Само 100 се запалили?? Бе ти малоумен ли си??? В Лондон от само един запален хладилник изгоряха и аз Незнам колкото 50+ човека!!!

За него не знам, но ти определено си слабоумен... Предполагам, че сега тзи марка хладилници като този в запаления блик ще бъдат ВСИЧКИ върнати и изтеглени от пазара, нали? Хайде малко помисли преди да правиш малоумен коментар.

А сега още по-взривен отвсякога!:)

Хитро. Телефон-запалка за пушачи и кавалери.