Коментари - Обновен Chrome подобрява видеото и сигурността | IT.dir.bg
назад

Обновен Chrome подобрява видеото и сигурността

Вижте какви са подобренията направени от Google в последното обновление на браузъра Chrome.

Обратно в новината

Коментари - Обновен Chrome подобрява видеото и сигурността | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес актуалната версия е 60.0.3112.113. И тази статия остаря.

Браузър от Гигъл е като операционна система от тях - детска играчка:)

Стигнах до второто изречение: "Настоящата версия 61.0.3163.79 на Chrome включва опция за видеоклипове с използване на нейтив контроли, при активиране на която браузърът не разширява автоматично видеото до пълния екран, когато устройството се завърти до ориентация, съответстваща на възпроизвеждания клип, предава technews.bg. " и веднага разпознах редактора, без да поглеждам името му. Тежко, объркано и най-вероятно грешно изречение. След трети прочит започвам да подозирам, какво г-н Гогов се опитва ни каже. Ама това български ли е?!?

Не го е написал, а го е преписал. Ето от мен един подарък - уред за проверка на уникалност на текст. webavtor . com / tools /

Бреййй....тея откриха топлата вода с видеото във фонови табове... Писнало ми е от клиенти с 20 отворени таба, половината с видеа и мощен компютър със 100% утилизация...

Друго подобрение в браузъра е наличието на Device RAM API, което означава, че уеб сайтовете получават достъп до системна информация като обем на наличната RAM памет в устройството. На мен лично това не ми харесва. Що някои производители си мислят, че единствено ползвам "устройството" си САМО и единствено да търкалям техния продукт!?

Добре би било да може в параметър на браузъра да се задава макс. видимата памет

Трите стилизирани 6 - ци с окото или слънчевият диск по средата, се грижат за вашата сигирност. Доверете им се. Папството много взе да слухти. Но това което прави човека е нищожно пред величието, силата и правдата на Господа.

Разкажи нещо и за рептилите,както си тръгнал.

Никога не съм гледал на теориите за рептили като нещо повече от една поредна измислена от строителите на вавилон митология. Те много обичат езотериката, астрологията, езотеризма , митологиите за масова консумация и ги споделят с голямо настървение с нас. Единствено верен поглед за събитията по света ни дава Божието слово записано в Библията, от където можем да почерпим точна информация за предстаящите събития в този загиващ свят.