Коментари - Топ 10 на най-продаваните смартфони в Китай | IT.dir.bg
назад

Топ 10 на най-продаваните смартфони в Китай

Аналитиците от Counterpoint Research разкриха кои са най-продаваните смартфони в Китай.

Обратно в новината

Коментари - Топ 10 на най-продаваните смартфони в Китай | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ARM боклуци за балъци като редактора!

Като чета какво се пише тук се изумявам на новия фетишизъм обзел това поколение...телефонът /смартфонът/ е просто една глупава машина която е подобна на пералната дето пере мръсни гащи по моя заповед.А за вас е робовладелец и сюзерен чиито васали сте. Моите съболезнования!!!

ПЛАТКИТЕ ГИ ПРАВЯТ В КИТАЙ , ПОЛУПРОВОДНИЦИТЕ СА ПОВЕЧЕТО ЮЖНО-КОРЕЙСКИ ... САМИ ИМЕНАТА СА РАЗЛИЧНИ :))

Формулата е формула, ама пилота на булида я прави тази количка да спечели. Хардуера си е хардуер , ама софтуера е това което ползва крайния потребител. Който разбрал разбрал!

В момента съм с хонор 6Х, много съм доволен до сега! Цена и качество са страхотни.

Дифинирай -много си зле- моля. Китайски боклуци са и аз седя зад мнението си. Да почнем с липсата на playstore...

Ужассссс . Сега и аз погледах - от самсунг са ме прецакали , от леново също , гаднярите от асус и те - няма playstore , вместо това сложили някакъв си googleplay . Кошмар направо.

Бе ти некъв тъпак ли си бе? Google play има на прабаба ти пералнята. Аз на самсунга - s8+ имам playstore както и детето на леново таблет. А Oppoto struva 700 кинта!!! И има само некъв китайски стор. PS - Най-доволен съм си от Айфона 7+

Абе Пеше, това ли ти е голямата мъка - че няма да можеш да житкаш игрички на телефона? И*аси, за какво служел смартфона... И що се кьоросваш на тоя малък екран? И си трошиш пръстченцата да се мъчиш да уцелваш някви миниатюрни копченца? Като ти се играят игри, пусни си ги на голям екран, с нормална клавиатура или джойстик ако предпочиташ, па си играй на воля и с кеф. Игри на телефона - пппфффф...............

Ма на големия екран детето му шъ го бий, та затуй! :-)

OPPO, Vivo и сложи OnePlus под знаменателя на ББК. И това при положение, че те са единствено в Азия и Индия (Оппо).

Азия и Индия? Че Индия в кой континент е?

Китайски боклуци, че и на егати цените...Добре че има и Iphone в класацията.

боклуци ама работят ( в смисъл не само телефоните, но и хората ), а ние дори телефон с шаиба не бихме успели да произведем, пък ти се прекланяи на отбор "ябълка"

Много си зле пич. Вероятно и не знаеш, че Оппо и Виво са под шапката на една фирма и от дълго време доминират пазара в Китай.