Коментари - САЩ отива до Луната през 2023 г. | IT.dir.bg
назад

САЩ отива до Луната през 2023 г.

Първият пилотиран полет около Луната с новия космически кораб на САЩ "Орион" ще бъде осъществен не-по-късно от 2023 година.

Обратно в новината

Коментари - САЩ отива до Луната през 2023 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

демек през 2023 Холивуд пикчърс ще снима нов филм за пътуването до луната , така ли?

Не, но утре сменят програмата за дежурства на санитарите на етажа ти.

Време е наистина да го направят...

Времето за наистина беше преди 50 години, сега е времето на отново

Излагаш се, имам доста по-високо мнение за тебе.

Русосифилистията е опасно заболяване, удря директно главния мозък...

Въобще не са болни нито имат особено много мозък който да бъде удрян. Просто са гадна пасмина озлобени срещу света в който не стават за нещо повече от слуги и търсят господар-садист който да накаже свестните хора, на които завиждат задето ги има. Никой от кретените постващи за лунни конспирации не вярва в тях, прекрасно знаят истината. Просто изпълняват заповеди от господаря си.

Казали мишките които от сутрин до вечер въртят колелото мислейки си, че правят велики географски открития.

ама всичките ли ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ха-ха-ха....краварчетата ще прекратят финансирането на Международната космическа станция....искате да кажете, че ще спрете да си плащате пътните билетчета? И какво???? На тази станиция има много блокове, от които САМО ЕДИН Е от краварския обор! Откачайте си го и ....глеайте си работата! Ако искате си го ползвайте, ако не си го потопете в Тихи океан! На никого не сте потрябвали! Ама не можете да се качите на станцията, а тръгнали на Луната и Марс! Недотрепляци!

Если США отказались от этих "услуг" и ватный Космос будут подох, как подох СССР

Весь ватный Космос жил за счет США: Стоимость места на Союзе 81 миллиона долларов, так что каждый американский астронавт вносит до пяти процентов годового бюджета Роскосмоса Генеральный директор Энергомаша Игорь Арбузов заявил, что поставки РД-180 в США обеспечивают более половины выручки предприятия. США отказались от этих "услуг" и ватный Космос подох, как подох СССР

а не може ли да лашнем МКС в Сибир ?

Съветникът на американския президент Доналд Тръмп в областта на науката и технологиите Дейвид Джелърнтър заяви, че кацането на Луната е най-голямата измама в човешката история. В интервю за Science Today професорът по компютърни науки в Йейлския университет заяви, че до този момент човешки крак не е стъпвал на Луната и описа мисията на Аполо 11 като измамна. Американският учен разкритикува космическата програма на президента Барак Обама и амбициите за достигане до Марс до 2030 година. Как можем да полетим до Марс, като дори не сме стъпвали на Луната?, заяви Джелърнтър. Кацането на Луната от екипажа на Аполо 11 е най-голямата измама в човешката история, дори по-лоша от глупостите за глобалното затопляне, каза още съветникът, носител на много международни награди.

А бе че мечтите ти са да бъдеш надзирател в концлагер за бели хора вече ни каза - не че не то личеше акъла и преди това разбира се. Ама че си за психиатрията чак не беше демонстрирал досега, полезно инфо.

и pink floyd бяха там 73 г.

Българските путинуиди са известни с това че са изключително тъпи. Еще очень интересно смотреть как ватник резко сдувается, когда его спрашиваешь, откуда американцы взяли 300 кг лунного риголита. Его изучали по всему миру, в том числе в СССР. Ну и второй вопрос - зачем он так оскорбляет ПВО страны, которое по его версии, неспособно было отследить полет ракеты на Луну (и так 6 раз)? Тут он входит в жестокий когнитивный диссонанс с патриотизмом. Конечно в Голливуде, спросите пожалуиста ПВО страны, которое неспособно было отследить полет как ракету Falcon Heavy , так и полет авто - Tesla Roadster к Марсе. Но имейте в виду, что если вы ошиблись о Голивуде и обвините МО и ПВО "великой" Государстве в неспособност отследить полет ракеты , тут вы входите в жестокий когнитивный диссонанс с патриотизмом и вас посадят пожизненом в ГУЛАГА.

Нали ватенките в своята некадърност да кацнат на Лунатата, твърдят че и американците не са направили това. Много интересно е да се види как ватника рязко се сдухва, когато го питате от къде американците са взели 300 кг разнороден лунен риголит от много различни точки, пътувайки с електрическите си бъгита по луната. Той е изучаван по целия свят, включително и в СССР. А и вторият въпрос - защо Раша се обижда толкова много от факта че прехвалената ПВО противо въздушната отбрана на страната, не е в състояние да проследи полета на ракетата и космическият кораб до луната (и то 6 пъти подред )? Тук тъпата ватенка влиза в жесток дисонанс с патриотизма.

Проблема на тоя както и на тъпаците като тебе е, че освен Аполо 11 има още Аполо 12, Аполо 13, Аполо 14, Аполо 15, Аполо 16, Аполо 17, както и облитането на Луната от Аполо 8 и Аполо 10. Общо 6 кацания и три облитания на Луната.

И да не се връщат от там!

Що ще ходят ПАК на луната??? Да приберат обелките от банани и кецовете на Армстронг ли?

Да стъпиш на луната е от раз, по-лесно няма . Само президента трябва да го поръча. Речено -сторено . Обаче да се върнеш - голям проблем , и 50 години не стигат и 15 президента не могат помогна. Що тъй ?

Ти се постарай да си спомниш кой е номерът на стаята ти та да се върнеш преди да са те спипали пак санитарите.

Това, че не можеш да измислиш друго, е показателно. Точно тоя тип са онези които вярват в дядо коледа и чичо сам.

Спилбърг се е навил и работата потръгва. Ще е цветно, 3D... и този път ще е изпипано, не като на Кубрик аматьорските изпълнения. Ако трябва, лично Тръмпи ще кацне на Луната с Тръмп Ракетата си.

Много небрежни са напоследък санитарите ей.

Ватенките, които отричат кацането на американците на Луната тях Путин ги нарича идиоти. Намерете в го в YouTube.

Към 2053та може и да кацнат.

Пак ли Кубрик го ще снима?

Кубрик отдавна умря бе, сега ще го снима някой от новите,който знае да си държи езика зад зъбите...

Бахти жалкарите са тия луди говеда! Не стават ДОРИ и за чеп за зеле! Още през далечната 2003 година, Илон Мъск беше обещал, че за десет ГОИНИ, ПОВТАРЯМ ЗА МАЛОУМНИТЕ ЕВРОПЕДИТА КОЗЯЦИ-ДЕСЕТ ГОДИНИ, ЩЯЛ ДА ОТИДЕ НА МАРС!! Е минаха не ДЕСЕТ ГОДИНИ, А МИНАХА ЦЕЛИ 15, А ТОЙ ОЩЕ НЕ СЕ Е КАЧИЛ НА ОРБИТА ДОРИ С УПРАВЛЯЕМ ОТ ХОРА КОСМИЧЕСКИ КОРАБ! ОСВЕН АНИМАЦИЙКИ, ИЛИ ДА САДЯТ КАРТОФИ НА МАРС КАТО В ФИЛМА МАРСИАНЕЦА< ДРУГО ЛУДИТЕ КРАВИ НЕ МОГАТ! ТА ДОРИ ВЧЕРАШНАТА НОВИНА, ЧЕ ЩЕЛИ "СИГУРНО" ДА ОТИДАТ НА МАРС ПРЕЗ 2050 ГОДИНА, ГИ ПРАВИ ЗА ПОСМЕШИЩЕ!!! ПЪЛНИ ЖАЛКАРИ! ПОНЕ КАТО НЕ МОГАТ, ДА НЕ ПЛЯМПАТ ШИТНИ!

Ватенките, които отричат кацането на американците на Луната тях Путин ги нарича идиоти. Намерете в го в YouTube.

Бързат те да сложат стъпката на Нийл и паметника и знамето, че цялата планета ще им се смее!!!

Ако Холивуд помогне, както миналия век, може и да отидат ...

Явно червените боклуци, които пишат тук коментарии, или не са си взели хапчетата, или нямат правилни опорни точки от Позитано 20. А, между другото поредният гаф с кораба Союз от ново поколение не може да излети вече няколко пъти?!? Защо ли?

не са много , няколко човека са , просто пишат под различни никове и се създава впечатление за много :) ... не им обръщай внимание . под всяка статия за космос или технологии ги има :))) ... не пречат , даже създават настроение ... развеселяват с наивните си по детски писания :)))

Не повече от двама са. Само на единия му преброих 10 поста (на 10 спрях, може и повече да са). Тоя е дежурният руски трол по лунните въпроси - въобще не е по детски наивен или нещо подобно, много добре знае, че лъже. Напъва се по задача - очевидно руската пропаганда смята, че 85+те% (не са 80 както се извряка един, 85 са - мое наблюдение) са достатъчно лесни за лъгане и наводняват коментарите с всевъзможни глупости. Нищо не постигат разбира се, самите агитатори са прекалено глупави за да могат да постигнат нещо повече от присмех.

с първия полет ще носят предполагам ръждиви роувъри, стари и окъсани знаменца, очукани консерви боб от 1969 и други случайни неща за разхърляне, ей така за спорта, не че нещо ...а хахахаха

Цялата програма Аполо (бараб с полетите, тренировките на екипажите, преземявания, разработки и всякакви други глупости) е струвала малко под 19 милиарда долара (за всичките години)..... Само за Орион и SLS без полети, без тренеровки и без спускаем модул и т.н...... само за разработка, до момента са похарчени над 50 милиарда долара и то при положение, че за ракетата не са разработвани нови двигатели, а ракетата дори няма един полет.... При сегашното ниво на изчислителната техника, възможностите да се извършват всякакви разработки на компютри (нещо, което през 70-десете е било фантастика).... та при цялото това технологично превъзходство на днешното време и целия натрупан опит, тези разработки отнемат около 20 години.... цялата продължителност на програмата Аполо е била 11 години.... Аз нищо не твърдя.. само поднасям данни :)

19 милиарда тогавашни долара, ги умножи по 7, за да получиш разходите в сегашни долари.

Оки де... а времето за разработка да го правя ли нещо....? Да сложа ли стойност на разработването на спускаем модул по сегашните цени???? Да добавим ли към стойността на сегашния проект, стойността на разработката на двигателите за ракетата (ако не се лъжа по цени от 70-десете разработването на двигателите е стувало между 4 и 6 милиарда долара... натамъни си го към сегашния курс).. а самите стартове.... един старт на SLS се очаква да струва около 500 мил. долара, по Аполо са извършени 44 полета.... по сегашните цени това са още 22 милиарда....

Ейй, евала. Браво! Най-сетне ще се отървем от ФАЩ - отиват на луната :)))))

А дано, ама нада ли.

Хахахахахахаха.......Абе тоя Орион, не го ли правят още от времето на Буш Младши?! Има няма вече близо 15 години?! И още няма да е готов още 5-10 гофини? Даааааа, така ще стигнат до Луната за ПЪРВИ ПЪТ..Че чак ще я зподминат!

Тъпото, става въпрос за ракетата СЛС, а не точно за кораба Орион, който е готов и даже вече веднъж го изстрелваха тестово без еипаж.

Фагито, това не оспорва факта, че лудите говеда го строят вече близо 20 години, нито това че никога не са били на Луната!!!

точно затова се опитват да изтласкат Сирийците за да има къде да снимат кацането и забиването на флагчето...

а аз гледах някога че били отишли на луната,а сега тепърва ще произвеждат ракета да ги закара там,явно верно съм тъп на сороски плондер,или холивуд е добра кинокомпания

тъп си 100%

Мани, тия империалисти завоюваха космоса ! То Марс, то Луната ...Утъпкаха навсякъде . Млечния път направо целия го омазаха .

ама тия не бяха ли ходили до луната,защо пак ще ходят?

Кола пратиха, тея са много сериозни !

А защо трябва и сега да им вярваме. Мошеници . Космически мошеници !

тия пак ли ще си развяват байраците в пустинята,щели да фърчат до луната,ама ракетата още е на ниво чертеж,явно в холивуд си трябва психиатър

Най-после!!!

А за кастинга с космонавти ли ще е или само с актьори ?

"САЩ отива до Луната през 2023 г." === Е, честито, ще им е за първи път.

Значи само щели да я обикалят? Че нали уж СТЪПИХА на луната . Що ли им е толкова трудно пак да го направя-аат ? Виж какво хубаво 3D има вече ! Дисни не вярвам да откажат на НАСА.

Лукас да се стяга и да откупува правата. Ония вече заср.ха продължението на Междузвездни войни, няма да ми съсипят и новия сезон на лунния сериал.

Ама тоя път наистина ли!? Или като предния...?

Да очакваме трейлъра, значи.

Чак тогава ли ще излиза новият епизод на "Отмъстителите" от Marvel?

Не се ли заемат руснаците работата няма да стане!

пуснал съм си тор браузера и шлякам яко минуси на истините

По вероятно Луната да падне върху Америка.....

Те и през 69-та ходиха ...май....ама друг път. Лъжливи измекяри.

бе май нещо са объркали.Първо бяха казали че ще са на Марс до 2021г. след това стана 2023г. а то щели да снимат пак за луната.

хахахахахахахаххаа, пак ли бе, абе тига стия филчмета за рамбовци.

САЩ отиват на луната. Дано, дано.

а бе тия откакто тръгнаха за луната ако бяха пълзели досега да са стигнали,или лунния вятър им отвява знамената и ракетите,а сега пак ще усвояват пари за ракети,дано тоя път да намерят тихо място в невадската пустиня дето не вее ветър

Този път няма да мине със снимачно студио, защото руснаците ще снимат лично от място директно от Луната!

КОГА?

а бе тия още ли не са отишли на луната бе,ами аз 69а какво гледах по телевизията???????????????

С новата ракета не са ходили нито веднъж.

тая дето тепърва ще я произвеждат ли?

Че там,на луната, има ли "тоталитарен режим" за сваляне?!

а в холивуд знаят ли?

Нова държавна поръчка за холивуд .

Обновили са Снимачното Студио Мохаве с нова снимачна техника.

Смени дилъра, Джони. :)

Според Стоката от твоя дилър са ходили там? Трябва да е много силна