Коментари - КРС: Предупреждението на ЕК е инсинуация | it.dir.bg
назад

КРС: Предупреждението на ЕК е инсинуация

Европейската комисия предупреди българския телекомуникационен регулатор да предприеме мерки срещу високите цени на разговорите на мобилните оператори - това бе съобщено вчера в електронното издание „ЕурАктив”.

Обратно в новината

Коментари - КРС: Предупреждението на ЕК е инсинуация | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Люксенбург цената на минута била по-висока 34ст!. Абе, другари Вие създадохте тези монополи и сега само се хрантутите с държавни пари и нищо не правите. Срам ме е да ви чета изявленията!!!

Предупреждението било инсинуация. А вие другари от КРС, всички сте продажни подлоги. Но катафалката багажник няма, нищо от това за което сте се продали няма да вземете със себе си. Само ще бъдетеспоменавани като поредната торба с лана докато ви забравят.

Та какво излиза -- в Бг всички оператори са конкурентно неспособни и това създава възможност да налагат мародерски цени. Да живее конкуренцията и тъпотията на ЕО.

Taзи статия ми прилича на фактурата ми за ток..........

Цената на минута разговор "към всички национални мрежи" се движи между 20 и 32 стотинки. Не виждам какъв е напредъкът на КРС, нито в цитираното писмо да има точните стойности на средната цена на услугата в ЕС.

Абе време е КРС да бъде закрита и цялата комисия да влезне в затвора!

Брей мобилната мафия била много силна. Като гледам си има и говорител, който оповергава казаното от ЕК. А може ли като не е така и след това обаче като ни санкционират шефа на КРС да бъде вкаран в затвора?

Много сте нагли КРС многоооооо Май доста тлъсти комисионни получавате от мобилните оператори.... Според вас нормално ли е бивши шефове на мобилн оператор в момента да работиат в КРС?? :) В тази държавица нищо положително няма да се случи и след 50 години. СПАСЕНИЕТО Е ТЕРМИНАЛ 2 НА ТЕТИЩЕ СОФИЯ !!!

Нито комисията, където са собствениците на телекомите, нито регулатора, който е корумпиран искат значително намаляване на крайната цена. Да не говорим колко важна е сигурността и регулацията в сектора на телекомуникациите с развитието на cloud computing и напредъка в конвергентните технологии. Тази област определено е ключова за бъдещето на най-бедната в европа страна, а всички само се чудят как да крадът. Всички знаят какви са традициите в сектора - рекетъорски - и само това може да се очаква от тях като се имат впредвид собствениците. Това не е Европа, а мафия.

Винаги съм смятал, че синчетата на преподаватели са нагли лумпени. Е, това го доказва за Нти път.