Коментари - Nokia обяви Android и iOS за остарели | it.dir.bg
назад

Nokia обяви Android и iOS за остарели

Мобилните платформи Android и iOS, фокусирани върху използването на приложения, вече са остарели, заяви високопоставен представител на Nokia.

Обратно в новината

Коментари - Nokia обяви Android и iOS за остарели | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трагедията е пълна... съвсем ми паднаха в очите..

Доста смешно звучи, трябва да отвориш книгата за контакти, та нали и тя си е приложение... на мен ми се струва че доста ще омажат нещата, пък и WP7 дори още няма multitasking и никой не я ползва. За съжаление гугъл откраднаха ядрото и си затвориха разработката на система само и само линукс и други приложения да не бачкат...

jizast

Като заговорят, че нещо е Фейсбук и Туитър ориентейтид и веднага губя интерес към продукта.

Нокия отдавна правиха телефони.хахаха

Хахаха, смешна работа. Маркетинговите думи не значат нищо за хората, които имат поне малко представа от технологии. Нокия загиват.

Ммммдаааа - бяха добри докато си правеха хардуера във Финландия и държаха на качеството.... отката пуснаха и за Дедо Гошко телефони все нещо им Куца .....

Те са се ориентирали кам контактите, защото апликациите под Windows ще се насират както винаги

Hякои от коментирaлите до момента ползвал ли е WP7 и андроид за по-далго време? за мен вп7 като ос е с пати по-добра от андроид за иос не коментирам защото не сам ползвал. за момента единственото хубаво на андроид е че може да не плащаш приложенията което интересува 90% от балгарите. вп7 оцтапва по-брои на приложенията но малко по малко наваксват. ипхоне имат добар маркетинг там сам ги признал за техните продукти не искам да кометирам защото просто не са ми приятна марка :)

Хбахаха, Нокия май се прориентира към бизнеса със смешки:) Смешните наскоро се похвалиха с процесор 1гх! Тия момчета бъркат 2011г. с 2008-ма .Сега Андроид и иОс ше погребват......ше падна от стола.

Ха-ха-ха - изсмя се графа на развален испански :)

А не, мерси! Майкрософт не направиха един читав мобилен броузер до версия 6.5 на Windows Mobile. Ако така се справят и в 7-ата, то може да си хвърлят ОС-а на боклука!

горкичките, все още си вярват... добре, че им е останало името та още не са фалирали.

Нямам търпение да пуснат нокия с wp7 най-накрая :)

А аз пък искам да видя кой глупав човек ще си купи такъв телефон. Като видях основния екран на 7-та версия на прословутата им версия за телефони щях да падна. Хората се чудят колко по-шарено да го направят, тези от Майкрософт сложили квадрати. Еми евала.

Тия погребаха Симбиана,това ще направят и с WP.Тръгнали да коментират....

По-скоро Symbian погреба Nokia .... факт, е че и двете марки са моерте :)

горката нокиа пак заложи на куц кон. не си извадиха поука от собственото си късогледство. ще им струва много

с плюене по другите, тоя няма да извади Нокия от калта скоро ...

Абе не че нещо, ама ако от Нокия вкарат интерфейса от Windows Phone-a не знам кой дизайн и функционалност ще изглежда остарял.