Коментари - Таблетът на Amazon - основен враг на iPad | IT.dir.bg
назад

Таблетът на Amazon - основен враг на iPad

Amazon може да продаде до 5 милиона таблет компютри през четвъртото тримесечие, което превръща най-големия интернет търговец на дребно в основен конкурент на Apple в тази бързо развиваща се ниша на пазара на потребителски PC, съобщи Forrester Research, цитирана от Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Таблетът на Amazon - основен враг на iPad | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че ги има Apple, та другите компании да има кой да гонят.

Бизнесът взе много да се окрупнява и накрая такъв ще ни го отпорят на потребителите шепата останали монополисти, че ум ще ни зайде!

по нищо не се разбира, че Амазон знаят, че ще правят таблет :0

Ми да си оправят заглавието, не знам кво се правиш, аз поне имам киндал, ти си сигурно само на снимка си го гледал, пак евала, ти си най-наясно със всичко! Поздрави разбирачо!

Киндъла на Amazon не е таблет а четец, нямат нищо общо, не са конкуренти, киндъла е четез с wi-fi започва от 111евро не са нито в един ценови клас нито в една пазарна ниша, вижте намерете си някой по-кадърен драскач!

Kindle не е таблет?! WOW! Наистина? :-) Ти чете ли новината или веднага реши да покажеш на всички, че не си наясно със ситуацията? "Успехът на Kindle накара Amazon да погледне и към таблетите" ... "готовността на компанията да продава хардуер на загуба, както направи с Kindle.."

Май ти не си наясно какво е kindle. Като си купиш и не говориш наизуст ще разбереш какво е :)

111 Е може да е 7", 10" киндъл ДХ си е почти 400$ със таксите

Amazon пускат таблет след половин месец, четеца си е четец. Само дето е с Gingerbread, не с Honeycomb, и приложения има бол, ма карай.

Никой не говори за Киндъл и 111 паунда е само базовата версия. 10'- вия е на съвсем друга цена:-))) Амазон още преди месеци анонсираха , че може да извадят таблет на пазара. Ако го направят Самсунг и останалите съвсем ще глътнат вода с техните недоносчета.