Коментари - Майкъл Дел: ”Пост-PC eрата” е пълна глупост | IT.dir.bg
назад

Майкъл Дел: ”Пост-PC eрата” е пълна глупост

Понятие като "пост-PC ера" не съществува, смята Майкъл Дел - основател и CEO на компютърния производител Dell. Въпреки неблагоприятната ситуация с продажбите на РС, пазарът продължава да расте, особено в развиващите се страни като Китай, посочва Дел в интервю за Файненшъл Таймс, пише TechNews.bg.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Дел: ”Пост-PC eрата” е пълна глупост | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лоша работа, аз така фалирах преди три години, точно когато Станишев викаше - абе хора няма никаква криза това са спекулации просто...

Не знам сравнението между мотиката и трактора дали е подходящо. Настолни PC-та и лаптопи ползват специалистите, които извършват специализирани дейности с тях, специализиран софтуер. За всички останали потребители, ползващи само web, chat, и др. подобни неща могат да ползват таблети и смартфони.

верно е това, както всеки на село си има мотика в бараката, но същевременно оре с трактор... еидн вид като излезнаха тракторите да не спрехме производството на мотиките? :))))

ха-ха... въпреки, че е много забавно - мнението ти е крайно неуместно.

То по-скоро е като да са излезли по- остри сърпове на пазара, да се спрат от производство комбайните. Не подценявам мобилните устройства, аз самия имам смартфон, нетбук, а в момента си чакам и новичкия таблет от Щатите, но истината е, че за много задачи, десктоп машината си е решението.

Съгласен, лехичката с цветенца може и да се копае с мотичка, но за индустриално земеделие ти трябва ГОЛЯЯЯЯЯМ трактор. Много аграрно стана, ама идеята е ясна.

За някой трактора е Workstation-a на който си изкарват парите, а мотичката е калпавото таблетче, на което може да види прогнозата за времето докато е в тоалетната :D

Едно е ясно: пазара на безжични рутери ще расте, защото всяка мотичка има нужда от дръжка.