Коментари - Таблетът победи нeтбука | IT.dir.bg
назад

Таблетът победи нeтбука

Таблетите продължават да завземат дял от пазара на ултрамобилни компютри, в който влизат още нетбуците и мобилните интернет устройства (MID).

Обратно в новината

Коментари - Таблетът победи нeтбука | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таблетите на Ябълката за хубава зарибявка. Средно на месец жертвите дават по 40-50 долара за липсващи програмки. Я pdf да четеш я нещо друго. За година все едно си си купил още един таблет като разходи. Иначе хубави джаджи.

Тия там си нямат работа и постоянно си измислятнови джаджи, пък аз трябва да си ги купувам и за капак и да ги разучавам!

Таблет ще си купя когато мога да му инсталирам windows или някой линукс по МОЙ Избор. А не каквото дава съответния производител.

Поразгледай из нета за линукс на таблет и тогава се обаждай ( то същото важи и за win -ама трябва да се чете и учииииии , не да се чака на готово ).

Е как хем сам ще си сменяш ОС-а, хем чакаш наготово? Куца ти логиката.

Не им берете грижата грижата , хубаво е да имаме по 2 и от 2 та типа.

Много отдавна беше ясно че ненужния продукт направен за да се развали и да пълни джобовете на сервизи - нетбук/нотбук ще бъде изместен от нещо малко със същите функции и по-добри!

1.въобще не са същите 2. изопщо не са по - добри 3. по скоро, таблета има тази фукция, да пълни джобовете на прозиводителите 4. отношението цена/прозводителност, хахахахаха не ме караи да се смея. 5. бие го защотот е модерно, а една значителна част от хората гледат, да е модерно.

Когато се научиш да изписваш правилно думата "изоБщо", тогава взимай отношение по сложни въпроси, ок?

Джобовете на сервизите се пълнят от труда на служителите им, а тези устройства се развалят некъдърността на потребителите