Коментари - Телеком пожали абонат със сметка от $200 000 | IT.dir.bg
назад

Телеком пожали абонат със сметка от $200 000

Жителка на щата Флорида (САЩ) получи умопомрачителна сметка за мобилен телефон. Само за един месец Селина Ерънс е задлъжняла с 201 хиляди долара към оператора T-Mobile, предаде Асошиейтед Прес.

Обратно в новината

Коментари - Телеком пожали абонат със сметка от $200 000 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

georgi2025Рейтинг: 289 Неутрално 419:2618 окт, 2011 "започва нова ера в телекомуникациите", защото телекомите вече само пренасят данни, а интернет компании като Гугъл и Епъл правят операционни системи и бизнес модели свързани с "клауд компютинг", смартфони и таблети, които хората искат да са свързани. Това води до намаляване на приходите в глобален мащаб и нови услуги от телекомите, които трябва да се диференцират с по-добро обслужване на клиентите с предоставената от тях инфо. За това ли става въпрос с тази компания или за картел, които ще забави технологичния прогрес за печалби?

ако бяха ментел, не смао че щяха да си искат парите веднага, ами и следващата сметка пак щеше да е за толкова пари :-)

Хахаха точно

Мне така правят Глобул. Знам от личен опит.

Е аз знам от личен опит, че така правят Ментел... А глобул вмомента имат проблеми чат-пат, пак заради Ментел,, защото двете мрежи се засичат взаимно и когато компютъра на Ментел пусне сбърканите си данни, компютъра на глобул не знае какво се случва ;)

Много странно защо не са спрели телефона след първите 1000 $. В BG не знам да има такава безлимитна услуга.

Има :) Ако отидеш в МТел и им кажеш "защо не ми спряхте телефона като мина лимита" ти казват "Ами то този лимит е за служебни цели!" :) Каквото и да означава :)

ти нормален ли си .. това там да не ти е българя ?! я си представи на някои бизнесмен да му спат телефона и от това да понесе финансови щети...

Бизнесмените в BG също имат лимити, но са достатъчно високи, за да не пречи това на работата им. За целта обаче се плащат едни пари, които се замразяват като гаранция.

Ако беше наш оператор нямаше да може да навърти сметка по-висока от лимита, които мисля стандартно е 200 лв. :-) Така, че стига плюхте, а помислете преди това. :-)

Явно не си си стигал лимита или си нещо специален. Доста народ прорева, че не им спират телефоните като надвишат лимита.

и аз сам с лимит 200лв но ми доиде сметка от ч00 лв някаде.. питах ги защо не са ми спряли тела след лимита -- е не получих нормален отговор. - глобул *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

или по-скоро са се уплашили от общественият отзвук на едно съдебно дело на компанията срещу глухоням абонат... в САЩ обръщат внимание на тези неща. А сега с това им "великодушие" си направиха реклама в международен мащаб само за 200 000 долара.

Ако американците знаят, че T-mobile е немска (европейска) фирма, никога няма да се абонират! Какви са тия $10 за мегабайт!? Изроди! Това не струва и 1 цент дори!

Ами така е в поуминг дерат кожи за мобилен интернет. Един приятел така плати 2800 лева за 3 свалени и отговорени имейла, без атачменти за мобилен интернет в Германия. Глобул му казаха че сумата е дошла наведнъж и затова не са му спрели телефона според лимита

А тук щяха да й вземат и гащите и да прехвърлят задълженията върху децата й.

Е така се прави. Взели са си себестойността само и готово. И едните доволни и другите доволни, че са им направили реклама.

това ако е някой от нашите оператори - ще иска всички пари накуп, пък сигурно и лихва ще начисли