15 от 23-те маймуни, на които Мъск вгради мозъчни чипове, са починали "в изключителни мъки"

Почти всяко животно, на което са били поставени импланти в главата, е страдало от много изтощителни последици за здравето, съобщи „Консекуенс“

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ама Кире е още жив!

Сега и по един чИ(E)п да мушната в тиквите на мЪСк и инквизиторите от Дейвиския университет!!!

Модерният Менгеле, който разбира от всичко.

Това копеле няма ли кой да го претрепе, бе?

Gugnelid

Поредния проект на Мъск, от който той ще забогатее още повече, а известна огромна сума пари ще изчезне от ръцете на инвеститорите и ще замине насам-натам. Този човек освен да убеждава други да му дават парите си, друго успешно досега не е направил и всичките му начинания са губещи за инвеститорите.

Сега е редно Мъск да бъде арестуван за убийството на 15-те маймуни и компанията му Неуралинк да бъде закрита...

Трябва да умре по същия начин ас сун ас посибъл!

Мъск е куку и опасен за здравето.. от хилядите сателити,през тесла до маймуните..

Сега едно чипче в тиквата на Мъск по същия начин и технология. Да се мъчи, докато умре в адски мъки.

Мъск, не се таковай с природата, че ако тя почне да се такова с нас, става страшно.

.... как изглежда сатаната. Даже знам кой е. Илон Мъск. Анатема. Бил Гейтс пък му е помощник примерно.

Стамате, при теб явно болката е по-голяма.Пробвай Стаматин и свиквай с Кирето.

да си кръстиш детето r2d2 трябва да си болен.

Да му мислят и овцете пардон хората които искат да си слагат разни ваксини и чипове

Предлагам и на него да му имплантират чип - така де, да допринесе лично за напредъка на науката, а не да мъчи невинни живи същества!!!!

Мъск на сапун

Не разбрах само от двете статии 15 или 23 маймуни са починали https://it.dir.bg/nauka/obviniha-neuralink-v-zloupotreba-s-mozatsite-na-maymuni

Хем измамник хем изрод без сърце!!!! Това е бъдещето на земята, ако нещо ненаправим!!!!

След две години ще четем и за ваксините ...

Ще, ще, ще.

Абе, готови са! Не знам що ги бавят толкова... Със всеки Galaxy S22 да идва подарък и един нюралинк, направо БОЦ да ги слагат в офисите на теленор/А1/виваком.

богат боклук - Мъск, да му имплантират чип в мозъка.....

Първо маймуни после хора ще убива . В името на науката да сложи чипове на децата си , жените си , на майка си и 5 чипа на себе си!

Абсолютна диващина от човек с претенции да ни води на Марс с методи на наука от 19 век! Пълен психопат с ненормални идеи за развитието на човечеството. Същия псайко като Бил Гейтс.

Октонври 1917, Две световни войни, 11 септември с теророзма, Ковид 19 ВСИЧКО това е творение на евреите.

Врещи още необразован бантускот. Вие там в онази помийна яма само това правите от 30 години. Може и "комунист" да наречеш. ХАхахахаха

Ако Мъск беше подписал договор като ня Пфайзер с Урсула да използва европейци като маймуни, нямаше да има оплаквания. Интересно след 4-ти бустер как ли ще се мре. С радост или мъка?

Развитието на съвременната медицина е немислимо без експерименти върху животни. Всеки ден стотици прасета , морски свинчета и бели мишки биват убивани в медицинските университети за различни изследвания на рак и други нелечими болести ... това е цената продължителността на живота да е 75 години, а не 45.

...речИ Ганьо Тиквопитека... 12 години избираш необразована куха Тиква, бантускот безполезен. Единственото което имаш капацитет да коментираш е вкуса на ла.йната.

Като преди доста години бях в Германия в един факултет по физиология, срещнах няколко учени. Имаше млади и толкова амбициозни че спокойно биха направили експерименти с хора ако имаха възможност. И сегашните май имат тази възможност.

Ваксъри, вие сте по-тъпи от тезимаймуни.

Доктор Менгеле е бил по хуманен при експериментите с хора .

„Науката със своите нови и „по-високи познания за "духовната" сфера ще придобие тирания върху човечеството , за каквото не сме и помисляли до сега ; тя ще бъде абсолютен господар в свят, напълно затворен от реалността надхвърляйки го и атаката ще бъде напразна, самата наука ще притежава върховното оръжие: "Божеството"... "Главният ум", който ръководи това не е никой друго освен Сатаната, „противник, „божията маймуна( Човек, който имитира Бог, главно в поговорката „дяволът е Божия маймуна“).който ще управлява неговото съвършено царство в лицето на Антихриста.. Самия Антихрист, олицетворението на "противоположните" сили на Сатана, ще бъде върховният решаващ проблеми на епохата с готов 'отговор' на всичките му тежки и привидно неразрешими проблеми: и човечеството, напълно обхванато от „разумност“ и егоцентричност и вечно търсене на „светлината, “. с готовност ще се стичат при този, който предлага единственото „решение“. Отец Серафим Роуз

Че ГМО, пестициди, 5G, отровен въздух, вируси са ни малко нали... Изрод, изчадие еврейско

15 от 23. Доброволци. Ами сега като няма маймуни Кирчо ще подпише да се пробват върху български войници. И който не се съгласи ще му взема сертификата.

Докога тоя психично болен ще ни тормози със шизофренията и психопатиите си ? Докога на тоя изрод ще му се позволява да се изживява като Бог ? Да прави сатанински експерименти с животни, които да умират в страшни мъки ? И въпреки това, същият психопат най сериозно заявява, че скоро ще чипира и хората... Кой е той ? Защо му се дава такава власт ? Докога разни милиардери, червиви с пари, ще се правят на Господ и ще се разпореждат със съдбите на здрави животни, кани се същото да прави и с хората ? Нашенските идиоти само как му се възхищаваха и аплодираха безумията му... Опаса Космоса със сателити, скоро няма да виждаме нито небе, нито звезди.. Имаше налудничави намерения и спрямо Слънцето... Айде в лудницата, че и нас ще побърка тоя сбърканят с опасните си проекти...

спокс бе, пишеше, че са намерили 2000 корейци, готови да си сложат чип още тади година! Маймуните вече са минало.

Еееее стига дееее за г-н Мэск и нашите съюзници всичко е позволено, виж ако вие от задния двор се пробвате с нещо подобно жална ви майка...

И аз това се чудя ? Откъде изневиделица се появи тоя психопат ? И кой му дава тая неограничена власт да експериментира с животни, хора, природа, Космос... Някой му осигури зелена светлина на налудничавите му идеи... Някой аплодира болната му кратуна, вместо да го затворят до края на живота му в психиатрия.

Точно казано...Хората трябва да живеят в синхрон с природата.Нека Господин Мъск се чипира сам и 50 години да изследваме промените които ще настъпят с него.И Теслите са доста надценени.Има голям брой компании с иновации.Просто сега му идва лека полека времето..

На Марс няма грам кислород, затова там няма да има заселване.

Тубата фейса са пълни с клпове как маймуни си слагат маски на очите и устата взети от земята.

Ем електрически стол за копелето и тва е.

Някой да му вгради един оловен чип 9 калибър …деа неговата мама откачена

Докога тоя луд ще си разиграва магарето и ще се гаври с живота и естествения ход на живота ? Измисли някакви малоумни коли на батерии, при все, че тока става лукс.. Опаса небето ни със сателити... Някакви космически ракети прави... Хора се кани да чипира, при условие, че чипираните от тоя идиот маймуни са умрели в страшни мъки... Щеше да ни развъжда в изкуствени утроби, като роботи и роби... Тоя е много, много опасен и мястото му е в психиатрията или затвора.

Тоя изрод заслужава да му надупча тиквата и да му имплантиран една краставица

Маймуните не са ги питали, а ваксинираните сами се редяха на опашки. Не казвам, че ще ги чипират, но виждате цените растат, населението расте, а Бил казва, че населениетотрябваданамалеее. Боооц, боооц и мортос.

Ясно е, че теб вече са те чипосали.

Че той Мъск си е за чип и ...в двете глави!?

А останалите осем са избягали в Азия и готвят нахлуване в Украйна.