16-годишен ученик редовно хаквал Apple

Целта му била да се хареса на компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това звучи малко като, аз ходя с Ленчето ама тя още не знае

Трябва да благодарят на хлапака ,че им е показал уязвимостите на системата ! И съответно да му предложат възможност да си изкарва пари чрез уменията си !

Значми признават, че могат да ни следят по серийният номер и че 16 годишно пишлеме може да си свали всички лични данни, които си качвал там, но "нямало причина за притеснение - данните на хората били защитени" ! Що за дебилщина ?

"го засекли", но не поправили ДУПКИТЕ в сигурността си :)) щом са го хванали по шитбука, си правете сметка дали не ви следят иначе :)

Даже е супер защитена системата! Виж, онова 15 годишно момиче, дето хакна сървърите за резултати от изборите в САЩ за 10 минути (просто е била първа, иначе и много други от специално организираното 'състезание' са ги хакнали), та това е вече нещо като нашия търговски регистър - по-добре да го качат в pirate bay, че поне да има от къде да се свали архива после.

Смятай каква защита и негодници работят там..едно лапе да ги прави за смях.

Всъщност, възможността да хакнеш Apple не е слабост на системите им (щото нали са по-по-най), това е иновация! Apple дори имат патент за това. Проблемът е, че тинейджърът не е искал да плаща за услугата, която Apple предоставя (да хакваш компанията), за това е цялата олелия.

били защитени данните на клиентите .... мдам и 16 годишен си точи данни като алтав :)

Но както виждаш: "системите на Apple го засекли по серийния номер на MacBook, от който били извършвани пробивите" Демек каквото и да правиш с MacBook в интернет, компютърът ти leak-ва серийния номер...

… и после си инжектирвал марихуана и ставал престъпник

шмъркал е треви :D