40 държави за 5 години с биткойн. Семейството, което продаде всичко, за да инвестира в крипто

В епизод 10 на Крипто обръщаме внимание на Диди Тайхуту, както и на последните новини в света на Крипто

Обратно в новината

Коментари - 40 държави за 5 години с биткойн. Семейството, което продаде всичко, за да инвестира в крипто | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чета, чета коментари...Еми рано сме... Някой бил загубил 5000 лв в крипто... Как бе брат, как стана т'ва? Ааа, да, мислел си се за голям дей-теейдър, а всички други дето са трейдъри пт 10 г. са глупаци. Ся ако имаш още левчета може да се пробваш и със акции...и после пак да пишеш, че са балони, пирамиди. Други пък ЦРУ пуснало биткоина... по-големи глупости и фантасмагории на тема крипто не съм чел до сега, то бива конспиративни теории, ама като тея коментари тука няма къде да се прочетат...

Чета, чета коментари...Еми рано сме... Някой бил загубил 5000 лв в крипто... Как бе брат, как стана т'ва? Ааа, да, мислел си се за голям дей-теейдър, а всички други дето са трейдъри пт 10 г. са глупаци. Ся ако имаш още левчета може да се пробваш и със акции...и после пак да пишеш, че са балони, пирамиди. Други пък ЦРУ пуснало биткоина... по-големи глупости и фантасмагории на тема крипто не съм чел до сега, то бива конспиративни теории, ама като тея коментари тука няма къде да се прочетат...

Ей нивото просто е трагично. Първо 90% не знаете какво е блокчейн. 2ро. За какво се ползва и ще се ползва криптото. 3то думата пирамида ми е любима. 4то. До 10г на всички заплатите ще са ви в биткойн. 5то спомнете си този коментар след време и си удряйте главата в стената. 6то направете усилие - отделете няколки дни дни да се запознаетр и чак тогава давайте крайни мнения.

Ахаха тоя си направил сайт да лови балъци....прилича ми на ония курсове за forex....плащаш някаква сума и те учат как да станеш милионер на борсата...т.е за някаква сума ще те правят милионер....айде бе....те и тая работа така...

Абе, ако всички станем творци, пътешенственици и гурута, няма да има кой да прави храна и ток...

В последните времена на мода са всякакви отрепки, нищожества и помияри

Малоумници. Продават си всичко за да си купят...нищо. Това е като да пуснеш някоя мацка, за да правиш виртуална любов. Пак ще завърша по същия начин: Малоумници.

Браво и аз така ще направя, а тези заблудените инвестиционни корпорации и банки дето са юрнали да купуват земя и домове и предлагат 25% над пазарната стойност не виждат възможностите на криптото,докато други като мене виждат и ще се превърнем във виртуални милионери!

Огромна пирамида, някой късметлии са хванали влака в момента на промотиране на схемата. Всички останали са жертви. Децентрализацията е илюзия. Идеята, че златото и ценните метали, както земята като асети няма да имат стойност е само в главите на малоумниците. Гейтс за това може би е най-едрият земевладелец, щото иска да загуби. Каквато и система да се измисли за финансови операции, още не сме дигитални копия, които ядат и серат нули и единици в Метавърса. Докато има материален свят и нужда от физически продукти, материалите и производствените ресурси ще са най-ценното. Биткойн е създаден от ЦРУ/НСА и активиран точно след финансовата криза, първоначално като безплатен ресурс за изчислителна мощ към разбиване на криптирани защити и в последствие е предаден на спекулантите с цел източване и намаляне на ресурсите на гражданите по света. Брилянтна операция със сериозна мисловна и финансова инвестиция. Въпроса не е дали да си купите крипто, въпроса е: Има ли смисъл да рискувате в хазартна система? За някой хора това е адекватна форма за узаконяване на капитали. За други е последният пирон в ковчега им. Мислете с главите си. П.С. Не трий коментара. Ще го поствам цял ден.

Виждаме, че добре четеш, но ... между редовете. Стегни се малко! Много скоро няма да има книжки, левчета €, $, £ и др. всичко ще потъне, защото те дефакто нямат никакво покритие. А също и много скоро до 3г. ще ти/ни отнемат и това което имаш/ме, няма да го притежаваш/те, но .... ще бъдеш/те щастлив/и. Тези които са в час, те ще оцелеят, а тези от запада, военните, които се настаняват тук , скоро ще им се прикланяме, ако не изпълняваме заповедите им. Западняците се борят с децентрализацията, защото нямат печалби от това, няма комисионни от банките и те не могат да печелят пари. А такива със земите и имотите, ще бъдат обналожени с високи данъци докато не продадат имота и земята си на безценица. Но въпреки това желая ви да бъдете здрави.

Иска им се. Няма да е толкова лесно да се имплементира. И си напиши домашното тия технологии са много далече от децентрализация. https://medium.com/hackernoon/guess-what-bitcoin-isnt-decentralized-ecab67de653d

Стига дрънка глупости....парите винаги ще ги има....да може би ще са елетронни за по лесно следете и контролиране...няма сульо и пульо да си ги крият и да не плащат данъци...а това с криптовалутите ...всичко е до една врътка на закона и всичко е зад борда....не са решили политиците не са Ви дръпнали шалтера....

ХАХАХХАХААХХА,изсмях се, браво. Изобщо не знаеш какъв проблем решава Биткойн както и 99 процента от хората писали коментари тук . Ясно е ,че човек обича да говори и да се опитва да се доказва на теми, от които не разбира нищо. Мислете си че биткойн е пирамида, аз днес купувам. HFSP ! И все пак има доста образование по темата дори и на български в ютуб, може да спрете да хейтите , нещо което не разбирате , а да се образовате на темата! Успех !

Браво!Много хубава статия, много назряла даже бих казАл.Време е да се въведе населението на територията в света на криптото и отговорното инвестиране.Имам обаче чуството, че е написано малко сложно за възприемане от народните маси.Портфолио, инвестиране, волатилност.....сложни думички. Предлагам пропагандата да се води чрез песнички.Нещо от сорта на: Оххх биткойн, охх кеффф Къщата си продадох, голяям кеффф

Много добра книга за инвестори съм чел (като дете). Там първо правило е, че ако за нещо започне да се тръби по мас медиите, значи краят му се вижда и това е сигурен момент да излезеш, докато все още си на печалба.

Жената мяза на Марешки.

И кой им плаща мастрафа? Едва ли сами си плащат - т.нар. "биткойнъри" са най-големите стисняци и прошляци, които съм виждал.

рекламна статия и рекламно семейство, някой трябва да ги е застраховал, вероятно борса

И така е и не е така. Примерно NFT- трофеите, които печелиш в игра и после можеш да ги продаеш. А други ги купуват, защото им позволяват по-бързо да преминават нива . Има и други ползи - примерно трансгранични трансфери на финанси с минимални такси. Така че не бързайте да отписвате тези цифрови протоколи. По-скоро близък е моментът в който и "истинските" пари ще преминат на блокчейн протокол и тогава дупе да Ви е яко. Ще могат за секунди да съберат информация какво сте си купили от момента в който сте включени в системата (години назад) . А биткойна и подобни са една от първите итерации, не е ясно до кога ще ги има, но е ясно, че промениха света ни.

За лично изгубих 5000 евро с крипто и повече не искам и да чуя. Ок, един ще спечели, но 50 ще изгубят.

Балъците губят Не е пирамида, иска се много знания и умения. Не е 'ори, мели, яж'

Зад Биткойн стоят службите, а всички си мислят, че е някакъв си Навири Сикура! Някои, които разбират ще спечелят, а другите шЪ дуът супата!

Това е долна лъжа! Не се подвеждайте. Били свободни ама тралала. Сигурни живеят в метевселената, а телата им лежат в някоя канавка!

платени статии зарибяващи хората да си изгубят парите ..долни крадци мръсни

Ти да видиш... дираджиите (с И глупаци, не с Й!) и дираджийките си мали "спецЯлна" подсекцийка крипто... https://it.dir.bg/crypto И ко има там у нея? Ко? Поне носи ли ви пари? Щото ако и пари не носи... за какъв чеп седите в тези офиси?!

Когато и бабите на пазара заговорят за петрол, никел, биткойни ... бягайте от съответния актив. Шумотевицата единствено означава че им трябват купувачи за нещото че да могат да си разтоварят портфейла.

Не видях надписа " платена публикация" Може би сте го пропуснали?

Колкото повече подобни статии се появяват, толкова по-близо е краят на биткойна. Криптовалутите имат бъдеще, блокчейн технологията - още повече. Но нерегулираните криптовалути никога няма да бъдат истинско разплащателно средство и в един момент големите държави ще ги забранят. Стига сте лъгали хората.

Такива статии са вредни за по-ограничените и податливи на внушения. Всички, които рекламират критповалутите, пропускат нещо много основно. Това си е чиста пирамидална схема, при която един купува нещо и ако спечели, то друг е загубил пълния еквивалент на това. Тук не говорим за производство с добавена стойност, дори не говорим и за акции, зад които стоят фирми с продукти с доавена стоност. Тук е само търговия и едни пари сменят собствениците си. Но удобно се показват тези, които били спечелили и обикаляли света без да работят, а не се показват стотиците, които са загубили от алчност и наивност. Сега ще излязат големите "играчи" да ми обяснят, как нищо не разбирам, как крипто е бъдещето, как може да станеш милионер бързо, защото ръста тази година ще е 300%. Как е хубаво да се купува още и още. Не отричам механизма и същността на криптовалутите, но в момента те са предимно маркетингов продукт с чисти спекулативни характеристики, и това няма как да е полезно като цяло, напротив, ще създава напрежение и трилиони ще сменят собствениците си, ей така от наивност, алчност и глупост :)

Братле, кой не разбира умира! Адаптирайте се! Схема , пирамида! Не разбрахте ли вече! Няма старото! Няма да има злато, ценни метали, имоти! Долари( Фед, подготвя пускане на дигитален долар 25000/1 долар сега) ! Скоро ще стане и дори да имаш 20-30 к в биткни ще е мираж! Да у мислят по младите! Знам, че ще ме изтрият, кой прочете да внимава!

младежи, народът го е рекъл: докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват... криптото е тук и сега. който играй - пичели. да се живи и здрави внуците, че ме светнаха как да търгувам по малко по борсите. помагам си на пенсийката...

"Асен Василев даде "учебникарски" съвет на хората - когато инфлацията тръгва нагоре, мнозина се ориентират към дългосрочни активи, стойността на които се вдига - злато, недвижимости, криптовалути." https://business.dir.bg/ikonomika/asen-vasilev-nay-krizisni-za-inflatsiyata-v-balgariya-shte-sa-mart-ili-april-2022g-video

Я пак :) Говори пълни глупости, нека да обясни за крипто фермите и децентрализацията. За крипто мафията и т.н. бах ти и мошенника ...

Още един балон който, скоро ще се спука. Макар вече да издиша - доказателство за това е самото заглавие.

Ахам, Вие го чакате вече 12-13 години да се спука, хората направиха милиарди през това време. Това е бъдещето.

Шилo

Статията е част от огромната пирамида на крипто-валутите. Манипулация, която цели още и още хора да се включат в пирамидата. А пирамидата ще е стабилна, докато има нови глупаци, които да си вложат парите. Накрая малко на брой тарикати ще спечелят, всички останали ще са на минус. Просто няма как стойност да дойде от нищото, някой ще трябва да плати сметката.

Да така е, има доста биткоини които не са на пазара.Държат ги определени хора.Ако решат ще сринат пазара за един ден.

Някои пият белина, други влагат в крипто, трети вярват на патриоти русофили. Всякакви ги има.

Това също е схема за манипулация,абсолютна лъжа и илюзия че си свободен. Свободен е само този който няма нищо,не се обгражда с материални неща.

ПРАВИТЕЛСТВАТА - ВМЕСТО ДА ВКАРАТ В КАУША ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ, НАПР. НАШЕТО МВР ДА С ЕСЕЗИРА ЗА ТАЯ ПУБЛИКАЦИЯ!

Далеч по истински щеше да звучи тая история, ако беше написана така: Семейство остана на улицата, заради опити да търгуват с криптовалути.

СВЪРШИХА ЛИ КИНТИТЕ ОТ КОВИДА, СЕГА СЛЕДВАЩАТА ВЪДИЦА?А ДИРА?

Смешен опит за пиар и реклама на криптовалутите. Щом намесиха и блек рок, работата става повече от ясна. Господарите на парите бързат да вкарат овцете в новия свят на "волатилните" (тоест парите с които могат по-бързо и по-лесно да ограбват овцете). А, който иска нека си вярва на рекламите.

Случва се. Само че по-честия случай е "Семейство което продаде всичко за да инвестира в крипто и сега няма нищо"

Абсолютни глупости. Ограмотете се малко и не се излагайте по толкова нелеп начин

Аз по-скоро бих заложил на петрола сорт брент да падне до 66 USD

Абе щом имакой да пие белина против Covid, нормално е и да има кой да инвестира в койни.

СИ БИЕ 2-РИ БУСТЕР СЪЩО!

Щом има хора, които вярват, че има хора пиещи белина и за тях ще се намери пирамида да бъдат ограбени!

Бърша си сълзите със столевки докато чета такива коментари !

Важното е подаръчните пликчета от митниците да не спират

Последните 12 месеца биткойн е най-сигурния начин да загубиш парите си.

но последните осем години е най-сигурният начин да спечелиш

Инвестирането трябва да е с хоризонт от поне 4 до 6 години. Какви 12 месеца те гонят?

Зависи за колко си го купил. Може за 1$ за 17$ та дори и за 8000$ все си на далавера. Номера е сега да не се купува а ако имаш койни, да затвориш позицията на изчакване. Интересно е при този срив да се инвестира в други криптовалути. Но по малко и в повече, защото малко ще оцелеят. Пише ли се за нещо често, не е на добре.

икономиката е почти затворена система (ако не броим "печатането" на нови долари, които всъщност са електронни) тоест печалбата за едни е от загубата на други. всичко е един голям скачен съд. единствено реалното производство добавя принадена стойност. та тия крипто шмекерии са обикновен търговски маркетинг. всички спекулативни пазари, фондови борси и така нататък са един придатък, вторична икономика в икономиката, просто много балони за пукане. от време на време системата трябва да изравни налягането. пишат за преуспелите, ок. защо не пишете за фалиралите? те не са един или двама. търсят жертви навсякъде. та докато има овце, ще има и вълци

Е няма да си продадем апартаментите.

Ебаси тъпаците видиотени

Как е киролацията? Върви ли ? Ще се сетите ! Много бяхте се научили , всяка събота и неделя на море в Гърция с евтиния бензин и високите заплати 12 години !!! Стига толкова с инфлация и скъпи горива , най много до Одрин!!! За евтин прах ,докато имате още свободата да пътувате !

Инвестирането в криптовалута или техника за добив на криптовалута винаги е бил огромен риск. Много хора се "закачиха" след като цената на биткойн "избухна" преди 3-4 години и си мислят, че ще забогатеят за 1-2 месеца. Не става така! Крипто милионерите дето се появиха с първо поколение крипто-държители. Някои от тях са купили биткойн преди 10 и повече години, когато цената беше едва няколко долара.

За да инвестира в крипто... Крипто какво? Ябълки или круши?

килца са качили оттогава. Явно битата койНя им се отразява ПЪЛНОценно.

"Манията по лалета (на нидерландски: tulpenmanie) е период от Нидерландския златен век, по време на който цените на договорите за покупка на луковици на появилите се в Западна Европа лалета достигат изключително високи равнища, след което внезапно падат. В кулминационния момент на манията по лалета през февруари 1637 година договорите за луковици се продават на цени, надхвърлящи 10 пъти годишния доход на обучен занаятчия. Обикновено се приема, че това е първият регистриран икономически балон в историята." Източник: Wikipedia

Лалета можеш да садиш колкото искаш за разлика от създаването на биткойн. Толкова ли е трудно да разбереш разликата между двете?

хайде още шарани ,едно хакаване на енергийната система от световната банда както има данни ще ми ядат ....

Тези крипто-истории не са ли топ-хазарт?

чакаш и хазарта изчезва