80% от служителите на Tуитър са били уволнени или са напуснали след идването на Мъск

"Цитираните данни са некоректни - компанията има около 2300 щатни служители", отвърна милиардерът

Обратно в новината

Коментари - 80% от служителите на Tуитър са били уволнени или са напуснали след идването на Мъск | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега туитъра, после и останалите боклучави мрежички! Давай Илъне, закривай ги сичките, мамка им шибана!

И държавната и общинска администрация трябва да се съкрати на 70%

Така се прави

Да се чуди човек, какво толкова има в тая платформа, че да трябват 8 хиляди служители ... Дори 2300 са прекалено много, като за функционалността, която предоставят.

80% според едните, Мъск оспорва пише 2300 били останали, 7500 преди той да поеме Туитър -> 70% напуснали. 70 или 80 процента е горе долу еднакво зашеметяваш. Това е компания, която дори и да иска не може да работи както преди. Днес проблем няма, от това 3 от 4 админа ги няма туитър няма да спре да работи, не днес! Днес все още туитър съществува на гърба на това което е било построено от преди Мъск, но това няма да провължава вечно. В дългосрочен план - голям проблем! Примерно утре Apple/Google ще вкарат някой голям ъпдейт и ако няма кой да адаптира туитър няма кой да гарантира нормалната му работа. Мъск има още доста тъмни тунели в които да се лута докато не намери отбивката в която има светлина. Ако въобще я намери!

...и си работи повече от добре.

20% от служителите в една фирма вършат 80% от работата. Колкото повече служители, толкова повече търтеи :)

Това е закон в икономиката.

Не в икономиката, маймуно! ВЗеми прочети нещо от Макс Вебер дано разбереш, защо те наричам маймуна.

Щом собственикът на компанията е счел ,че са безпоезни и не допринасят за нея значи е правилно решението да ги уволни.По същият начин 100% от Българският народ считат българските държавни хрантутници за абсолютно безполезни торби с месо подпръдващо по цял ден на гърбът на същият този народ ,но не може да ги уволни защото престъпници контролират властовият центъ.

Даже не знам, какво точно е Туитър, защото никога не съм го отварял! Даже не знам, дали някой приятел има таквоз нещо. Та, личният ми извод е, че не е нещо, без което не може!

Доста хора пропускат, колко са паднали приходите на платформата от реклама. Ако Мъск иска да тя да оцелее големите съкращения са неизбежни. За част от позициите могат да наемат хора на договор ( което вероятно вече се случва).

То тия 80% са били основно цензори и друга левичарска измет. Не само Twitter, но и светът би бил едно по-добро място без тях.

Няма ден да не чета нещо за МъсТ, няяяяма! Колко успешни бизнеси има по света, със стойностен продукт. Само социалките и меркантилния начин на живот Ви вълнуват, отвратително поколение 96+ !

Тесла, старлинк, спейс Х

Ритай левите джендъри, Илоне. Брадати мъжки п*тки и дебели феминистки - вън

Мъски да уволни и останалите 20% и всичко е точно.

Да прави кот си иска. Негово си е.

"Събудените" леви лайненца на борсата. Трансджендъри, дцендъри и всякаква гняз, да вървят на п.пка си матерна. А всички ваксинирани да четат, да гледат случаите на "внезапна смърт", които вече не се трият, и да треперят. Евала чичо Мъск. Само заради това вече си герой.

ахахаха, 80 % от хората са паразитирали в компанията. Видно е, защото Туитър си върви съвсем нормално и няма никакви драми.

Щото повечето са се занимавали с цензура и пропаганда. Нормално, след като Мъск иска да изкорени тия страни на туита, да не му трябват повече и съответните хора. Нищо, демократите ще им намерят други хранилки.

Към Мъски имам смесени чувства, но за така успешно проведената депомяризация, шапка му свалям! Вероятно още малко мърша има да чисти, докато остане само чистата мръвка, но 80% кур-поративни проститутки, чиято професионална експертиза започва с надупване на шефа и свършва с правене на свирки (е, ако много им доскучае или им писне да геймят и да гледат порно, докато са на работа, може и некой цикъл for да завъртят, ама по-добре да не се разработват много, че после кой ще им чисти посерацията? :>>), е едно добро начало! 7-8 000 ли беше бройката в началото? Чакай да видим дали ще успее да сведе headcount-a до двуцифрено число!

A programmer goes out to get some dry cleaning. His wife told him, "While you're out, pick up some milk". He never came home.

Може ли и фейсбук да купи?

Не може, ами ще се отрази и то дългосрочно и пагубно. Такава загуба на знания и опит винаги се наказва. Ясно че Мъдк трябваше д разчисти обора, ама покрай мокрото запали и сухото...

Абе смешко Мъск е мултимилиярдер, прави единствените ракети за многократна употреба ,най-купуваният електрически автомобил е неговия и има още редица бизнеси с които се занимава при това успешно. Та кой си ти господин касиер продавач в Лидъл да го учиш как да си върти бизнеса. Стегни се малко не се излагай

Загуба на опит....!?

Мъск е боклук, психар и нищоправец

Педерас трол

Айде Гришо.

Изтрих си tweeter account веднага след като тоя психо социопат я купи. Нямам regrets

Самият факт, че си имал акаунт докато начело беше не просто друг социопат, ами направо Рип ван Уинкъл, показва колко си "принципен", а също и колко си прост...

Аз пък си направих акаунт заради Мъск. Дори мисля да започна да плащам по 8 $ на месец. Не, че имам какво толкова да рекламираме, но "демократичната" сган трябва и бъде натакована редовно!!

Никой не е забелязал, че туитър работи с 80% по-малко персонал, освен от офисите на ФБР, ЦРУ и президентството, щото вече няма кой да им вдига телефона и отговаря на имейлите за цензура и проследяване на данни.

Много добър коментар и много верен.

Да затварят. Не ни трябва.

Не, всъщност ВЕЧЕ ни трябва. Общност в която събудените трансджендъри нямат влияние и истината е наяве. По-скоро няма нужда от Фейсбук....