80% от служителите на Tуитър са били уволнени или са напуснали след идването на Мъск

"Цитираните данни са некоректни - компанията има около 2300 щатни служители", отвърна милиардерът

Обратно в новината

Коментари - 80% от служителите на Tуитър са били уволнени или са напуснали след идването на Мъск | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да затварят. Не ни трябва.

Никой не е забелязал, че туитър работи с 80% по-малко персонал, освен от офисите на ФБР, ЦРУ и президентството, щото вече няма кой да им вдига телефона и отговаря на имейлите за цензура и проследяване на данни.

Изтрих си tweeter account веднага след като тоя психо социопат я купи. Нямам regrets

Айде Гришо.

Мъск е боклук, психар и нищоправец

По всички обяви вече има по 200 кандидата. Тонове некадърници закачили покрай квотите с феминизъм, джендеризъм и ЛГБТКЮ само като покажат, че са били в Туитър и тъпите Ейчари ще прецакат качествени кадри заради тия лекета. Тая зараза тотално ще смаже айти сектора, да не говорим, че в това меле и Амазон, и Майкрософт и Гугъл уволниха хора. Така става, като се политизират производствените процеси и опитните кадри изведнъж са ненужни, щото не са кълчъръл фит. На едни такива идиоти им зададох въпрос: Абе мислите ли, че в Локхийд Мартин 80те инжинерите са ги избирали по критерии каква музика слушат, какви филми гледат и какъв пол си избират? Естествено не последва отговор. Парадокса е, че автоматизацията, колкото и да има потенциал ако се приложи под влиянието на такива самовлюбени и загубени нарциси, последствията за човечеството ще са фатални. Мъск, какъвто и идиот да е, е напълно наясно с това, според мен за това разбута осите с гегата. На него тия неща са му пределно ясни. И както се вижда ФБР и другите трибуквени са си имали директно управленски кадри в Туитър. Скандал, който не попречи на шефа на ФБР да се изтъпани в Давос да обяснява колко важно е да има кооперация между тях и частният сектор. Реално тия в Давос и неоконфашистите управляващи Америка са различни ръце на едно и също фараонско тяло.

Не може, ами ще се отрази и то дългосрочно и пагубно. Такава загуба на знания и опит винаги се наказва. Ясно че Мъдк трябваше д разчисти обора, ама покрай мокрото запали и сухото...

Ти верно ли, комплексар балканоиден? Смях

Може ли и фейсбук да купи?

Самият факт, че си имал акаунт докато начело беше не просто друг социопат, ами направо Рип ван Уинкъл, показва колко си "принципен", а също и колко си прост...

Към Мъски имам смесени чувства, но за така успешно проведената депомяризация, шапка му свалям! Вероятно още малко мърша има да чисти, докато остане само чистата мръвка, но 80% кур-поративни проститутки, чиято професионална експертиза започва с надупване на шефа и свършва с правене на свирки (е, ако много им доскучае или им писне да геймят и да гледат порно, докато са на работа, може и некой цикъл for да завъртят, ама по-добре да не се разработват много, че после кой ще им чисти посерацията? :>>), е едно добро начало! 7-8 000 ли беше бройката в началото? Чакай да видим дали ще успее да сведе headcount-a до двуцифрено число!

Щото повечето са се занимавали с цензура и пропаганда. Нормално, след като Мъск иска да изкорени тия страни на туита, да не му трябват повече и съответните хора. Нищо, демократите ще им намерят други хранилки.

A programmer goes out to get some dry cleaning. His wife told him, "While you're out, pick up some milk". He never came home.

ахахаха, 80 % от хората са паразитирали в компанията. Видно е, защото Туитър си върви съвсем нормално и няма никакви драми.

"Събудените" леви лайненца на борсата. Трансджендъри, дцендъри и всякаква гняз, да вървят на п.пка си матерна. А всички ваксинирани да четат, да гледат случаите на "внезапна смърт", които вече не се трият, и да треперят. Евала чичо Мъск. Само заради това вече си герой.

Педерас трол

Не, всъщност ВЕЧЕ ни трябва. Общност в която събудените трансджендъри нямат влияние и истината е наяве. По-скоро няма нужда от Фейсбук....

Да прави кот си иска. Негово си е.

Мъски да уволни и останалите 20% и всичко е точно.

Много добър коментар и много верен.

Ритай левите джендъри, Илоне. Брадати мъжки п*тки и дебели феминистки - вън

Няма ден да не чета нещо за МъсТ, няяяяма! Колко успешни бизнеси има по света, със стойностен продукт. Само социалките и меркантилния начин на живот Ви вълнуват, отвратително поколение 96+ !

То тия 80% са били основно цензори и друга левичарска измет. Не само Twitter, но и светът би бил едно по-добро място без тях.

Всички компании могат да работят само с 20% от персонала си, затова трябва яко рязане на тези паразити, до дъно.

Доста хора пропускат, колко са паднали приходите на платформата от реклама. Ако Мъск иска да тя да оцелее големите съкращения са неизбежни. За част от позициите могат да наемат хора на договор ( което вероятно вече се случва).

Аз пък си направих акаунт заради Мъск. Дори мисля да започна да плащам по 8 $ на месец. Не, че имам какво толкова да рекламираме, но "демократичната" сган трябва и бъде натакована редовно!!

Абе смешко Мъск е мултимилиярдер, прави единствените ракети за многократна употреба ,най-купуваният електрически автомобил е неговия и има още редица бизнеси с които се занимава при това успешно. Та кой си ти господин касиер продавач в Лидъл да го учиш как да си върти бизнеса. Стегни се малко не се излагай

Даже не знам, какво точно е Туитър, защото никога не съм го отварял! Даже не знам, дали някой приятел има таквоз нещо. Та, личният ми извод е, че не е нещо, без което не може!

Щом собственикът на компанията е счел ,че са безпоезни и не допринасят за нея значи е правилно решението да ги уволни.По същият начин 100% от Българският народ считат българските държавни хрантутници за абсолютно безполезни торби с месо подпръдващо по цял ден на гърбът на същият този народ ,но не може да ги уволни защото престъпници контролират властовият центъ.

20% от служителите в една фирма вършат 80% от работата. Колкото повече служители, толкова повече търтеи :)

Загуба на опит....!?

Това е закон в икономиката.

Тесла, старлинк, спейс Х

...и си работи повече от добре.

80% според едните, Мъск оспорва пише 2300 били останали, 7500 преди той да поеме Туитър -> 70% напуснали. 70 или 80 процента е горе долу еднакво зашеметяваш. Това е компания, която дори и да иска не може да работи както преди. Днес проблем няма, от това 3 от 4 админа ги няма туитър няма да спре да работи, не днес! Днес все още туитър съществува на гърба на това което е било построено от преди Мъск, но това няма да провължава вечно. В дългосрочен план - голям проблем! Примерно утре Apple/Google ще вкарат някой голям ъпдейт и ако няма кой да адаптира туитър няма кой да гарантира нормалната му работа. Мъск има още доста тъмни тунели в които да се лута докато не намери отбивката в която има светлина. Ако въобще я намери!

Не в икономиката, маймуно! ВЗеми прочети нещо от Макс Вебер дано разбереш, защо те наричам маймуна.

Да се чуди човек, какво толкова има в тая платформа, че да трябват 8 хиляди служители ... Дори 2300 са прекалено много, като за функционалността, която предоставят.

Така се прави

И държавната и общинска администрация трябва да се съкрати на 70%

Сега туитъра, после и останалите боклучави мрежички! Давай Илъне, закривай ги сичките, мамка им шибана!