Коментари - Огнено кълбо освети небето над САЩ | IT.dir.bg
назад

Огнено кълбо освети небето над САЩ

Огнено кълбо, причинено най-вероятно от голям метеорит освети небето над Аризона и Ню Мексико, САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Огнено кълбо освети небето над САЩ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментарите под тази статия са поредното доказателство, че на простака не трябва да се дава достъп до интернет!

Капитана на метеорита е повишен в длъжност, за заслуги!!!

Смешно ей! Хумор за бедни, ама се смея да знаеш!

А скоро и Йеолустоун ще ги озари!

И това тебе те радва така ли? Мислиш ли, че ако Йелоустоун изригне това няма да се отрази и тук? Или толкова са ти срали в главата, че вече ти се губи реалност и фантазия?

Според мен е поред опит с новата севернокорейска ракета "Сияйната светлина на Ким". Американците толкова и са разбрали и както обикновено са се заблудили.

Чехлю няма ли да благодари на американците че над нас не падна метеорит

Руснаците си изпробват новотехнологичните оръжия над САЩ и американците се накакаха от страх. Метеорит било .хаха

Това несъмнено е така, особено щом ти го казваш! От написаното си личи колко тънък познавач си на секретните руски оръжия, както и на неадекватността на американското ПРО! Поздравления!

изобщо не са странни тези следи - съвсем нормални следи от разпадащо се тяло, което гори.

между другото, ако това беше руска междуконтинентална ракета, как ли щяха да реагират? ЗА 10-15 СЕКУНДИ МАЙ НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ, освен да викат "УАУУУ"!

Помисли си ти, как ще реагираш, като се прибереш доверечера и в тъмото те чака жена ти!

64000 км/час ! супер ракети имат руснаците

Между другото, започна новия game of thrones. Случайност?!

"Огнено кълбо освети небето над САЩ" - ама над целите Съединени Щати ли?

"От НАСА съобщават, че части от метеорита може да са паднали на повърхността на нашата планета" Съмнявам се НАСА да са направили такава грешка. Метеор е докато пори въздуха; каквото падне долу се нарича вече метеорит. Така че, ако се говори за метеорит, задължително е паднал на повърхността.

В дълбока заблуда си! И когато "пори" възуха, и когато падне на земята космическото тяло все си е метеорит. Метеор е самото явление на изгарянето, а метеорит е космическото тяло. Отделен е въпросът, че тялото може да падне на земята, или да изгори още във възуха, но и в двата случая има наличие на метеорит.

ти глей нещо да не ти разпори гъзицата!

Това се случва все по-често, това показва че влизаме в астероиден облак. На времето Ванга предсказа подобни неща "много държави ще бъдат напълно унищожени, България ще бъде на завет". Не ангажирайте предварително почивки, може като тръгнете за Гърция да се окаже че вече я няма.

Това твоето си е чисто идолопоклоничество.

Земетресенията, падащите на земята метерории и природните катаклизми рязко зачестиха през последните години. Случайно? По-наблюдателните и съобразителните се досещат. Другите продължават да спат дълбок наркотичен сън.

Дам, ако почнат да ти пускат новини за задавили се с маслини, ще направиш сериозния извод, че маслините са станали по опасни... ;) Ако погледнеш вестниците от 80-те в България нищо лошо не се е случило, нали? ;)

Нямам идея как стигна до тези изводи. Поразително въображение. Ти все пак се приготви за силно разтърсване в живота ти. И дано да си ходил в казарма за да си по-укрепнал психически.

"От НАСА съобщават, че части от метеорита може да са паднали " - да то се вижда от следите , след като частите са паднали, метеорита е направил десетина кръгчета и се е върнал в космоса.

В IT раздела на Дир-а падат метеорити!

Едно време и децата знаеха, че кинетичната енергия не се мери в килотони, но сега изглежда никой не знае, пък и като напишат, че е съобщено e от НАСА и край -- това е!

Едно време и децата знаеха мн. ч. на "тон".

Сега ше ва светна какво е това :) това е самолет който е изчезнал преди 50 години в времеви тунел и е бил в друга паралелна вселена там за около 5 мин тук обаче след като се е върнал са се оказали 50 години - американците имат данни за локацията и какво е станало още от преди 50 г и сега са го чакали да се появи и са го свалили с цел да не се разгласява нищо относно тунелите който те знаят . .. всяка страна има такива тунели така някой хора изчезват от нашия свят и развиват подобен такъв в друго пространство и време !!!!

Някои американци сигурно са се насрали от страх

Голям кеф,а?

нещо от БОГОВЕТЕ... ще да е...;)

путин е виновен

Как свидетелите определиха диаметъра, масата и кинетичната енергия на това ярко космическо тяло?

Ти товяа, че тоя щит е щит, вярваш ли го? Какво им пречи установките да ги заредят с нападателни ракети? И щом има такава възможност, пък и си се съгласил да разположиш такава система на територията си, защо си недоволен, че Русия са те взели за цел?

Пречат им размерите на ракетите и липсата на смисъл да изстрелваш ракета за 30 милиона ако тя носи взрив със само 35 килограма тротилов еквивалент.

Щото само тъпак би нападнал Русия, след като тя има ракети и време за отговор с тази огромна територия. А няма как примерно САЩ да нападнат Русия без да бъде засегнати Китай и ЕС. Единствените които могат да нападнат другите са Руснаците. САЩ е сравнително концентрирана територия, без това да повлияе на съседи с мощен ядрен арсенал, както е примерно Китай.

2 варианта. -САЩ се надява на локален конфликт и нулиране на кредитодателите. - САЩ не мислят, че една ядрена война е тотално унищожителна. ( анализ след Чернобил и атомните бомби над япония, които са много по-мръсни от съвременните оръжия)

ИДВАТ !!!!

Това е северно-корейска ракета.

.. може би са Те

мойте крака не миришат демонстрирал съм го на много хора за твоите не знам , а за стандарта на американците :) отиди и виж ... впрегнати са като волове всичко им е заеми от банки 70 % нямат собствено жилище или имот ( само за справка ние навремето имахме къщи апартаменти и вили поне 80 % от Българите сега и до след 50 г само 30 % ще имат ) при американците е добре да работиш или най добре да работиш за тях но от тук америка нее тази америка през 70 - 80 вървят надолу и то с огромна скорост , лошото е че ние пак объркахме пътя и този път ще си го понесем , за справка Руснаците масово гонят фирми който продават ген модифицирани храни , пак за справка ние масово купуваме само такива стоки , пак за справка американците са тотално проядени и с наднормено тегло откачени и живеят за да купуват неща който ползват само по няколко пъти докато си вземат по новия модел :) е аз не искам да съм роб на предмета а предмета да ми е роб ;) живота трябва да се живее и може да се живее с свободно време бистра глава и нормални пари 1000 - 2500 лв който всеки отделил се от системата човек би могъл да изкара ако се замисли малко :) Лек ден и си остани при " Печелившите "

Много яко как отново като има подобно събитие и материалите-снимки, видео са с ниско качество... Вече над 20 години все така, като има необяснимо явление и всички снимки са с особено ниско качество и разд. способност. Иначе всичко ни е със супер екрани и с по 10-20 МегаПиксела дори в джоба. Иначе ги е позасветило.

Ами ако прочетеш някоя-друга книжка можеш и сам да си отговориш на този въпрос, вместо да плещиш тъпотии тука!

Ако това е метеорит, къде им е ПРО-то? И ако не може с един метеорит да се справи, какво ще стане като полетят ракетите на братушките?

Ракетите на братушките не поддържат такива скорости защото ще изгарят преди да достигнат целта. Капиш?

Добър въпрос. На забавен кадър на Челябинския "метеорит" се вижда ясно как някъде отстряни и изотзаму идва нещо което го удря и го взривявя. Според мен това си е чиста протоворакетна защита базирана на сателит, но за това се подминава и не се коментира нищо.

Не съм чувал за маневриращ метеорит. АКО втората и трета снимки са към събитието, това може да е всичко друго , но не и метеор. Най-вероятно - "секретната" им совалка Boeing X-37 или поредния фойерверк на Space X.

Виж на самолет как вятъра задухва следата. Може да го начупи. Но това не значи, че самият самолет е летял така. Може самия метеорит да предизвиква с падането си с такава скорост това движение на въздуха. Все пак тук говорят за скорост 50-тина пъти над звука.

Метеоритите са астероиди, а астероидите са парчета скали с неправилна форма. Нормално е да има изменения в траекторията. Различните части от повърхността се нагряват различно и това дава отклонения.

Извънземните са ги нацелили и сега коригират мерника!

Северна Корея нещо ала-бала ... А?

Абе не ще да е корейски или руски метеорит. Пише нещо на арабски гада. Да не го е изпратил онзи Хюсеин от овалния кабинет?

"От НАСА съобщават, че части от метеорита може да са паднали на повърхността на нашата планета, но информация за някакви разрушения все още няма." Е че как ще има разрушения, та то там е пустиня!

Американците не е известно да притежават ракети с такава скорост 64 000 км/ч., че да е контролирано движение. Така че в ситуацията едва ли става дума за това. Преди твърдяха за НЛО над Калифорния, но някакъв американски военен казал, че било тестове на ракета Тридент 2. По принцип от атомните. То май и където в Румъния сложиха ПРО, руснаците май щели да настроят срещу него ракета Синева, която също е по принцип ядрена с 4 бойни глави, но да се надяваме, че там не са предвиждали да са ядрени, че е на 30+ км. от България, а и близо сигурно до АЕЦ Козлодуй. Но да се върнем на темата. Тридент 2 бе някъде със скорост 20800+ км/ч. Май след обновления е стигнала до 24000+ км/ч. И старите модели се обновяват. Това как е крива следата е сигурно от вятъра и някъкъв ефект на раздухване.

На намерените отломки от "метеорита" пише "За Челябинску!" и "За Тунгуске!"

Пак ли се издъниха рашките? За хилядите хектари изгорена гора и за хилядите изпотрошени стъкла са отвърнали само с едни надписи "За Челябинску!" и "За Тунгуске!".

Ivan Ivanov

Рашките никога не се дънят , просто им правят лека забележка :) бе американците за война не стават те стават само да сеят размирици и да противопоставят едни народи срещу други от които трупат дивиденти .. а за война знаем ги как жалтурите ги направиха на смешници :) след това излязоха 100 филми за Виетнам и колко храбро са са сражавали а истината е била че са се на...рали прави :) хахаха