Коментари - САЩ одобриха генетични експерименти с хора | IT.dir.bg
назад

САЩ одобриха генетични експерименти с хора

САЩ одобри генетичното модифициране на хора и експериментите с тяхно ДНК.

Обратно в новината

Коментари - САЩ одобриха генетични експерименти с хора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво бе... сега никой няма да може да разбере дали даден вид е ГМО или не. CRISPR/Cas9 не оставя следи като при нормално клониране.

А с булгаристанци ще се правят ли опити, че бая закъсахме с генотипа. 80 % са все малоумни селяндури с високо самочувствие.

САЩ са водеща държава по извършени престъпления срещу човечеството!!!

някаква статистика в млн. жертви ще извадиш ли, или си плюещ по дефолт?

поглеждате средната продължителност на живота по страни и разбирате всичко.

Те това си го правят отдавна с клониране и генетични манипулации над хора. При това не какви и да е а невиини жертви и го правят не с кои и да е а с участие на извънземни!!!Кои не вярва да ходи да си лисне кофа ледена вода че скоро ще го научи така или иначе.

че те краварите отдавна са се доказали като генетични мутанти

Бе колкото и да мутират и най-тъпите от тях не могат го докара до такива загубеняци като руските агит-слуги с постовете ви тук.

Проблемът на русофилите с тези експерименти е, че американците могат да направят двойник на Путин, НО УМЕН!

Да, и да си го сложат за президент, нали? Определено им е нужен един Путин в момента, че огелпиха положението отвсякъде!

Путин е всичко но не и глупав, как се оцелява на това място ако си глупак. На колко губернатори и подобни конкуренти само видя сметката във въздушни "катастрофи" (не бяха достатъчно умни да не важничат по въртолети). Дали в момента от него идва най-голямата заплаха за хората в БГ? Навярно да, ако успее да си върне властта тук ще ни върне много години назад, а колко народ ще избият слугите му не ми се и мисли. Но пък на цивилизования свят му трябва някакво събуждане и излизане от комфортната зона, в която е, та може светът като цяло и полза да има от него а не вреда. Не и БГ разбира се, за БГ е само вреден.

Как да им вярваш на световното правителство дори че имат добри намерения спрямо живота и здравето на хората, когато едновременно с това реват за увеличаваща се човешка популация, и най безсрамно се опитват да ни убеждават, че геноцидът(макар да не използват тази недвусмислена дума) е необходима мярка ??? Как да им вярваш, когато науката напредва, а хората мрат от страшни болестви все повече ??? На кого точно служи тази наука и за какво я ползват ???

Към всички цитиращи нещо си от някоя религиозна книга! Нали схващате, че религиозни цитати имат смисъл на аргументи само ако и убеждаваните вярват в същата религия и религиозна книга! За всички останали са проста луди брътвежи на религиозни фанатици! Аз съм за генната модификация! Всички се фокусирате само върху това какво лошо може да се случи... А ако се случи нещо хубаво? Този въпрос зададохте ли си? Ако се водехме само от това какви са рисковете нямаше дори и огъня да изобретим/открием!

Ако трябва да сме обективни, то и въпросът за генната модификация се базира на същия принцип - на първо място трябва да повярваш, че цитираните учени действително разбират процеса.

Да, ама в единия случай накрая ще видиш реални резултати, а в другия ще си останеш на пост и молитва. Ти лекарства нали пиеш, като се разболееш. Да не мислиш, че са се зародили самички.

Краси, не те убеждавам, само си представи, докато си жив, какво става след смъртта...После ще е късно.

А я си предтсави ти, че Бог (пиша го така, за да покажа, че уважавам убежденията на религиозните) си има неясни за нас парвила и не съди по това дали си вярвал в него ами по това, което си направил. И сега си представи, че с генни модификации си успял да спасиш хиляди хора и си дарил радост и щастие на семействата им. Чисто хипотетично си мисля, че Бог не би те набутал в пъкъла.

С това ГМО по магазините у нас, експериментите започнаха много отдавна.

Моля спрете вноса на Ген. модифицирани Хамериканци/Соросоиди...

Вавилонските шамани не знаят сложната взаимовръзка между гените и механизмите за тяхната експресия и регулиране, но ще човъркат в ДНК то и ще творят нещастие. И наричат човекът в неговият ранен стадий на развитие ембрион, когато Творецът го нарича човек. Това е откровен суетен и горделив бунт против Него. Кой се бунтува против Бога Вседържател от който зависим 100%? Нечестивите безумци покланящи се на идоли и златният телец, които виждат в сатана своят духовен пристан, понеже Божието слово и закон ги осъжда. Исая Глава 46 "3 Слушайте Ме, доме Яковов, И всички останали от Израилевия дом, Който съм носил още от утробата, И съм държал още от рождението. 4 Даже до старостта ви Аз съм същият, И докато побелеете Аз ще ви нося Аз ви направих, и Аз ще ви държа, Да! Аз ще ви нося и избавя. 5 На кого ще Ме оприличите, и с кого ще Ме сравните и съпоставите, Та да бъдем подобни?"

Ще помоля проповедите да си ги запазиш за онова сборище на хомосексуалисти и педофили, което се нарича църква.

Божиите хора нямат противоестествени навици, които са беззаконие и Творецът строго осъжда такива навици. От друга страна Божията църква не е някаква конкретна сграда или деноминация, но сбор на всички искрено вярващи в Творецът и изпълняващи Неговата воля хора. Затова пък строителите на Вавилон редовно организират гей паради които рекламират морална разпуснатост пред децата и подрастващите, понеже имат нужда от подкрепата на обществото и социалният им инженеринг трябва да го възпита в беззаконие. Като обърнеш внимание намедиите не е трудно да стигнеш до този извод. Затова вашите нечестиви асоциации са ми малко странни.

Хахахахаха, трябва да си поне малко грамотен за да можеш да приказваш! Навсякъде по света където има здрава църква няма педофилия и хомосексуализъм! Но понеже ти дори си нямаш идея какво е църква, а от телевизора не ти показват така и ще си останеш неграмотен! Да ти кажа първите които разрешиха баркове между хомосексуалисти не са църквите а парламентите!!! И сега войната и натиска е църквите да започнат да ги благославят!!! Така че не се изказвай неподготвен!!!!!!!!!

26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. 27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. 28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, 29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; 30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, 31 безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; 32 които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.

Нормално е държава от изроди да одобрява изродски неща.

Ми така де, да опитваш да излекуваш рака си е пълна изродщина.

На тия краварски шибаняци не им стигаше да човъркат ГМО татат..Но сега са се заели и с хората!! Истински садистични наследници на доктор Менгеле, и СС от Хилядолетния Райх!!!

Така е!Далеч по-хуманно и етично е да оставиш болния си роднина от рак да умре.

Това, което Хитлер започна, американците ще го довършат. Ликуй, народе, Новата Хилядолетна Търговска Империя идва! И да слушкате, че колкото повече става населението, толкова повече сапун трябва.

Отде ви изравят все такива гении за руски слуги бе.

Вече е извършен такъв експеримент върху не без известният Уго Чавес. Четете причините за смъртта му. Публикувано е изследване, доказващи използването на нанотехнологии за промяната на генетичния код на клетките, но в посока но в посока отстраняването на "" пациента"", в случая неудобен на САЩ.

Прочетох ги . Пишеше "рак"? Това "изследване" ми изглеждаше като извадено от вестник Шок.

Тези безумци продължават да се ровят в делата на Творецът с отчаяната надежда да постигнат безсмъртие, когато ключът към безсмъртието е праведността според Божиите критерии. А те са високи понеже с висока цена сме изкупени. Не съществува възможност човек да стане безсмъртен, ако продължава умишлено да престъпва закона на Създателят и поддръжник на Вселената и живота в нея и да живее според принципите на хаосът егоизмът, лъжата и гордостта. Беззаконието ни отделя от безсмъртието, защото е несъвместимо със живота. Тези хора нямат никакъв шанс да спрат генетичната ентропия. Обречени са на провал. Човека няма бъдеще без Творецът, но няма бъдеще и със Него, ако не се научи да живее според принципите на живота любовта, истината и свободната воля в рамките на Божият закон и порядък създадени в името на живота.

Върви сега в африка виж онова гладното дете с надутия стомах. Питай сега господя си защо това дете е гладно. Кого наказва господ ? Теб , другите ? Нали и то е човек ? Дрън,чи пляс. Колкото по рано разкараме тези божества, алах акбари и прочие по малко хора ще мрат и ще бъдем по щастливи. И ако не знаеш нещо как работи във Вселената не му приписвай божествено начало !

Ама веднага ще ти кажа кой е виновен! Няма нужда да ходиш до небето да питаш Бог! Той ни е оставил цяла книга с информация и отделно даде живота си за нас! Та не чакай нещо повече! Та сега кой е виновен?????????? Ами виновен е всеки един от нас който има какво да яде не му е дал на това дете да яде! Сега разбра ли? Ако твоето дете не яде Бог ли ще е виновен или ти? Бог е създал една раса и е поверил всичките необходими неща за да може тя да оцелява и да се размножава! И сега да ти кажа понеже сигурно имаш и други въпроси! От както Бог принесе сина си за омилостивителна жертва за твоя и моя грях той седи и търпи! Чака докато се прибави числото на хората които могат да се спасят! В един момент това чакане ще свърши и всеки един ще си плати за делата и приказките на земята! Друго нещо да не ти е ясно?

Много сложно си го казал.Преди много години старите хора казваха, че учените хора ще затрият света.

Развитие, за кой? за милионерите и милиардерите, които не могат да си купят здраве колкото и пари да имат. Интересно, дали сред доброволците има техни представители ;) или просто чакат лекарството, което могат да си купят :) Това не се прави заради обикновенните хорица, за съжаление. Ние ще си останем просто експериментални мишки, които я имат я нямат пари за скъпоструващи генни намеси.

Ми кво да правят, да ги забранят та някой друг да направи каквото има да се прави ли. Естествено, че ще ги разрешат, който си въобразява, че може да натика развитието обратно в бутилката е просто глупак.

Пак изостават. Китайците отдавна действат по въпроса. Руснаците също биха действали, но са доста назад технологически.

Въй, въй... ти да видиш, дежурният спамър призна, че китайците "пак" били по-напред от САЩ. Ама как ли е пропуснал да спомене за Путин този път.

Firkан нов курем не искаш ли, тоя ти е като отворен еърбек, все едно следващия момент ще падаш по нос...

vanfam, ако те сбарам сам ще си удариш два шамара, че да не ти ги удрям аз!

айди айди по полека да не се напикаш в ръцете ми .. тарикатче

Може, може! Така ще може да си измиеш лицето с пикнята.

Хехе, така, както ти се случи през 98-ма ли бе, посерко?

Да, това е бъдещето...ние може би ще сме свидетели на първите ГМО хора, защо трябва да се чака 100к години еволюция и кой знае точно как ще се развие тя? Контролирано е далеч по надеждно...при все че като нищо нещата могат да се обърнат на Walking dead ли нещо от сорта.

Абсолютно няма смисъл да се чака нещо което така или иначе не съществува!

Не се плашете, другари и другарки рубладжии!!! Вас Путин ще ви пази от соросоидните ГМО зомбита!

Така както се изказа... си ми съмнителен за спонтанни мутации. Получава се понякога от ГМО в храната, чалга, ментета, трева, медийни промивки... Пък ако си ходил и на инструктаж на Козяк...да се те облъчвали нещо...

майоре и тук те намирам :) и пак глупости пишеш .. .казах ти ела ти завъртя два шамара и да млъкнеш ама не ..

Абе, иди човекът да ти удари два шамара, може да дойдеш на себе си и да ти олекне, поне за малко. Докато ти предлага. После ще се молиш, ама няма да има два шамара кой да ти удари.

Ivan Ivanov

бяга сега е в друга тема .. предлагам му да падне за 10 ... на шамарите не се връзва :) хайванина :)

Кутията на Пандора. Началото на края на човечеството.

Волен ПРЕЗИДЕНТ !!!

Firi

Азь искам нов уй, че стария се избъса от ебане:)

Пак си по-добре от некой други. Ония са развинтени отвори и нема задържане

горките американци превърнаха ги от ГМО мишки в бананови чипсове.То не бяха следене , запис на данни, шантажи,затвори с ел.столове,убийства, стрелби. Остана им само мутирането в завършен вид.

Ами ние никога няма да ги стигнем американците, защото не сме им на малкия пръст- нито като качество на работа, нито като ниво на образование...за креативност няма какво даже да говоря. Ти , ако си разболлеш от рак, ти даваме пълното право да си умреш с не ГМО клетките си. Явно американците искат да се борят за живот. Затова и медицината им е на светлинни години от нашата.

Нито по процент на клошарите. Тъй, тъй... то затова купуват кадри от цял свят, щото са много образовани и креативни. Някои хора никога не сте излизали от село, ама сте твърдо убедени, че на запад е като приказка на Дисни.

Дано успеят да помогнат на Щерев.

Мутантите - последната им надежда. Обаче, всуе се морят. Възмездието е неотменно.

и сега ще пуснат обява, че набират цигани за експериментът с добро заплащане

Научната фантастика в много редки случаи се проваля да стане реалност. Десетки книги и филми са го проракували това бъзикане с гените, и всичките имат лош край. Кошмарът предстои.

Строй си бункер - не губи време да пишеш във форума

Бункер няма да те спаси когато представителите на чиста генетична раса те посетят да ти изтрият замърсяващото ти генно съществуване за тях. Чиста раса, синя кръв, суперчовек и т.н. не са празни понятия, а цел която ще анихилира 'генетично непълноценните' . Ти и твоята рода сте в това число ...

Напротив - света, който научната фантастика предсказваше за 2016, никакъв го няма. Сега й остава само да го обещае за 2036 да речем. Най-накрая може и да уцели нещо, сред целия този бълвоч от холивудски продукции, скалъпени статии и въртене на академични бюджети. Колкото до конкретната новина - вчера британските учени уж се надъхаха, днес американските. Имам чувството, че след няколко месеца пак ще излезе тази новина, само че за японските учени. Ама да видим, да не бързам да злословя.

Хъм хъм! Я кой не е чел даже Жул Верн! Та земи го прочети и после разправяй, че неговата "фантастика" не се е случила вече по един или друг начин! И кавичките на фантастика са такива защото това което е писал тогава за фантастика сега си е РЕАЛНОСТ! Инак това, че не става точно когато са го написали по дата час минута и милимунда тебе какво те засяга! Гледай дали ше стане щото като стане тогава ше го видим ние големия ама изодзад и ше е късно!

Адът, пътят, добрите намерения...

Глупава си, ние отдавна сме в адът.

Firi

Трее се изолира гена на русофилиците и да се слага нещо против него когато пръскат за комари:)

Дано немерят лек за генома на Рада Дълбоката...

Браво Щерев! Виждам,че си се регистрирал...Лев ще вземаш , значи.. .Да не забравиш да ги декларираш, осигуровк, данъци и т.н.

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ АКО МАСТНИТЕ КЛЕТКИ МОЖЕХА ДА СЕ ГЕНОМОДИФИЦИРАТ В МЛЯКО ОТ КОЧ :))) ... НЕ ЧЕ НЕ Е ВЪЗМОЖНО НО Е КЪМ 500 000 НА ГЛАВА КОЧ :))

Време беше...