Коментари - САЩ отвориха кибер кутията на Пандора? | IT.dir.bg
назад

САЩ отвориха кибер кутията на Пандора?

Според документалиста Алекс Гибни със създаването на компютърния вирус Stuxnet САЩ са отворили кутията на Пандора.

Обратно в новината

Коментари - САЩ отвориха кибер кутията на Пандора? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага да то пескат на Путрерорусия!!

по голяма простотия от тва трудно може да се напише... само идиот би повярвал че един вирус ще унищожи всички компютри! да - има вероятност да бъдат заразени десетки хиляди - то всеки божи ден хиляди компютри у нас се заразяват с нещо.надали има комп който е влизал в интернет да е останал без вирус.

това изяснява миналогодишната катастрофа с германския самолет. още от началотo беше ясно че цялата патардия с "депресирания" пилот-самоубиец е вятър и мъгла. ето ви го истинското обяснение

А бай руснак дали няма и той нещо такова в джобчето?

е па как? баи руснак е винаги в крак!

хората няма кво да ядът, те кибери мибери ми праят

През 2010 американците опитаха да ударят ядрената програма на Северна Корея по същия начин. Е, Stuxnet удари няколко компютъра, вързани към интернет, и дотам. Корейците сигурно са му направили и обратна разработка.

Брей-брей какъв гениален пост та и 11 плюса събра за нула време, ако и да са го видели един-двама души само досега. Това руските слуги агитатори нямате акъла и за толкова просто нещо да го направите свястно бе, отде ви намират такива гении.

Такива като теб са за убиване, честно.

Толкова е отдел тролове

Обаче EMP (Elecromagnetic Pulse) e нещото, от което Щатите се страхуват най-много като атака от страна на Русия. Та кой кого ще прекара пръв и ще пренареди фигурите на световната шахматна дъска?! Но тези, които се надяват да наследят Земята, може да се окажат. че са най-заблудените и сред най-губещите.

И какъв ще е тоя EMP дето да ги уплаши бе майсторе дето си си нацъкал плюсовете като невидял. Слънцето не успява да произведе толкова силен, че да ни докара нещо повече от смущения и някоя-друга авария веднъж на няколко десетилетия. Ама какво ли питам, твоите руски господари законите на физиката ли ще ги спрат. Тъпи руски слуги агитатори ей, що не се скриете където си знаете, че ви е мястото.

Абе, не ти ли мина тая мозъчна диария, че не спираш да ходиш и се.реш, ама много доволен от себе си. Герой, антикомунист. Ти си за лудницата бе, човек.

УаУ. Цялото тролско стадо се е разбесняло под новината. Май е дошъл нов вагон копейки от Матушката.

Гууд бой, гууд бой! Congrats! Даде им да се разберат на пияните съвецки тролове! Сега от мъка ще се донапият до смърт и Съвецкия Съюз ще рухне! Ще има истински железни центове за награда!

По-скоро е един загубеняк когото са пуснали да се зори под новината, че и плюсове си нацъкал като за последно тапирът. Навярно е и достатъчно застрелян и си мисли, че ще излъже някого с басните си по на 50 годишна възраст.

...прочетох, че Пандора била блондинка...

Няма по-страшен вирус дето ти докарва диария и те кара да сереш вода в тоалетната.

Руските тролове с бота минусоцъкач се опитват да втълпят колко са много. Не ви се получава, отчаяни боклуци :)

Виждам, че и други американски вируси шетат. Но не бой се, не си само ти. Зомбитата сте много. Ще се подкрепяте.

симо

Твоята реч е доказателство до какво води заразяването с вируса.Превръщането на индивида в хомо-простакус.

Не е бот. Дебилът руски слуга-агитатор опреснява през TOR и чака по 10-20 секунди за всяка серия +/- която да нацъка. Нямайки какво свястно да прави с времето си не е изненада с какво се занимава, то ако имаше нямаше да се е цанил за руски слуга.

страшня "супер" вирус стухнет беше пуснат чрез шпионин през флашка не през интернет. само малоумен би свурзал атомни центрофуги кум интернет.

Последният супер модерен американски военен самолет F35 е на път да бъде спрян от производство. Един от многобройните недостатъци е необходимостта да бъде свързан с интернет за да може да лети.

нека руската пропаганда, която и ти четеш да си мисли че Ф-22 и Ф-35 са провал..не е проблем. Май изобщо си нямаш на идея какво представляват тези самолети и защо цената на проекта и на бройка е толкова висока.

Иван Петров

и защо?

море, мине, се не мине време и някой "специалист" се изцепи... В интеренет е пълно със статии и филмчета на лошите дето са създали невероятни технологии невидими за всички, ама с могъщо влияние. общо взето глупости - няма такова нещо като неоткриваем вирус. Просто не се търси достатъчно добре и на верните места. А на Касперски бизнеса му е да намира разни лоши програми из компютрите и да ги изтрива моментално, без изобщо да видиш за какво става дума.

И ти имаш някакъв вирус,може и да са глисти но не знаеш къде да ги търсиш и за това върви в лабораторията на касперски(нада приглашение) за да ти ги потърси:)))))))

Израелците постъпват много по-практично от САЩ. Те ако искат да нападнат обекти в някоя вражеска държава, (например Сирия), направо купуват секретните кодове от Русия на съответната в момента пазарна цена и на радарите на сирийската ПВО вместо израелски бойни изтребители няма да се вижда нищо - черен екран.

Израелците напоследък седят и си мълчат като пукали, камо ли да нападат нещо (особено в Сирия).

Ще се учудя ако критични за националната сигурност цивилни и военни обекти се обслужват информационно от комерсиални операционни системи и са свързани с интернет. Новината повече ми звучи като розов блян и средство за истискване на военният бюджет. За целта винаги трябва да има дежурни врагове. Ако няма се създават виртуални или реални.

А новината за супер оръжието на рассия, която можело да изключи всички системи в обсег незнамсиколкокилоентра какво е? И само вие не говорете за измислени врагове - русссията води първенството в тая класаиця. Комплексираните вати ако не ги плашат с външен враг, няма да знаят как да функционират изобщо.

Че това не е лъжа, дори от САЩ признават, че Русия е доста по-напред от тях в системите за радио-електронна борба.

С "нашите" "партньори" от ес и нато, враг не ни трябва.

симо

Не се учудвай.Това е цел.А само за добавка виж за какво ще похарчат половин милиард/нови карти с биометрични данни/..Това СИГУРНОСТА е страшно ДОХОДНО..

Божкеее, те пък иранските радари като са свързани с Интернет. Американските ако са свързани ще е голяма глупост, всички важни стратегически системи дори и да са дигитални са физически отделени от всякакви интернети и мрежи свързани с интернет. Да не говорим колко е абсурдно да се опиташ да хакнеш стар съветски радар модел от 70-те или 80-те години дето даже нищо цифово няма в него. Тия хора като ги разправят тия работи вярват ли си...

Такива като тебе няма да ги съдят щото сте безобидни заблудени и в последна сметка жертви. Най-много да ви лекуват, в трудови войски.

ЕГН-то селски,то ще ви излекува еднократно....не се бутайте има си ред:))))))

На теб "ЕГН-то", очевидно, не ти пречи да си простееш колкото ти душа сака.

Веднага след преврата в Украйна ядрените централи бяха окупирани от десен сектор и "американски" специалисти.

пичове... чувам все за китайски и руски кибератаки върху САЩ, ама не съм чул за американски кибератаки (поне успешни такива) върху Китай и Русия. Що така се получава?

Натъкнах се на доста аргументирана версия, че Фукушима е хакната по подобен начин от израелска фирма наета за охраната й. В отговор на нещо си там, израелско..

Аха. 100% вирус е предизвикал земетресение и последващо цунами унищожили резервните захранвания и електрически мрежи.

Допускам, че са действали в синхрон американските евреи и израелските. Американските с Харпа, израелските с вируса. Така добре ли е.

нЕмало е нужда нищо да хакват. Централата е проектирана от американци (от GE ако добре помня?) и от самото начало е била обречена на такова нещо, рано или късно. Аварийните генератори за охлаждането са били в мазето. Айде да го напиша пак.......... Аварийните генератори за охлаждането са били в мазето. Аварийните генератори на атомна електроцентрала която се намира на брега, в държава която редовно е удряна от земетресения и цунамитата не са рядкост. Браво на кретените които са проектирали такова нещо и на тези които са го одобрили.

Един ден няма да има ЕС и САЩ, а световен лидер ще е Китай заедно с лакеите му Русия и Иран. Тогава света ще е едно мирно и невероятно чисто място. Като днешен Китай ...

Поредния търсач на лесни пари и слава ала Майкъл Мур. Те китайци, руснаци и иранци щото не правят кибер атаки. Ама не съм чул иранец, руснак или китаец да е направил филм срещу техните правителства, това само в "недемократичния" САЩ е възможно.

Тъй е, другари. Цъкайте плюсчета. САЩ са злите, ЕС са гейове, а Русия, Китай и Иран са добрите. Трите държави са раят на Земята. Там всичко е цветя и рози под щедрото управление на Кагебисти, комунисти и брадати чалми.

бегай да кажеш "Херцлих виллкоммен" на кривогледата хазарска мутация, дето се дотътри вчера!

"Чифутските"комуноиди са били най-лошите преди 09.09.44г. и се радвам,че така силно ги любите-Фридман,един "чифутски"представител колко поразии само е направил от ваше име и за това се радвам,че го мразите:))))))тя простотията не ходи по животните а само в комуноидните тикви вирее:))))

Силно се надявам съответните заинтересовани лица да прочетат последните две изречения от материала и ... да действат !

от ЦРУ и Ко след десетилетия хипер-малоумна пропаганда са започнали да вярват на собствените си тотални тъпотии. Освен това си мислят, че в целия останал свят има само идиоти като тях.

вечните къртачи на мивки -горките все поставят някого на колене , то не беше Русия,тои не беше Иран то не беше Марс,Луната ФИФА,УЕФА, А то цялата им техонолгична мощ се свежда до един средно долнопробен холивудски филм.

Това САЩ, ЦРУ, НСА са въздесъщи

И баба Вуна от 00 се изока....споко,ще пуснем по някоя копейка за кенефа:))))