Коментари - САЩ готви закон срещу Huawei | IT.dir.bg
назад

САЩ готви закон срещу Huawei

Американските политици очевидно са решили да водят война с китайските концерни Huawei и ZTE.

Обратно в новината

Коментари - САЩ готви закон срещу Huawei | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Настана време и ние да забраним използването на американския долар.

ние вас не разбира.... вие не разбира ние как вас през гащи такова скоро

От друга страна е факт, че Китай също налага строги рестрикции към някои американски компании. - и все повече ще налага

Републиканските конгресмени обаче твърдят, че двете компании били директно подчинени на китайската комунистическа партия и споделяли с Китай чувствителна информация за чуждестранните телекомуникационни мрежи, в чието изграждане са участвали. те тез кравраски конгресмени открили топлата вода....зер в Китай нее като във ФАЩ...фейс мейс хапъл изобщо нищо не споделят с ЦРУ, ВФБР и ддругите филантропски организации

В предсмъртни гърчове политна звяра.............

Каква Моторола бе,тя отдавна е собственост на китайската компания Леново

Колкото ИБМ са собственост на Сеагате, толкоз и Моторола на Леново. Може само подразделението за смартфони да е

Истина е в първите четири реда ...

Как смеете да ни шпионрате? Само ние имаме право да шпионираме и нашите граждани. , и чуждите политици. И двете неща са доказани.

въобще съединете бананови щати все повече заприличват на ссср от края на 80-те години , забраняват глобяват с административни методи /иначе говорят за пазарна икономика/ на фона постоянно падащата им конкурентноспособност.Те и каква ли способсност имат -всичко внасят от вън от храни и дрехи до електроника,коли, двигателии т.и т.н. -99% внос Даже руски компресиран газ внасят на фона на приказките за шистова революция.В момента те са като един комарджия изгубил всичко и които иска с едно залагене да върнве поне нещичко.Късно е либе за китка-все по малък фактор са.

не им бери грижа на американците ще се справят. меж другото нещо сметките ти са абсурдни. пишеш 99% били внасяли. стоковият им баланс за миналата година е 4,9 трил. износ, 2,7 трил. внос. демек икономиката им е на +2,2 трил. има да ги чакаш да изгубят всичко. но факта си е факт. за миналата година китай е държавата с най-голям износ, после EU (съвкупно) и чак тогава са сащ.

търговският баланса на САЩ е отрицателен от 35 години ,незнам откъде ги извади тия циффри ама във фед.стат. пише отрицателно салдо /износ-внос/ -1,7 трлн.Заради това са заканите наТръмп срещу Китай

пише 99 % внос имам предвид статистическите данни на ФЕДСТАТ: по точно 97,25 % внос на електроника,компютри , бяла и черна техника, автомобили.За други продукти вноса е помалък -около 60%.Но все едно САЩ от 1988г. г.имат отрицателно търговско салдо

Да изпълним нашият съюзнически дълг към нашето общо евроатлантическо семейство и като страна европрецедател да обявим едностранно пълно икономическо ембарго и санкции на комонизтически Китай!Така ще повишим своя дипломатически презтиж в демократичният свят!

"Това явно не се харесва на САЩ, а много от американските политици със страх и неприязън. " Това изречение е недовършено. Вероятно от Гугъл-преводача. :))))

може да се продължи - "се насират"

Още преди години, когато нямаше още смартфони, Хуавей се бяха издънили. И повярвайте, те наистина го правят.

Добре де, кажи с какво са се издънили тогава, аз не знам.

Винаги съм се отнасял с подозрение към китайските стоки и съм се стремял да не купувам.

Всичко е произведено във Китай !

Продължавай все така. Китайската икономика силно ще пострада.

винаги си бил прекаран я виж откъде и с какво пишеш)))))

,,Пазарна икономика" по американски !

По същата логика, трябва да се забрани Ябълката да продава телефони извън САЩ.

Много на дребно мислиш. Представи си китайската комунистическа партия да забрани производството на ябълките на нейна територия :D :D :D

Сетих се, но Китай сигурно печели от това. Могат да оставят производството, но да не се продава там или с големи такси, което да ги прави неконкурентоспособни.

Войната е по-скоро икономическа, а не шпионска. И ако за китайските производители нещата са еднозначни, то за нагризаната ябълка не са, понеже физическото производство на нещата им също е в Китай.

абе откак и скроиха шапка на Хилърито, всички големи политици в САЩ ги тресе параноята - особено републиканците. Щото техен ред е ;) Но което си е истина си е истина - номиналният собственик и несменяем шеф на huawei е бивш полковник от китайската армия. А те американците ако я карат по america first почин да си пазаруват мрежово оборудване от Моторола и Сиско - най-вероятно е произведено в същите фабрики, но цената е поне 3 пъти по-висока.