Коментари - Това е новият Kindle (снимки) | IT.dir.bg
назад

Това е новият Kindle (снимки)

Новият Kindle се нарича Oasis и идва с доста по-различен, но и удобен дизайн.

Обратно в новината

Коментари - Това е новият Kindle (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради безплатния формат epub и по-добрата цена, избрах Nook преди време. Хич не ги копувам тия затворени концепции, идващи от Apple.

И си го купил на двойна цена, нали! То голяма далавера, няма що. А Киндъла си е супер електронна книга. Теглиш си calibre - E-book management безплатно и си конвертираш книгите за секунди. Даже не ги конвертираш ръчно, а само ги прехвърляш от компа на четеца и те автоматично се конвертират. Дори не го забелязваш и усещаш, та какъв е проблема не разбрах? Я кажи на твоя четец колко му държи батерията? На моя Киндъл 2 месеца му дават. Има браузър за интернет, аудио плеър, стерео звук вади с добро качество, изход за слушалки и още и още. Ти имаш ли ги тези екстри и на каква цена са? От към цена/качество няма четец който да бие Киндъл. Този, който сега го рекламират, че щял да излезе и то на такава цена не ми се вярва. Моя струваше $69, а най-евтиния след него от друга марка беше $120. Цените ли толкова са се вдигнали сега? $200 са прекалено много за четец...

:) то е хубаво да се говори, но не е лошо и да се попрочете преди това. Еле пък когато нещата са се променили на светлинни години, откакто си купил Киндъл. Това с двойната цена не е вярно-Всички са на +-10 евро/долара един от друг. Относно конвертирането - много от информацията се губи (съдържание примерно). За аудио - Киндъл вече също няма. пейпъруайт/воядж поне (другите са безинтересни).

Е, Амазона още не са го обявили на тяхната страница. Да вярваме ли..

Тъй не схванах що не им лепнат по две фотоклетки отзад на калъфа и въобще да нямат нужда от ток повече. помня първото ми касио елка има точно 1,5 кв.см фотоклетка и с нея +батерията изкара ... всъщност вече работи 12-13 години и още не е спряла. пък аз си щтракам на нея често. Целия гръб да е с фотоклекти ще им оскъпи джаджата с 4-5 долара, а реално батерията може да се съкрати допълнително заради зареждането.

Пак ли смешните 6 инча диагонал? То джобните магистрални романчета са с по-нормален формат...

И защо да плащаш 200 долара за същото нещо (че и по-лошо защото е с по-голяма рамка), като можеш и за под 100 долара нормален kindle да си вземеш???

прилича на покетбук 360, който поради непонятни причини вече не се произвежда.

покетбуук като че са най-добрата идея за покупка. Макар че този малък екран.....чете се по един параграф на страница и на мен ми убива удоволствието.......

Покетбук 840 е с 8 инча диагонал на екрана само за 10-20 долара отгоре