Коментари - Android 8.0 се казва Oreo и излиза през август | IT.dir.bg
назад

Android 8.0 се казва Oreo и излиза през август

Google разкри подробности относно новата версия на мобилната си платформа Android 8.0. Тя ще носи името Oreo и се очаква през третото тримесечие на 2017 г.

Обратно в новината

Коментари - Android 8.0 се казва Oreo и излиза през август | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статията е морално остаряла. За Android 8.0 четох преди няколко месеца. Миналият месец си говорих с ИТ специалист. Говорихме си за интернет. Попитах го кога се очаква да се премине към 5G интернет. Коментарът му бе - до 2020 г., а в лабораторни условия вече се разработва и 6G. (https://link

Надежден Андроид до сега нямаше. В тоя е надеждата ама надали.

Парите са без значение в случайя, трябва ми надежден телефон с надежден софтуер и хардуер и трайна батерия- ами няма андроид телефон с тези качества а няма и да има като гледам.

Леново P2 e с 5000 mAh и е много стабилен отвсякъде. Батерията си ми издържа 3-4 дена нормално използване

Андроида е пръчка а след година не се и поддържа повече щото хардуера е несъвместим. Апле си стои зад устройствата поне за 4-5 години гарантирано. Е за какво ти е тази скъпа пръчка с цена на iphone и с поддръжка за 1 година? Да не говорим че андроид е пълен със следящи апликации, начи тази операционна система трябва да ми плащат за да я взема а не обратното

Еманация на американската безвкусица, но кои сме ние и кой съм аз ....

Не ползвай....

дкми

Като знам колко е фрагментиран андроид сегмента - след около 3 години ще го има инсталиран на около 1.9% от телефоните :) Защото старите няма да го поддържат. Тва не е iOS все пак - да мислят за притежателите и на по-стари устройства.

и кво от това? допреди 3-4 месеца карах на телефон с Андроид 4,4,2 после минах на такъв с 7,0. Живота ми с нещо промени ли се? НЕ! единственото което забелязах като впечатляваща мен разлика е че вече мога да си обединя картата с паметта на телефона. в старата версия си беше кошмар ползването на карта памет. всичко друго е козметика или хич не ме вълнува. iOS като ъпдейтват всичко постоянно да не би нещо съществено да са добавили за последната година две.

Може би е хубаво да провериш какво пише в ъпгрейдите на iOs и тогава да пишеш.

Неподдържани устройства няма да получат ъпдейт. Твоя телефон с 4.4.2 отдавна е бил с изтекла поддръжка, гаранция и морален живот.

"Автоматично попълване на форми" :-) Какво нововъведение. Уникално, безпрецедентно. :-) Прозорци ще има ли или да ги оставим за 9-та версия? :-)

Не бих затаявал дъх за прозорците им преди 99-а версия. Основите са им толкова накриво положени, че трябва да пренапишат всичко - и то трябва да го пренапише някой друг. Разбира се за джобно устройство в такъв опростен вид са го докарали съвсем използваемо, дори версия 2.нещо си все още работи ОК за навън или за четене на книга или гледане на филм в леглото.

Стратегическа грешка. Много телефони ще си заминат по вече утвърдена схема. Първо го отлепяш, после го облизваш, потапяш в млякото...

Android 9.0 ще се казва "Морена" :)

Трепач

С "М" мина - 6 (Marshmallow). След "О" идва "Р" за 9...

Палачинка

Тъй де след 3-4 версия всички ОС стават библиотеки за картинки и нищо повече.

То цялата ни комуникационно-изчислителна техника скоро ще е просто един екран с браузър и толкоз, всичката тежка дейност ще се извършва из някой дейта център, накъде си... :D