Коментари - Милиардерът Карл Айкан налял $2 млрд. в Apple | IT.dir.bg
назад

Милиардерът Карл Айкан налял $2 млрд. в Apple

Известният американски милиардер и инвеститор Карл Айкан съобщи снощи, че компанията му е инвестирала в акции на Епъл (Apple) 2 милиарда долара, предаде ИТАР-ТАСС, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Милиардерът Карл Айкан налял $2 млрд. в Apple | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имАл дАл ;)

Точно така!

Надуваме балона с пълна сила :)

На това му се вика Индустриални БОКЛУЦИ. Заради такива тиквеници дойде кризата и заради такива лихвите на банките са високи. Вма проблема е в китайците ...

Има толкова хора по света, които умират от глад и мизерия, но не, ще инвестира 2 млрд. долара в компания, която се чуди какво да си прави парите...голяма логика! Алчността май наистина няма граници...:(

Тук говорим за бизнес, не за алтроизъм. Човека има 2 милиарда за инвестиране понеже работи и мисли в перспектива. Ако мислеше като теб вероятно нищо нямаше да има!

Значи, това, което казваш е "Да мрат бедните, пък богатите да трупат богатство за 100 живота напред"? Много човечно от твоя страна. И най-богатият човек го погребват в един чифт панталони.

хахаха РАБОТИ! добър виц

И тоя се ненаяде! Вместо да си харчи пенсията.........

Думата "налял" се използва, когато някоя компания е зле и някой я спасява с инвестиция. В случая на Епъл въобще не му трябват 2-та млрд на тоя тип, а вложението му пределно явно е с очакване да се вдигне цената и да ги продаде набързо.

Перачка за пари.

От пусто в празно ми намирисва тая работа?

Ама как гие налял с кофата ли?

Не, с лейката.

Хахахахаха, тези 2 милиарда дали не ги е купил след като Апъл изкуствено си вдигнаха акциите с обратното изкупуване и бай Еикън да чака да продължат с тая практика?!?

прав си. влага 2 милиарда, акциите са скочили с около 10 долара след слух за среща... ето ти ги 40 милиона за няколко часа.

Този е инвестирал все в бивши гиганти, които в момента нямат водеща роля...

и е завладявал компаниите като се е включвал в ръководството.