Коментари - Аpple отказа компенсация на пострадала | IT.dir.bg
назад

Аpple отказа компенсация на пострадала

Аpple отказва компенсация за запалили се по време на полет слушалки Beats.

Обратно в новината

Коментари - Аpple отказа компенсация на пострадала | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само ми кажете кои са тия горящите батерии и ще почна да ги слагам поред във всички устройства за които се сетя и после да искам пари от производителите им.

Как точно може да се запали нещо с AAA батерия? Току що дадох една на късо и освен леко загряване на кламера, с който го направих, друг ефект няма.

3 батерии имат достатъчно енергия да загреят калпав стабилизатор до над 100 градуса. След това се палят намиращите се наблизо ниско качествени пластмасови детайли и ефекта е видим.

Както разправяха при Комиците: - Кръв повръщам, пари не връщам. ;) Иначе въпроса е кое е предизвикало пожара. Може ли външното устройство да е повлиало на батерията, примерно от загряване. А че отказват е въпрос и на маркетинг. Да подчертаят, че те не са виновни. Ако платят е все едно признават вина.

Прави са (колкото и да ги недолюбвам). Ако са се запалили батериите, които сама е сменила по собствено усмотрение - да съди производителя на батерии.

И защо да са прави? Написали ли са с каква марка батерии трябва да се ползват слушалките? Не? Ми тогава защо жената да е виновна? Ако тез батерии не са били в слушалките щяха ли да се запалят? Не? Защо тогава производителят им да носи отговорност?

Има всякакви батерии включително и пълни ментаци. Що трябва при това положение да е виновен производител на устройство?

Апле... Кво друго да кажеш.

БРЦК

Евала. Имат тонове пари и се чудят какво да ги правят, а отказват справедливи искове. Ама като има балъци...

платят ли и един цент, ще следва ново дело за милиони.

Инфото е на една седмица. Преписвайте по-бързо.