Коментари - Apple разработва напълно гладка клавиатура | IT.dir.bg
назад

Apple разработва напълно гладка клавиатура

Патентното ведомство на САЩ разсекрети поредна заявка от Apple, която описва компютърна клавиатура от нов тип, без познатите физически бутони.

Обратно в новината

Коментари - Apple разработва напълно гладка клавиатура | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Новата клавиатура ще се казва Главиатура (geyboard).

на ергономия. После тендовагенит, възпаление на лакътна става и други форми на предозиране на работа с компютър...

А, така...поплюхте малко...сега ще спинкате сладко, сладко...щот ни сте гейове, вий сте, таковата, обратното....ъъъъ, нъли?... Бравос!

а ти не спинкаш, щот си геи, и дебнеш в храсталака, помия.

Нещо по иновативно трябва......примерно: По подобие търсенето в гугъл, което на база стари търсения, предлага подходящата дума след първия написан символ-софтуер, който анализира текста и предлага подходящата дума в контекста на написаното!!! Найс а !!?!!

- Apple разработва напълно гладка клавиатура, за напълно гладки мозъци!

Предпочитам го леко набразден.

Някой да си спомня "Пълдин 601" :) Потърсете - има снимки.

По-скоро пускат тези патенти, за да се предпазят от патентни тролове. В САЩ като видят някоя компания да прави пари и започват да се съдят за щяло и не щяло. Няма кой-знае какво нововъведение, но пък това им е начина да си подсигурят, че никой няма да ги изнудва като патентова нещо толкова очебийно и след това иска няколко десетки милиона такси.

Е, те затова ли патентоваха правоъгълник със заоблени ръбове? По-голям патентен трол от ябълката май няма за сега. Маркетингово-адвокатска-дизайнерска кантора са, но са много добри в това, признавам.

Дали са се сетили да патентоват и гладкият мозък?

Заради такива нововъведения Apple са били и винаги ще бъдат номер 1.

заради такива нововъведения на Apple им излезна име на патентен трол! Сензорни клавиатури има отдавна. Не навлизат масово защото хората още не са свикнали с тях и се чувстват некомфортно, особенно секретари и др. подобни. Това нито е ново нито е откритие а въпрос на маркетинг...

И защо да са трол, създали са нещо - патентоват го. Или да го пуснат за свободно ползване от всички, то и без тва Самсунг не се тревожи особено да краде дизайна им наред, особено в първите им галакси телефони и таблети. Ама хейтърчетата реват на умряло как Епъл били патентовали заоблените ръбове на таблета и видиш ли съдът затова е наложил 1 млрд. глоба на жълтурите.

Motorola milestone, android 2.1. Има си "Haptic feedback", сега и за това ще трябва да си плащат НЕ-Хамериканците...

Тук става въпрос за доста по-усъвършенствана технология, усещаща както докосването, така и силата на натиск, патент, създаден от Епъл за Епъл Уоч. Но не - трябва да се каже, че Епъл явно нищо не създават, ей така си стават най-богатата компания в света, с продажба на нищо, хах