Коментари - Отхвърлените концепции на iPhone (снимки) | IT.dir.bg
назад

Отхвърлените концепции на iPhone (снимки)

Дизайнът е ключов във философията на Apple, а от Купертино отделят доста време и средства за своите стилни смартфони. Какво обаче пропускаме?

Обратно в новината

Коментари - Отхвърлените концепции на iPhone (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можете да си го позволите колега и завиждате! ;)

Те са измислили и кръглото копче. Чудя се защо например на ансансьора в блока са кръгли! ;)

Айфоня били се сетили първи за извитя дисплей. Малииии и на това някой ще повярва. Докато едните патентоват заблени ръбове, други правят технологии за квантови точки , нови памети, нови диплеи. А апле патентоват ръбовете. Шото всичките потребители на апле са ръбове или педали, е затова е толкова извитичък по ръбчетата. да им напомня за нещо. сетете се кое малоумници.

Неграмотността, пошлостта и низостта - като във филм на ужасТите!!!!

Заоблен горен ръб? Ами това вече то имаше при LG GT540 - т.е. тъкмо по времето на iPhone 4. От личен опит - дизайнът беше супер, жалко, че остана май само в този модел.

Извит екран! Не горен ръб.

Или аз не мота да чета, или написаното в статията трябва да се разбира по някакъв друг начин - "... а вариантът със заоблен горен и долен край има доста стилен вид." Точно този дизайн се вижда и на основната снимка, която се появава при отваряне на тази страница.

Хората имат милиарди. Могат да си намерят и наемат най-добрия PR. Но в момента в един гараж се произвежда нещо, което ще отвее титулярните играчи...Просто когато една компания стане голяма тя става и тромава и спира да е толкова иновативна... Нещо като с телевизорите SONY. Едно време бяха най-добрите, но новите технологии ги изхвърлиха от пазара.

И това в твоя гараж най-вероятно?

PR-а на ябълката става все по жалък. :-) Вече никой не се интересува от телефони. Всички имат и всички са еднакви. :-)

Ужаст. Колко повърхностни сме станали... най-важното било дали айфона е заоблен, закръглен, загладен, и точната бройка на ъглите... Това му се вика "зомбиране"

Това са писания на BGR и Business Insider. Но и да са на Апъл, какво от това? За разлика от повечето китайски Апъл отдават значение на дизайна, което изобщо не намирам за лошо! Намирам за кофти дизайна на 6-ците им, мое лично мнение.