Коментари - Apple пуска по-евтин iPod touch с камера | IT.dir.bg
назад

Apple пуска по-евтин iPod touch с камера

Apple обяви, че пуска в продажба нов модел на плеъра iPod touch, който ще е по-евтин от досега и ще има камера.

Обратно в новината

Коментари - Apple пуска по-евтин iPod touch с камера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не всеки е милионер, като вас за да си купува винаги от най новото. Имам познат, който така винаги купуваше най, най новото. След 3мес. продава и купува пак последния хит, пак продава и т.нт. и т.нт. докато се оказа, че децата му няма какво да ядът а той с най новия телефон да е. Сега няма пари и за телефон от 5 лв. Жена и деца също. Телефона и удобство за да те свърже с някой и ли някой да се свърже в момента с тебе, когато сте нужен. Глупост, че непременно трябва да е компютър и игрален автомат. Когато трябва да получиш съобщение се оказва че пъметта на съобщенията е пълна и ти не можеш да го получиш, въпреки че може да е жизнено важно за тебе. Или телефон с размери на тухла - двойка. Хем трудно се побира в някой джоб, хем трудно се държи с една ръка и манипулира с него. Само идиот може да купи такъв телефон с размер на таблет, че и да се гордее с него. Но нали е с модата?! Колко сте нещастни само.

Щом цената в щатите е 230 долара, у нас ще е над 500 долара ! Ако се намерят индивиди, които да дадат толкова пари за морално-остарелият и тотално неадекватен i-pod - значи могат да накарат i-зомбитата да правят абсолютно всичко - контролират ги тотално ! Явно няма лек за зомбирането !

Зомбирането продължава. Забелязвам млади хора в кафенета, в рейса, в парка, ходещи по улицата вперили поглед в екрана и изключили се от околният свят. Те вече почти не общуват истински. Тъжно.

Това се казва общуване по китайски, (или азиатски, няма значение).

мъртво родени са, но зомбитата купуват.

Тези устройства не са ли вече в историята?

шарените IPOD TOUCH 5 са на пазара от 2 години! това не е новина!

Оффф, тъкмо си купих скъпия и сега ще трябва да го продавам, че остаря!

az sam gotov da umra za apple.iskam i az takova

да има. къде ги продаваш?

Е как къде? Ами на битака разбира се. Пета покривка, до входа вдясно, до Мимито, де продава сутиени. Всяка събота и неделя съм там

Вече поръчах един кашон. Има ли желаещи турбо гъзари, които искат да си купят ненужна вещ?