Apple купи приложението Dark Sky и спира версията за Android

Потребителите с абонамент към тази дата ще получат обратно парите си

Обратно в новината

Коментари - Apple купи приложението Dark Sky и спира версията за Android | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алчността е по-опасна от корона вирус, милиарди пъти.

Това не е алчност, това е бизнес!!!

Това е глупост!

преминават към тъмната страна

Колко да е популярно? Никога не съм го чувал тоя боклук...

The whether channel и Whether. Всяко има своите предимства в показването на времето, което ми е необходимо да следя поради работата ми. The whether channel има перфектен Radar и много пъти ме е помагал с информацията си в реално време. Двете приложения са безплатни и са станали неразделна част на Андроид телефонът ми.

Компания, която не ме интересува е купила друга, за която не съм чувал и я спира за останалите, които няма да го усетят... Живи и здрави...

алчността или икономически интерес са много просто обясними форми за мотивация. напротив. тръгне ли някой да ви обяснява как уж "не алчността или икономически интерес го мотивират" бягайте далеч от него. компанията на чумав ще ви навлече по-малко проблеми. конкретно към контекста. каже ли ти някой "приложението е безплатно", той просто най-безцеремонно си те лъже право в очите. приложението е платено! дали ще го платиш тъпо чакайки реклама да свърши, или личните ти данни ще бъдат препродадени милион пъти, или ще ти се наложи да доплащаш в хода на работа на приложението ... споко ще го платиш. Досадното е че хем те лъжат в очите хем понякога дори не знаеш къде са те прецакали. Предпочитам да ми каже "приложението струва еди колко си" от там нататък аз да преценявам дали ми трябва или не. Предпочитам "алчния" производител на приложения който не крие подбудите си и ми обявява цената на услугите му, пред "не алчния" който си ме лъже право в очите.