17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая шитня, как ли ще реагира, ако спящия се отвие и вече не засича пулса? Спиш си и изведнъж те събужда звънеца. Отваряш и гледаш лекар от бързапомощ се дзвери срещу теб.

появи се официално вече и iShit

А умен презерватив кога ще пуснат?

Джаджата ще се нарича iSheet и ще има 54 сензори, вградени в плата. сензорА, награмотник такъв. А това изречение какво означава ? "От момента на появата на новата притурка на рафтовете не се съобщава." И това е само от бегъл прочит, дори не си и напавих труда да изчета цялото джаджотворение. Без коментар, просто гогов продължава с малоумщините пройзведени от джаджата която замества това което при нормалнит хора се нарича мозък.

А какво ще стане, ако спре НЕТ-а?

ще звънне телефона да проверят човека как е.

"пройзведени"? Без да се заяждам. В последно време много често се срещат подобни грешки И да се заменя с Й. Това телеефона ли го прави автоматично, клавиатурата ли е с разменени И и Й или нещо друго?

crApple вече се чудят какво да измислят - нищо смислено, нищо полезно. Само как да събират все повече и повече данни за зомбитата, които ползват продуктите им. Ай, сиктир!

Това е евтино менте на оригинала. Не си го купувайте - няма да ви донесе толкова много ядове, пък и за по-малко пари....

Задтелеефонното устройство го прави.

A това под одялото кога ще поумней ?