17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Купувам това, за което имам пари, другото въобще не ме интересува! И се чувствам богат и щастлив. Отдавна съм разбрал, колко малко неща ни трябват и за какви боклуци си даваме парите!

Не се лъжете....идеята им е да направят абонаментен модел, т.е. няма вече да си купиш телефона, а само наемаш и плащаш всеки месец! Това са озовите мечти на корпорациите - не да плащаш еднократно за нещо и после да го ползваш неограничено, а да плащаш абонамент вески месец без край...

Дали даваш 2400на куп или 100 на месец за 24м не е ли все тая?

Е да де, ще те задължат да го ползваш не повече от 24 чесеца.....верно и сега се ползват толкова горе долу, заради липсата на ъпдейти след това при повечето марки, но все пак имаш избор...А и аз говоря по принцип не само за телефоните, а за неща, които преди бяхме свикнали да ползваме 10+ години като телевизори, печки, перални и т.н.

При Аппле ъпдейтите са поне 5год след излизане а тел. Ако даваш 2400 за телефон, не ти е проблем да го сменяш на 2-3 години. Никой няма как да те задължи на сила да го смениш.

Купи сега, плати по-скъпо.

Задаващата се икономика на мизерията и тия измамници се чудят как да задържат "ръста", щото "тех" компания тръгне ли надолу, сривът на борсовата й капитализация ще е главоломен.