Коментари - Apple ще продаде 15-20 милиона iPhone-а по-малко от планираното за текущото тримесечие | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защото тази фабрика е най-голямата на Епъл. 200000 китаеца бяха заключени като животни под карантина във фабриката. От 1 седмица Китай кипи от бунтове.

Една от най яките марки в света с най добрите телфони. Всеки се оптива да и подражава ....

Какво да кажа аз с моя Iphone 4 от 2011 г.! Като телефон си работи отлично, качество на звука и микрофона, наистина е железен (с желязна рамка) и е само 3.5" - побира ми се в джоба. Най-много да го сменя някой ден за SE 2020 г. - 4". За по-голям ще трябва да нося чантичка през лятото.

Вземи си iPhone 12 mini, има същите характеристики като по големите модели Само батерията е малко по малка Жените ги харесват защото е малък и е по удобен за тях

Апъл прави най добрите: Телефончета Лаптопи Периферни аксесоари Освен това в цената влиза гарантирана поддръжка за 5-6 години Не се нуждае от допълнителни антивирусни Не се рестартира след всеки ъпдейт Не иска пари да си направиш документче И е с невероятно качество спрямо конкуренцията

Това всичкото на цена колкото андроид пръчка без поддръжка( не включвам китайски боклуци)

На 1 януари ще започне петата година на моят Note-9. Купих го директно от Самсунг като изврънках не 1 а 2 години гаранция. Толкова сладки бяха корейските гейши на телефона. Телефона отдавна си е изплатил цената от $1000.00. Ползвам го повече от двата таблета и 2 лаптопа. Почти целият ми бизнес е през телефона. Никога не купувам техника с 5 години поддръжка. Дотогава е остаряла 2 пъти.

Епъл направиха огромна грешка, когато премахната от iOS16 толкова много телефони. Това срина доверието и одобрението към марката, което ще доведе до огромна загуба от клиенти, които или ще си останат със старите телефони или ще преминат към конкуренцията. В близките две години ще претърпят сериозни загуби заради това си решение. Можеше да оставят ъпдейтите още една година, докато хората се стабилизират и са готови за ъпдейт. Много глупаво решение взеха и ще плащат дълго за него. Дано не се стигне до каскаден ефект и прекалени големи загуби, защото ще затънат и няма измъкване доста дълго.

IOS 16 се подържа от iPhone8 нагоре, който e над 5 години. Коя друга марка подържа актуална версия на ОС за телефони на 5 години ?

Андроид за телефоните си Google Pixel. Получих Андроид 13 на 5 август, на Google Pixel 4. На 5 години модел. Точка.

Само дето при теб тече времето по друг начин ;-) Пиксел 4 е от 2019 , ще стане на 5 години 2024 след има няма 2 години https://www.gsmarena.com/googlepixel4-9896.php

Освен това пиксел 4 ще се разпадне много преди да стане на 5 години

Сега е момента Мъск да вкара и той телефон.. и ябълките ще изпуснат парата..

да е жив и здрав Мъск и успех му ... аз ще си карам на iphone

На хората в момента не им е до нови скъпи телефончета. Независимо в коя точка на планетата се намират.

"скъпи телефончета" е относително определение и има различно значение в зависимост в коя точка на планетата се намираш.

Айтелефонът е скъп навсякъде!

Явно цената не проблем за Лавров.

Много се притесних от тази ужасна новина....

Преди ползвах продукти на Епъл. Вече не. И не съжалявам.

Аз пък преди не ползвах продукти на Апъл. Вече да. И не съжалявам.

Ще съжаляваш след време. Политиката им е малоумна.

Няма как макбука ми да струва по малко от айфона ми !!! Тия изтрещяха . Ще си сменя батерията на старият и ще си карам поне още 3г с него ! Информацията е , че 15_ката щял да е още по скъп . Благодаря ще пропусна. Докато старият X си работи прекрасно ще си го ползвам !

че кой е казал, че трябва да си купуваш нов всяка година, айфоните спокойно си изкарват по 5-6-7 г. твоята Х-ка е доказателство за това!