17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слава на Европейския съюз ! Хой за Педераша !

Сетила се Мара да се побара.

Да му изсъхнат камбаните на панелния таласъм дето ми трие коментарите

В Apple, всички са със странни адаптери!

А бе хубаво нещо е стандартизацията, и USB-C куплунгът не е лош, но тоя на apple - с тънкото езиче на кабела, не на устройството - ми изглежда по-малко чуплив. Предишните micro-USB се чупеха лесно, един телефон захвърлих по тая причина, на друг един му сменях куплунга (сега и той е в пенсия но работи още).

Същите проблеми. След куплунга се "чупи" кабела. Прегрява ли, що ли? Нямам идея, но и трите кабела са по един и същи начин прецакани.

Да се смени кабел е доста по-лесно/евтино от това да се смени куплунг на платката на телефона, когато последното въобще е практичен вариант.

Самсунг, пробвай хуавей да видиш дали ще му се счупи куплонга!

Ейпъл от доста време не слагат адаптори в комплекта, за какво ще сменят порта! Тъпотия!

те не ползваха ли някакъв ...тъндерболт или от сорта? със специални кабели с чипчета в конекторите? Иновации, заоблени при това...

Нищо особено специално няма, няма и специални чипове. Но айфоните гледат не само 5-те волта а и жиците за данни (не текат данни по тях, просто са дръпнати на определено напрежение по което телефонът трябва да разпознае колко силици има зареждачката). Което как да е, но нищо не ги спира да допуснат, че зареждачката е до 500 mA когато жиците за данни висят; не го правят, просто не почват да зареждат, за да ти продадат те зареждачка.

ㅤ

Остава да добавят отворена файлова система и USB Host и цена няма да имат.

Нямат ли USB host? Мислех да подаря на човек с iphone USB хъб подобен на моя за телефона.... Не съм търсил има ли такова нещо още де.

ㅤ

По принцип не съм чувал да имат какъвто и да е usb host. Независимо дали е директен или Y-вариант. А отворена файлова система никога не са имали и затова няма как да бъдат истински смартфони.

Преди това не бяха ли заложили микро усб като стандарт? Откъде се появи този нов и защо убиват конкуренцията в разработките? По този начин се спира възхода и нищо ново, по-добро и по-здраво не би било възможно да се предложи. А относно ябълките, те винаги ще намерят начин, дори и да премахнат порта изцяло.

Ще могат спокойно да го представят като ново и революционно!

Понеже вече не слагаме кабел в кутията, цената е вече двойна! Никой не може да ви предложи това!