Коментари - Apple спира най-достъпния си iPhone | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално, за бедните хора е въпрос на чест (селска) да са с Андроид.

Най-комплексарската фирма в света ! Всичко запчва с олигофрена Стефан Службогонцев, който бил изоставено копеленце, по-късно осиновено от бездетно семейство. Разбирайки този факт, Стефчо става едно озлобено към всички и всичко - жалко, елементарно, отмъстително, високомерно и комплексирано човече ... при това и грозно !! Същия вид и същност имат и всичките му творения - хардуерни изгъзици, като че ли правени за планетата на лилипутите и/или планетата на олигофрените. Цената на епълските продукти изобщо НЕ отговаря на качеството и само комлексираните самовлюбковци плащат, за да се имат за нещо повече от плебса ... А пък какво да кажем за десктоп операционните им системи: все едно интерфейсът е правен от ученици в 7-ми клас. По същия начин изглеждаще и Red Hat в началото - пишеха му десктопа на tcl/tk и аз си мислех, че това е нещо като чук/тесла.

е всеки има право на мнение ... аз лично по принцип съм тотално безразличен към фирми чиито продукти не ми харесват и просто ги игнорирам, но при теб нещата явно са съвсем различни. ти май откровено мразиш Стефчо и фирмичката му. моя опит е показал, че обикновено омраза подобна на изразената в мнението ти е плод най-често на завист. или завист или Стефчо тайничко е идвал в детската градина и всеки път ти е изяждал десертчето та затова толкова жестоко си го намразил.

Като пуснеш нов модел аайфон!

Какво в повече ти дава айфоня? Отваряш сайт 1% по-бързо?! Усещаш ли го? Имаш по-добър екран?! Наистина ли? В сравнение с кого? Примерно срещу Хуавей 50 Мате готов ли си да се сравняващ? Имаш по-добра камера?! Наистина ли? В сравнение с кого? Приемам предложения за други евентуални предимства.

След няколко смартфона, реших, че за мобилен телефон няма по-добро от нокия с фенерче. Всичко останало извън това не се вписва в категория "мобилен телефон", и 99% от хората нямат никаква нужда от подобни неща. До 2005 всички живееха някак много по-щастливи, без всичката тая излишна електроника.

Иска ми се заявя Едикой си телефон е най най най, ама... няма такъв. В момента ползвам Фолд4 и Айфон13. Самсунга е звяр, ама ме става за всеки джоб. Не заради цената,ами буквално. Дебел, тежък. С анцуг или къси гащи - направо ги дърпа надолу. А аз мразя да премятам чантички. Освен това Самсунга просто ме вбесява с лаг и неточна реакция на тача. В това отношение Айфон е незаменим. Отчита пъргаво точно и коректно всяко докосване, всеки жест. Когато бързаш е истински помощник. Но си има някой ограничения, който просто го правят НЕдостатъчно смартфон, за разлика от всеки един Андроид. Ако трябва цял живот да остана с един единствен телефон - ще е Айфон. Но пък Андройдите все измисля нещо нова да ги наката да ги купиш.

Видоре, бягай да плюеш дришо и остави нещата които не разбираш на други да ги оценят

Apple са направили дилдо с чипсет и опер. с-ма ! Побързай да си купиш ...

А за тебе за подарък вибратор от хилти

Ако ги ползваш само за телефония да. Но iphone промени това доста отдавна и сега имаме смартфон, устройсво което има изчислителна мощ по-голяма от повечето лаптопи преди няма и 5 години. С възможност за навигация, видео комуникация и много други полезни и безполезни дейности

с GSM модул има много преди Стив Джобс да заяви че първият Айфон трябва да се превърне в моден аксесоар за всеки младеж, то и затова Епълските телефони дъъълго време бяха именно това- аксесоар;)

Нормално... В крайна сметка преобладаващата клиентела на ябълките се състои необразовани сноби, които нямат представа от въпросния хардуер, а мерилото за тяхното благоденствие е да си купуват скъпи боклуци, за да могат да парадират с марковите си придобивки!

Ти не си "разбир@ч", а прост сноб и парвеню - класическия клиент на нахапаните ябълки!

Ами, замени си Самсунга с нещо по-ново и китайско (а и по-евтино) и всички проблеми ще ти бъдат решени - хем ще се кефиш на възможностите и иновациите на Андроид, хем Ябълката няма да ти трябва повече...;-)

това стига да намразиш всичко свързано с Епъл.

Ако нямаш пари да изкараш за апъл телефон 600-700$, значи телефона ти е най малкия проблем. Имаш много по сериозни проблеми

Ей посерко, тебе в училище не са ли те учили, че се пише: по-голям, най-голям ??? Или докато са го обяснявали, ти си правил минети на по-големите от тебе ...

Хилтито вгз на видор в задния двор

Когато си пишат домашното в ЦРУ, винаги изхождат от това, че Америка не я засягат вредите от диверсиите й, каквато е и самият коронавирус, който от своя страна имаше за цел да отслаби китайската икономика, но нещата излезнаха от "контрол" и рефлектираха върху всички , включително и САЩ, макар и не така сериозно, но сега, когато нещата опитаха до филмите на американските ай ти компании, управляващи лобита и обществени мнения, малко ги заболя и тутакси ореваха света.

Ами примерно, работи, не забива всичко е измислено да работи в единна екосистема. Апликациите на други производители се съобразяват с логиката на основния производител. С пъти по малко Рам и процесор има по-добър пърформанс. Батерията е на половина от на андроидските фаблети (то тлефони не останаха) и е адекватна за нормална употреба. Поддържа правилно комуникационните стандарти, както и стандартите за сигурност, за разлика от масовия китайски сбирщайн. Информацията за картата в Apple wallet се пази в чип на телефона, а не както при андроид на сървъри в интернет… Друг плюс за iOS по-дълга поддръжка и ъпдейти. И цената е сходна на телефоните на не китайските производители… За мен това е достатъчно…. Другата ОС която ми харесваше беше Маемо, но нокия пиха вода… и сега са китайски бранд за пластмасови телефончета със съмнително качество (особено по евтините модели).. А Самсунг телефона S3 от самсунг го умориха и направиха зверски бавен след 4 ъпдейта…

А защо искаш да си купиш бмв, ауди и т.н. а не vw примерно или шкода, та те дори са една фирма. И едното и другото може да достигне безумна скорост и да те прати при свети петър. И едните и другите имат 4 колела, както и китайските “автомобили”….. но все пак не искаме китайски коли… Въпрос на вкус и нужда…

И още нещо…друг съществен плюс е по-дългия живот. Като хардуер и софтуер… И съм доволен от камерката на 12мини… повече нямам нужда. За съжаление андроидите нямат компактни телефони във високия клас..само лопати