17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не ми е ясно как биха се гъзурили по пет пъти на ден на Марс. В околоземна орбита е лесно да се сметне посоката към Мека, обаче Марс се върти, така че би им било нужно някакво сложно устройство, дето може би и с колани трябва да е.

Или просто ще се ориентират по изгревите на Слънцето на Марс...

Чаршафи в космоса,ОАЕ от доста години инвестират във технологии и спокойно могат да си позволят собствена космическа програма както и да наемат високо квалифицирани специалисти за нея,сътрудничество със останалите космически агенции също не е изключено. Да товарят Черепа на една ракета и газ към Марс първата мутра-космонавт пък там да организира на марсианците хазартни игри,лотари,Марс-бет уин:-):-):-):-)

Тия да земат да екстрадират черепа да не се праят на ударени.

Я врътнете нещо по-така, нещо по-пролетно, нещо по-арабска пролет! Иначе много тихо взе да става! Като исключив взрива в Ливан! Дайте да видим арабите дали още могат още да се трепят взаимно! С помощ отвън, разбира се!

Оправиха Луната, сега е ред на Марс.

"... САЩ, Китай, Русия, Индия - това са държавите, които са реализирали досега свои мисии до Марс..." Много е интересно, кога Русия има мисии до Марс, пък било то и неуспешни...

Вероятно се има предвид СССР, 60-те и 70-те години.

Фобос-грунт от 2011.

Издигане само до ниска околоземна орбита... Имах предвид нещо от рода на "Марс 3", който поне стига до Марс...

вече и камиларите задминават Русия като малка финансова гара

на вече бедният ти селски кокоши живот.

СССР има мисия до Марс. Техен е първият, разбил се в Марс, апарат. Дали това е успешна мисия е въпрос на тълкуване...

"Това е сериозна заявка. С нея ОАЕ искат да заявят, че са географски малка, но цивилизационно важна страна" цивилизационно важна хахаха абе тези, сериозно ли??????? Ха-ха-ха.

Първия опит с мощната ракета беше в Бейрут.

ОАЕ да помогнат на братята си мюсюлмани които са тръгнали към Европа! После да летят в космоса. А и те там работа нямат, как ще намерят на къде е изток, че да се дупят натам.

То техните братя ако имаха нужда от помощ, отдавна да са го направили, така както финансират палестинците например. Целта е съвсеееееем друга, но нашите европедали и евролесбийки в Брюксел или не го разбират, или не искат да го разберат, или и те са в играта......

С размах, викаш. Е сега, 50 години след като човек се разходи на луната и 60 след като летя в космоса. Но по-добре късно, отколкото никога.

50-60 години в исторически план са нищо. Ясно, че един човек там ги тласка в посока цивилизоване и че няма всичко което направят докато продължава талсъка да остане, но все нещо добро ще покълне и остане и за след това. Във всеки случай добър начин да си харчат парите от петрола.

Марсиански килимчета! И наргилета!? Аферим Малак!

То само с пари не става. И много ми е интересно, колко араби инжинери и учени участват. Май е НУЛА.

Арабин инженер ?!?!??!? ХахахахахахахХа дървен камък!

Става, става, като платят на слепите американци и европейци да им осъществят технически програмата ще се получи! "Бурдж Халифа" да не би араби да са я строили - инженери -европейци и американци с работници - индийци и китайци....

mISHOto

Каква е тая мания куцо и сакато да се цели към Марс? "Те" на Луната не пускат никой от 50 години насам, щот' ни видяха к'ва сме стока, пък ще ни "пуснат" до Марс...

Дори арабите имат ренесанс, ние пък си имаме НАТО и ЕС, които ни оформят като обезбългарена територия....

Да пратят Божков на Марс.

Колкото Мъск ще отиде на Марс, толкова и арабите. Само се преточват едни пари и се баламосва населението на кошарата.

Апол-чо , апол-чо , напиши НАЙ-ПОСЛЕ ,че МАРС , ЛУНАТА и КОСМОСА са ХОЛОГРАМА и затова никой не може да стигне до тях , та дано се кротнеш с глупостите.

То и ти си холограма, затова живееш в сън.