Коментари - Армията на САЩ се отказа от разработката на нови хеликоптери | IT.dir.bg
назад

Армията на САЩ се отказа от разработката на нови хеликоптери

Спирането на програмата е част от по-голяма промяна в бъдещите планове за авиацията

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Армията на САЩ се отказа от разработката на нови хеликоптери | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В крайна сметка въздушния бой с подобни машини е неефективен. Първо човешкото тяло в летателна машина е само минус.... машината има по-големи възможности ако е безпилотна. Второ - пилота ще е много по-смел в изпълнението на поставената заповед ако си стои на климатик в базата на земята. Трето - изваждането от строя на машина е по-малкия проблем от загубата на пилот - както политически така и военно. Мдааа.... при всички положения хеликоптерите ще останат на служба но само в помощ на пехотата или десантните части. Няма как да се спечели война, ако войнишки ботуш не настъпи земята.

Допускам,че е необходим нов тип машина която да се придвижва на сравнително големи растояния с голяма скорост проявявайки характеристиките на самолет. Достигайки точката си на назначение да се трансформира и да проявява способностите и характеристиките на боен щурмови хеликоптер.

необходимо.....но невъзможно. Така описаната машина ще е ни риба,ни рак.......посредствена и във двете направления. т.нар конвертоплан е подходящ само за десантни операции и си съществува - V-22 Osprey. Освен прекратената програма FARA , във която за 40 год. се смениха 3 генерации (RAH-66 , AH-70 и последните канселирани Invictus и RAIDER ) във неуспешен опит да подменят AH-1 и най-вече OH-58 Kiowa , има и друга - FLRAA , резултата и е V-280 Valor , модерен мини-вариант на V-22 на практика AH-1 и AH-64 сякаш ще си останат вечни.......една добра платформа , сменят само двигателите и непрекъснато еволюиращата електроника , но вече край - безумно скъпи са , страхотни са , но дроновете са много по-евтини и не рискуват пилоти, обучавани с години. А и със ИИ , работата е ясна......не случайно 6-то поколение изтребители ще сa и те безпилотни.

Изминаха точно 6 години от Над 400 вагнеровци с бронетехника навлизат в американската част на Сирия с цел да завладеят нефтени кладенци. След като Шайгу се прави на луд в разговор с Пентагона, че това не са руски военни а някакви "частни лица", М-р Тръмп дава заповед за унищожение. Два тежки дрона са вдигнати над Сирия от 2 сержантки в базата в щата Оклахома. Помагат им ракети и самолети от морето. За половин час нищо не остава от вагнеровците. Няколко се спасяват и с ужас свидетелстват какво се е случило. Днес има само 2 държави способни да водят такава технологична война : САЩ и гонещите ги Китай.

Връзката към статията за изтребление при Хашам, Сирия през 2018г

ДИР.РУ не позволява връзки към други сайтове?

Връзката към сайта:

ДИР.РУ

Те милиардите отидоха на вятъра в бездънната кофа усрайна и сега няма бюджет... Чудесна новина !

Ъъъъ как точно новината, че американците се отказват от нови хеликоптери за да финансират трепането на блядки е добра новина за вас, путинофилите? Значи поддържате избиването на гаспадарите си? Май скоро ще бъдеш посетен от някоя не толкова пияна блядка, да ти разясни що е то господар и къде е мястото на путинофилите, сред другата измет, служеща му.

З

Гледат напред в бъдещето, а руснаците назад в миналото опитвайки се да възродят руската империя. Пияни смешници.

Обаче как са ти нацвъкали минусите! Истината боли, а гопници?!

"Нормално" е попаднал прямо в "Очко" на возбужденците и затова го аплодират.