Астронавт предупреди Том Круз за ужасна миризма на МКС

Актьорът участва в екшън филм, който ще бъде заснет в космоса

Обратно в новината

Коментари - Астронавт предупреди Том Круз за ужасна миризма на МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пърдят, клецат се и после си го миришат

Ми да проветрят!

Ми ползвайте наливните парюмина REFAN бре хаймани !

баах тоя космоафт госпойца... преди месеци се качи момиче рускиня на МКС пък не се оплакваше.. тоя оревал орталъка

Този Круз във фитнес влизал ли е ? В казарма ходил ли е ? Как мирише подводницата ? Как мирише танкът, как мирише кабината на Б-52 ? Където има истински мъже - мирише, това не е будоар на блондинка или семинар на дизайнери. Като не иска да му мирише - да не се събира с мъже, в Холивуд избор на полове - колкото искаш !

Четейки коментара, помислих, че Круз се е държал като примадона и не е искал да ходи някъде, където мирише. После четох статията пак, четох и оригиналния източник, включително и на общо основание търсих подобни статии за случката. Никъде не пишеше за отношението на Круз към миризмата. Та реших все пак да питам - какъв беше смисълът на прочувствения Ви коментар?

_stankow

Търсите смисъла ? Достойно занимание ! Относно моя пост - дали пък не съм го написал заради статията ? Заради темата в нея ? Заради обсъжданото в разговора на холивудския герой с астронавта ? Или не беше тази темата ?

Запознаи се със Станков щатния дирски трол :) . На него много му харесва да мирише на мъже във ватенки дали ще са заедно в танк , подводница или мъжка съблекалня все му е тая а в казарма е ходил само до малко след оградата :)))

Това беше едно от най-тъпите неща, които съм чел, заклевам се. Където има "истински мъже" - мирише, а? На пръчове. Защото "истинските мъже" по принцип са с лоша хигиена, те не ползват сапун и дезодоранти и не си сменят дрехите, понеже това са лигавщини за женчовци, които "не са ходили в казарма". Няма нищо общо с факта, че МКС е херметизирана и въздухът там се рециклира, защото проветряване няма как да се случи по очевидни прични , разбира се. Фактът, че на МКС има и жени, също няма нищо общо, те жените винаги са изкъпани, чистички, миришат като в "будоар на блондинка". И кога си влизал в кабината на Б-52? Кабината на "Еърбъс" или примерно Ан-12 по принцип по-лошо ли мирише, или там пилотитие не са "истински мъже"? Апропо, понеже виждам, че нямаш опит точно с това - танкът мирише основно на машинария, загрята смазка, изгорял дизел, и при стрелби - на кордит. Точно в танка много трудно ще усетиш миризма на "истински мъже", както уникално кретенски си описал въздуха на МКС. Всичко това без даже да слагам в сметката факта, че че забележката на Хм е абсолютно правилна и очевидно на "истинските мъже" като теб ви е изморително да четете под заглавието. Сигурно това е защото такива неща по принцип са лигавщини за блондински с будоари.

_stankow

Където има истински мъже може и да не мирише на дезодорант. Допустимо е. Не са отишли там за това. Имат за вършене по-важни неща. Не казахте нищо как мирише във фитнес салоните ? Как мирише въздухът в подводницата ? В спортните съблекални ? В танка по време на стрелби, да има и по силни. Но колко часа танкът е на директрисата, вмирисан на кордит, колко се стои в изчаквателните райони, палатки, временни спални по учебни центрове, КУНГ-ове ? Дезодорант, казвате, смяна на дрехите ? Б-52 мирише на повръщано. Но в кабината му едва ли ще се качи някой зализан герой, няма да го пуснат. Та Томчо Круз вместо да търси пикантерията, лекото и дезодорираното, да се занимава повече с физическата подготовка в центъра за подготовка на астронавти. Ако наистина ще лети. Минал ли е вече медицинския преглед ?

Ясно защо триточковия така истерично се обиди на мъжественост от името на Том Круз. Двамата споделят един и същи наполеонов комплекс от танкисткия си ръст от кинта и шейсе с токчетата.

Том Круз инструктиран ли е , че ще трябва да се моли за руска пикня?

Той май си носи

Инструктиран е да пикае само в устите на космонавтите, а и да сере

"Жаден съм!" - извика Круз. "Съжалявам, не ми се пикае в момента!"-отгови глас от руската част на МКС.

Чакам с нетърпение първия филм за възрастни, заснет в космоса.

Няма страшно, Гуинет Полтроу ще осигури ароматни свещи с миризмата на нейната вагина.

Ами като не може да се отвори прозореца и да се проветри. Така ще е.

Руснаците са решили тоя проблем - у всеки модул по 20 дупки.

Някои дупки също са смрадливи...

"И това място мирише на съблекалня"... мъжка или женска?!

Еми тъй е като питат непрофесионалисти... в правенето на кино. Ако наистина им трябват консултации как се снима художествен филм на МКС нека питат колежката Юлия Пересилд и режисьора Клим Шипенко, те едва ли са обърнали чак такова внимание на нещо което не може да бъде пресъздадено в кинозалата.

Ужасна миризма, руснаците засират всичко около себе си! И не си мият жопите!

Ъъъ, в Космоса нямаше ли до онзи ден безтегловност или този космонавт е бил дрогиран като ги е говорил тези глупости колко бил тежък костюма? Или безтегловността са я отменили американците със някаква тяхна заповед? Ако въобще тази статия е истина, защото чета някакви неадекватно написани изречения не е ли имало журналисти да попитат този невероятно 'смръдлив' космонавт такъв елементарен и очеваден въпрос?

Не е безтегловност, движението по орбита около земята е състояние на свободно падане. Това не отменя втория закон на Нютон, силата е равна на масата по ускорението. Колкото по-голяма маса има скафандъра, толкова повече сила трябва за да се промени скоростта му.

Състоянието се нарича безтегловност, защото ако стъпиш на кантара, няма да мръдне от нулата... но масата на материята, която те изгражда е същата... и нататък с вторият закон на Нютон.... След като не тежиш, може да се отблъснеш със същата сила и да си счупиш главата в тези тесни пространства на станцията... Кога ли ще се проведе олимпийски игри на Луната, ще бъдат счупени всички рекорди...

Има едно нещо което се нарича "импулс на сила". То хубаво, че има микрогравитация там, но едно тяло като се движи по орбитата си, за да го отклониш от тази орбита може да е необходимо сериозно усилие, Същото важи и за тялото на астронафтите/космонафтите или там който както си ги нарича.

Извинявам се, да се чете космонавт и астронавт

_stankow

Има такова нещо, но не и на български. На български се каза "импулс на движението". "Импулс на сила" е тъпа калка от английски език. На хора, учили английски от нешънъл джиографик, а физиката - от википедията.

Ами и в безтегловност скафандъра има маса, а за да преместиш тази маса се иска енергия от мускули. Проблема при скафандрите е какво правим с потта.

Пием и пот и урина.