Астронавтите към Марс ще са в дълбoĸ cън

Астронавтите, пътуващи към Марс, може да бъдат поставени в изкуствен дълбок сън.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно са пооправили МОТЕЛА до снимачното студио МОХАВЕ. Повечко алкохолец, спане и ХОП, АЙДЕ НА МАРС

Да вземат първо да пробват на Луната или пак като по времето на студената война ще има холивудски продукции

Ми пробвали са 7 пъти и 6 пъти са успели. Та с предишните облитания на Луната от хора, стават 9 пътувания до Луната. При това са давали директно по телевизията и излитането, и целият полет, и кацането на Луната и излитането от там и връщането, и кацането на астронавтите. Има над 360 часа видео, хиляди снимки, над 300 кг лунни камъни раздавани включително и на руснаците, а и на БАН. В същото време няма нито една снимка на полета на Гагарин, нито са снимали изстрелването, нито приземяването, но за сметка на това руснаците се чупиха да лъжат как го били извадили от капсулата, ту усмихнат, ту в безсъзнание, нагло лъгаха пред цял свят, правиха фалшиви филми след време, докато накрая се спряха на версията с катапултиране и приземяване с парашут, който никой, естествено, дори не видял да се приземява. Така лъгаха и за Лайка, че живяла седмици наред, информираха света за състоянието на кучето всеки час в продължение на тези седмици, докато през 90-те години се разбра, че кучето умряло няколко часа след излитането. Та не бъркай нещата - руснаците са тези които лъжат, американците доказват, а и всеки може да иде до Луната ... оппа не всеки - руснаците поне не могат, та който може да иде може и да види артефактите на местата за кацане, които са известни и са посочени точно и да види "развяващите" се американски знамена.

Астронафтите не могат да истанат живи при полет до Марс поради космическата радиация. Но и на Марс условията не са много по-добро за Земни жители. Мечтите трябва да се облягат на реалността иначе така усърдно поднасяни се превръщат в пропаганда.

Астронафтите нищо не могат това е вярно. Виж астронавтите са друго нещо. Ако те бяха питали, щяха да знаят, че не може да идат ама понеже не те питат, не само ще идат, ами и ще се върнат будалите...

кретенски бълнувания на дрогиран тъп идиот