17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има и втора серия: негър с китайка

Тия винтоверти продават ли се???

Deus Vult

И колко струваше тази космическа "разходка"?

Що, ще осребриш касовата бележка?

Въх майко, голема работа!

Тея са в космоса, колкото и теслата на Мъск. :-)

Тия двете горе, нещо, да?

директно от "космоса" просто разгледаите внимателно снимката - 10-ки незавързани предменти, които послушно седят на купчина на пода

И клипчето е фейк и земята е плоска а в скафандрите са руснаци.

И кое смяташ за незакрепено? Сигурно ще кажеш, че всеки косъм с отдело конче е вързан да го дърпа в различни посоки, за да имитира безтегловност!

От тези двете източи банковата сметка на бившата си приятелка от космоса за отмъщение? Почвам да си мисля, че Библията е вярна. Първата жена на земята - първият грях. Първото престъпление в космоса - жена. Кара те да се замислиш.

Снимките са след 6 часа секс в космоса, айде на новото филмче за възрастни

Да попитам във вакум нетрябва ли полупразната торбичка да изглежда смачкана , защото нещо се вее и си седи нормално????само питам!!! И браво на тези 7-8 часа без тоалетна????

Там не е вакум а безтегловност.

Вакум е в главата ти!

А НАСА решиха ли проблема с пишкането при жените ?

Прагосмукачка...

Четох веднъж какви трудности имали мъжете учени в НАСА относно космическите програми, включващи жени и се попиках от смях. Много бързо осъзнали, че ще трябва да се въведе размер в скафандрите, както при дрехите, защото видимо на жена мъжкият скафандър й "хлопал" :)))) Доста интересно беше и с групата учени, все мъже, чиято задача била да разработят и нещо по женската част. Спрели се на сенки за очи и гланц за устни и описанието как се клепотели, поставени във всякаква среда, включително и безтегловност. Описанията за синкави облачета прах, които влизали в носовете им, сенки чак зад ушите и неволно погълнати върхове на червила е безценен. Но най-много се смях, при мисия, в която жена е трябвало да остане за десетина дена в Космоса. Мъж, учен ( някой като Шелдън Купър явно) я попитал съвсем сериозно, 100 тампона за една седмица достатъчни ли са? Побързала да го успокои, че според календара й, няма да и потрябва и един там, горе. А и дори да се случело нещо непредвидено, шишенце с хормони за подтискане на цикъла би бил доста по-удачен вариант.

Изкарване на "цицирести" жени в космосът е много трудно. Именно заради обема на гърдите. Може да ги задуши. Затова за космосът са най -идеални жени с много малки гърди и малък таз. "Playboy" не стават за астронавти.

Schilo

Браво на момичетата!

Браво на тях, кефя им се.

Тези джаджи, в ръцете им, да не са някой нов модел вибратори, че са така ухилени?

Интересно... всичко ти се струва вибратори... нещо да те присърбява отзад? Искаш да се почешеш?

Е това го казва джендъра с дългогодишен опит с завряно вибратори а?

Нещо се опита да кажеш, ама неуспешно. Опитай пак, но този път си напъни единствената гънка на мозъка.

Екипът е само от жени? Чудесно. Слеващия екип трябва да е само от чернокожи. А после и само от джендъри, чернокожи, неизлечимо болни...

Ако пък направят екип от тъпаци, ти ще си с най-сериозната кандидатура.

хахахахахаха, верно си е :-))))))))))))) Черен космонавт като излезе в космосът ще се загуби.

На снимката косите са им сякаш са бръкнали в контакта. Можеха да сложат по една диадема.

Не щеш ли пяна за коса?!?