17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последния абзац кърти мивки направо: "През уикенда телескопът "Джемини" на Хавай направи цветна снимка на Борисов. На нея се виждат райета и подчертана опашка." Това, ако го извадите от контекста и го сложите в самостоятелна статия, гарантирано ще ви дават по новините.

Астрономите са използвали инструмента "Озирис" на 10,4-метровия телескоп в Ла Палма, Испания, за да получат видимия спектър - измервания на отразената от кометата "Борисов" слънчева светлина. Той дава червената част от общия спектър и затова единственото, което виждат астрономите, е наклонът, който е сходен на този на кометите от Слънчевата система. Винаги съм мечтал да видя наклона на комета :)

Астрономите са използвали инструмента "Озирис" на 10,4-метровия телескоп в Ла Палма, Испания и видяха на C/2019 Q4 (Борисов) комплект тасове и една джанта от ЗАЗ-968А. Това е установено през червената част от общия спектър. През следващите дни астрономите ще получат и измервания в синята част от спектъра на кометата, като се надяват да установят, какво е това странно лъскаво нещо до тасовете, което страшно много наподобява празна бутилка от коняк Слънчев бряг на Винзавод Пресав.

ГОГОВ сър

да не се прави на УДАРЕН,да бе случайно да се удари без да иска

и как от Големия взрив е станало вода и дърво ???? мили ми невежи...гръмнало и се появили дървета , вода и Живи организми.... обожавам космоса, но всичко е създадено от Господ Бог

Пълни измишльотини!!! Чудят се какви глупости да измислят зада ни лъжат!!!! Колко и да се напъват до десет години ще лъсне цялата истина и за наса, тоскосмос и другите космически държави дето уж летят из "космоса"!!!

Роскосмос

Внимавай да не разсмееш слоновете, които носят плоската Земя! Че един да се разсмее и мръдне, плоската Земя ще се наклони и ще се подхлъзнем и паднем в нищото...