ASUS представи новите си геймърски лаптопи

През 2023 година ще видим изобилие на атрактивни модели

Обратно в новината

Коментари - ASUS представи новите си геймърски лаптопи | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Геймърски лаптоп е нещо като дървен камък.

за пасеанс става ли ?

След 2-3 години нямате лаптоп.

Асус не е добра марка, не стават

А ве, пичове, коя е тази Милица Гладнишка, че постоянно ми я натрисат в статиите? Гладна ли е, милиционер ли е, ба ли го?!

Сигурно вървят игрите добре, ама се чудя тогава заот тия дето правят видеокартите за настолните компютри ги правят така че да гълтат по 500 вата и им слагат вентилатори дето въпросният лаптоп ще литне със тях. Не може ли просто да им сложат тази видеокарта и да не се анимават с глупости.

Аз съм си с предишния модел на тези новите TUF A17 със Ryzen 7 и RTX 3050 и мога да ви кажа че съм изключително доволен. Много стабилна и тиха машина. Може би ще го сменя когато пуснат новия TUF...

те са си производителни, ама геймърите играят на много по-големи монитори (някои са с по 2 монитора , ако стриймват) , които си ги слагат на каквото си искат разстояние от тях и изгаят свлечени на ергономичен стол . отделно не виждам смисъл от преносим гейминг . ще отидеш на морето или планина и ще стоиш в стаята да геймиш ли ???

Сигурно на 1080р резолюция, а това и с 1050 едно време го правеха.. И на нещо, което не иска много ресурси (като примерно онези мморпг-та, ртс и т.н игри, които удрят 100% цпу). Нито процесорът ти е процесор, нито охлаждането, нито захранване, нито видео карта (която използва същия порт като вградената в процесора и има странно свързване, обс не винаги се закача).. Но щом ти върши работа - супер, така трябва. Аз лично подкрепям мнението, че лаптоп е като дървен камък - за мобилност - стийм док, суич или пс Вита.. за игра в къщи - настолно пц с всички екстри